Sari la conținut
  • intrări
    203
  • comentarii
    173
  • citiri
    2.050.354

Traim "vremuri istorice"


Barbones

522 citiri

Euro, daca trece decisiv de 1.40 are sanse mari sa faca acelasi gen de miscare cu cea din 2007, nu si din aceleasi motive fundamentale. dar ce este evident este totusi ca 1.40 pe istorie chiar este o zona de rezistenta mare.

 

Dar cum traim "vremuri istorice" asa cum zice un preten, Mr. Trichet este in continuare" foarte vigilent" cu privire la inflatie si considera ca luna ce vine Rata la Euro are sanse mari sa creasca in pofida relaxarii minore a presiunii inflationiste date de petrol si materiile prime, asa ca raman Long pe Euro cel putin pana la urmatoarea sedinta a ECB din Aprilie

 

Jen ul , vedeta emisiunii a avut ghinionul sa aiba de cateva luni deja Optiuni de Sell chiar sub minimul istoric ce s-au activat exact in cea mai putin lichida perioada din zi adica acolo unde Londra si NY nu erau in piata. Probabilitatea unei intervenii a bancii centrale pentru slabirea lui este foarte mare in urmatoarele zile, zice Nomura.

 

Ca de obicei, orice eveniment cat de cat iesit din comun este exagerat analizat si daca se si suprapune cu o perioada generala de marcare a profitului atunci totul pare ca un inceput de noua criza. Interesant este cand te trezesti a doua zi si vezi ca defapt totul nu a fost decat un spike nebunesc si ca totusi viata merge inainte mai mult sau mai putin radiat.

 

Caci traim "vremuri istorice".

  • Upvote 1

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.