Sari la conținut

PacPacBum

Traders
  • Număr mesaje

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Job title
    Inginer liber profesionist

PacPacBum's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. PacPacBum

    Pepperstone

    Daca ma doare inima?! Ma doare inima si cand imi aprind o tigara invers... daca o aprind invers, nu stau sa-i tai filtru' si dupa sa o fumez(decat daca e ultima), o arunc si nu ma doare ca s-a dus tigara. Dar, ma doare ca am gresit aprinzand-o invers si e numai vina mea!
  2. PacPacBum

    Pepperstone

    Aha, sper sa ajung si la $5000 Merci mult pt info.
  3. PacPacBum

    Pepperstone

    Am vazut Dukascopy la "intrests" la tine Stefan si am vazut ca si ei sunt ECN si par in regula. Cum te intelegi cu Dukascopy? Si de Pepperstone stii ceva? @iulik2k1: merci, m-am gandit la vreo $1000, nush daca e mult sau putin. Ideea e ca mi-am downloadat demo si la Pepperstone si la Dukascopy si astept sa porneasca tranzactiile sa vad ce si cum
  4. PacPacBum

    Pepperstone

    Salut, sunt la inceput de drum in ceea ce priveste piata forex. M-am tot jucat pe demouri pe ici pe colo cu rezultate bunicele, drept urmare m-am hotarat sa fac pasul urmator. Din cate am inteles din ce am citit sunt mai multe feluri de brokeri, cum ar fi: MMs, NDD, STP si ECN. In urma consultarii cu google am tras concluzia ca cel mai bine ar fi sa imi gasesc un ECN si am ajuns la Pepperstone. Stie cineva ceva de ei? Am dat un search pe forum si nu am gasit nimic. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.