Sari la conținut

marius3c

Traders
  • Număr mesaje

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Job title
    economist

marius3c's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Ma tem ca asemenea hotelierilor sau celor care inchiriaza masini, iti pot retine ulterior o suma din cont fara voia ta. Mai cu alte cuvinte nu imi inspira incredere. Atata timp cat au libertatea sa imi inchida pozitiile daca pierd banii si intru in marja de ce mai imi cer copie dupa card.. Nu mai apelez la plus500 oricum. Am citit pe multe forumuri externe ca sunt probleme la retragere. De genul amanarii la nesfarsit sau chiar a blocarii contului pe diverse motive - nefunctionalitati, nerespectarea conditiilor de utilizare. Ref britanici, plus500 or fi inregistrati in UK dar actionarii sunt din Israel, practic, sunt evrei.
  2. Intr-o tentativa de a imi deschide un cont real si de cumpara CFD-uri pe petrol, am avut o solicitare bizara de la plus500, Pentru a deschide si alimenta contul au cerut date personale (ok); copie dupa un act de identitate sau CI (le-am dat CI) si mi-au raspuns ca o sa pot tranzactiona in max 24 de ore. Dupa vreo 12 ore in loc sa pot alimenta contul, gasesc o cerere bizara de a incarca o copie scanata dupa cardul de credit. M-am oprit aici.. Oare toate platformele de tranzactionare solicita copie dupa cardul de credit? Este "safe" sa dai o copie dupa card? Am facut multe plati on-line si in afara unor exceptii (rezervari de cazare - garantare in caz de neprezentare) nu mi-a cerut nimeni cardul scanat. Am renuntat definitiv la ideea de a mai apela la plus500. Daca ma lasau sa tranzactionez aveam deja un profit frumusel pe CFD-uri de petrol, barilul a sarit de 50 si pe termen lung cred ca va continua trendul.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.