Sari la conținut

Barbones

Traders
 • Număr mesaje

  1.192
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  69

Barbones a câștigat ziua ultima dată pe Ianuarie 23 2015

Barbones a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

208 Excellent

Despre Barbones

 • Rang
  Big Shark
 • Dată Naștere 18.11.1913

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Job title
  somer

Trader profile

 • Trading since
  2009
 • My broker
  FXDD
 • My strategy
  Linii de Trend - sma

Vizitatori Recenți Profil

2.287.702 citiri profil
 1. Barbones

  Euro Acum

  (US) Fed Vice Chair Fischer European situation is better now than many thought a few months ago; there are good reasons to be optimistic about the global economy- SourceTradeTheNews.com
 2. Si ar mai fi de zis ca banuiesc o corectie de Luni pe Americani pana-n vara cu crestere pe DAX si restul Europei. Pe de o parte s-ar putea sa nu le fie frica si sa nu vanda, dar riscul e prea mare acum sa te arunci la deal cand se schimba optica. De cand nu avem dobada pe Dolar? Din 2008 parca. Sunt 7 ani. Pai e ceva. Prima miscare si prima din urmatoarele schimba putin contabilitatea, nu? Una e sa te imprumuti pe gratis si alta e sa dai la jupan ceva, chiar si un chior, dar tot dai. Pe partea astallta de Atlantic, tocmai ce incepe ce a fost la ei. Adica, luati mai de-aici, gratis. Nu o sa ved
 3. Barbones

  Euro Acum

  ma miram de ce mi-e sete si nu beau.
 4. Daca scoatem razboiul din ecuatie, zona euro este de buy acum. QE e benefic si se vede in date. Porumbelul este alfel azi fata de 2011. Azi, avem crestere clara si de durata pe SUA. Cum a beneficiat din plin de dolar slab urmeaza si restul lumii sa beneficieze acum de dolar tare, altfel degeaba. Cine e speculant serios cumpara in zona euro acum si vinde in 2016. Se vede in bonduri, cele mai mici valori posibile. Adica? se vine catre Europa din toate directiile. Pacat ca nu intru pe actiuni caci as fi luat pe DAX orice solid pentru 6 12 luni de trend.
 5. Dupa modul cum nu se iese din tranzactii miscarea asta duce mult dolarul in sus. Yelen zicea ieri sa ne uitam la date pentru ca si ei se uita si nu stau priponiti in directii prestabilite, ceva gen vazand si facand. In functie de date avem sau nu avem rata in Iunie. Azi se pare ca au crescut sansele sa fie. Cred ca perioada cu directii date de FED s a c am dus. Acum e acum, fiecare anunt conteaza. Sa vezi distractie de acum. UIta te la SP. Sunt in deriva.
 6. Barbones

  Euro Acum

  OK, CPI. Daca mergem asa, paritatea e la un colt. Nicio corectie, direct in cap. 1200 de pips se fac in 2 saptamani fara probleme. Si UJ e misto la 1.25 rapid. Daca e sa o luam dupa ce se vede, AUD, NZD, CAD, toate se duc la vale rau. Mai ramane Lira care nu vrea ca vin alegeri,
 7. Barbones

  Euro Acum

  Deci, nu inteleg si basta. De ce oare pica euro azi si nu ieri si nu maine. Ceva nu e in regula. Adica de ce creste Dolarul mai bine zis. Nu inteleg. CPI ar duce la sanse de rata crescuta dar ... sincer nu cred ca asta e motivul. E altceva si nu QE de saptamana viitoare ca e in pret deja.
 8. Barbones

  Euro Acum

  Ieri si azi, se afla directia. Ne asteptam ca Yelen sa dea un calendar pentru cresterea ratei lucru care nu se intampla. Ne pune pe noi sa analizam datele si sa banuim cand o sa fie cazul de asa ceva. Inflatia inca nu este atat de mare ca sa aiba motiv pentru Iunie. Deci, daca ieri zicea clar asta, aveam Buy la Dolar exact pentru Iunie, cum nu avem, ne intoarcem la vale cu dolarul. Sper, ca sunt pe buy de ieri la Euro.
 9. Barbones

  Euro Acum

  Nu avem rata crescuta in Iunie la Dolar, poate in Septembrie. Nimeni nu stie. Facem sau nu corectie la Dolar? Normal ar fi sa da. Daca nu facem, nu e bine, s-ar intari dolarul fara motiv solid.
 10. Barbones

  Euro Acum

  Cred ca asta a fost toata corectia pe Dolar. Adica o luam frumos la vale cu Euro, Lira, Aud, Nzd si Jen in vazduh. Asa cred acum.
 11. Barbones

  Euro Acum

  Da, asta astept si eu cu mana pe maus doar ca avem Grecia inca si ceva anunturi saptamana viitoare care ne pot tine la dreapta.
 12. Barbones

  Euro Acum

  Daca Lira urca, si o sa urce, daca Euro urca, sa vedem cu Grecia, atunci de ce nu si Jen la vale ca pereche, adica mai tare. Sa avem 2 saptamani de corectie pe Dolar? macar atat.
 13. Barbones

  Euro Acum

  Euro la 1.20 de azi? parca parca, nu?
 14. Barbones

  incepator

  Cauta postul lui Tradelover unde explica clar ce este un Timeframe si ce e o candela si ai sa intelegi ca nu ai nevoie de indicatorul asta. Ce sa faci cu el, ce sa faci cu Inside Bar? statistic, nu merge. Au incercat si altii. La incepturt, primul lucru care l am facut a fost sa vad cum e cu paternurile de bare si cum e cu Inside bar si alte si mai cate. Inutil. Pretul se misca iar daca este sa se duca intr-o directie, se va duce indiferent daca este Inside Bar sau nu, pe H1 sau pe Daily. Se va duce pentru ca este discrepanta intre cerere si oferta. Daca pica, nu e cerere, daca urca, e cerere
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.