Sari la conținut

ulea.bogdan

Traders
  • Număr mesaje

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ulea.bogdan

  • Dată Naștere 08.04.1981

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti
  • Job title
    PR Specialist

Trader profile

  • Trading since
    2011
  • My broker
    Nu am nici un borker
  • My strategy
    caut o strategie

ulea.bogdan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Iti multumesc pentru sfat. Oricum vroiam sa am maxim 50:1 leverage si sa tranzactionez pe termen lung. Nu mai mult de 2-3 tranzactii pe saptamana. Grafic h4 sau d...poate w. momentan am ramas la alpari (recomandat de colegul care a fost bun si mi-a dat reply) si oanda. ma mai gandesc la oanda. nu prea sunt familiarizat cu platforma. Oricum, Marketiva, cu toate ca au un raspuns promt online si chatul foarte ok, nu am descoperit multe optiuni la platforma si nu au pentru mobil.
  2. Oanda au pentru android insa nu au grafice saptamanale si lunare. Imi voi face cont si pe alpari.
  3. Am inteles. Nu ai momentan cont la ei. Asa din descrieiri toti par ok si multi comenteaza pe forumuri ca sa atragag oameni. Pe mine ma interesa sa imi spui din experienta. Daca te-au refuzat din cauza unei chichite... Inseamna ca sunt corecti. Altii iti spuneau sa le dai banii si apoi mai vedeau ei daca tii-i mai dadeau inapoi. Inseamna ca sunt corecti. Multumesc pentru sfat. Le voi vizita sfatul sa vad ce optiuni au. Sa iti spun cinstit...nixi nu m-am gandit la ei pana acum.
  4. Multumesc pentru sfat. Sa inteleg ca alpari sunt ok? Ai cont la ei si esti multumit?
  5. Da. Ai dreptate. Si pe deasupra am un prieten care a avut cont la admiral si a spus ca nu i-au executat niste sl-uri. I-au mai disparut ai 50 de euro din cont....asa subit. Deci nu admiral. Multumesc pentru sfaturi. Cred ca voi merge pe oanda. Im nici un caz admiral. Marketiva nu prea are multe optiuni...
  6. Iti multumesc pentru sfat. Vad ca esti din Onesti. Eu sunt din Moinesti de loc.
  7. Salutare, Intrebare directa: Eu cu broker tranzactionez? De vreo 4 luni stau si studiez piata Forex. Folosesc acest mesaj pentru a-i multumi lui OLTCITER si ii doresc insanatosire grabnica. Clipurile lui le-am vizionat de vreo 3 ori. Sunt foarte tari.Am deschis conturi demo pe la multi broker, care de care mai cunoscuti. Am inceput sa inteleg mai bine si cred ca e timpul sa intru live. Din clipurile lui Oltciter am inteles ca marketiva si oanda sunt ok. Platformele lor par cam sarace. Cel putin la marketiva nu au pentru telefonul mobil nimic si nici nu poti sa desenezi niste linii de trend, sa iti salvezi niste profile ca sa lucrezi mai usor. Eu lucrez in timpul zilei si mi-ar prinde bine un broker care sa aiba si pentru mobil....daca intru in piata pe calculatorul de serviciu, trebuie sa urmaresc evolutia pretului....si nu pot sta toata ziua online pe calculatorul de la birou. De aceea mi-ar trebui un broker care sa aiba si ceva pentru telefon...asa, ca sa mai stii din cand in cand pe unde e pretul...ca sa poti iesi din tranzactie sau sa muti SL-ul daca trebuie. In ceea ce priveste bugetul....ma gandeam sa incep cu 1000$ pentru inceput. Leverage-ul ma gandeam sa fie cat mai mic pentru ca sunt la inceput si s-ar putea ca la primul impact cu realul sa nu scot un raport foarte bun de tranzactii reusite. Eu sunt o persoana mai suspicioasa. Stiu foarte bine ca printre noi sunt persoane care nu au intentii tocmai bune. Adica e simplu. Exista posibilitatea ca printre noi sa se afle diferite persoane care apartin de firme de brokeraj si au ca principal sop atragerea de noi clienti. Parerea lor nu ma intereseaza....dar daca as putea sa stiu cine sunt ei....nu pot. De aceea ma gandeam sa pun o intrebare pe vamist despre firmele de brokeraj. Vroiam sa aflu....voi la cine aveti cont si sunteti multumiti...si mai ales, la cine ati avut cont si sunteti dezamagiti. Sunt la ineput si imi este frica. Multe povesti am auzit pe internet. Nu vreau sa bag niste bani la un broker si sa ii vad ca dispar pentru ca nu mi-a luat SL-ul sau pentru ca nu mai exista brokerul. Deci: Ma intereseaza sa deschid un cont de vreo 1000$ la un broker serios care sa lucreze cu metatrader (de preferat) si sa aiba si pentru android. OK. poate sa nu aiba metatrader, dar sa fie serios si sa aiba pentru mobil.Multumesc anticipat pentru pareri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.