Sari la conținut

Kirigi

Traders
  • Număr mesaje

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Job title
    cop

Trader profile

  • Trading since
    2010
  • My broker
    folosesc platforma plus500
  • My strategy
    intuitia, pivotii si rezistentele, si un soi de hedge-ing (cred:P)

Kirigi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Kirigi

    Help

    Lol site de matrimoniale:) oricum, ai dreptate cu site-ul public, si cum oricum nimeni nu s-a deranjat sa arunce o mana ( nu e o acuza) am decis sa il sterg. numarul.Bafta:)
  2. Kirigi

    Help

    Buna! Imi cer scuze daca cumva nu ma inscriu in vreun topic sau daca se considera ca un asemenea anunt nu-si are locul aici. As vrea sa ma apuc de trading la Admiral Markets AS. Poate cineva care o face deja de ceva timp sa imi dea un telefon, sa imi explice cateva chestiuni de ordin practic, pentru broker-ul asta? Pentru a nu pierde tu bani, da-mi doua bipuri consecutive si voi sti ca este cineva dintre voi, si voi suna eu. Am nevoie sa lamuresc mai multe aspecte si o discutie pe forum s-ar intinde cam mult, pe cand o discutie la telefon, de 5-10 minute m-ar lamuri mai usor. Va multumesc anticipat ! PS: E de preferat sa vorbesc cu cineva care lucreaza de mai mult timp cu cei de la Admiral Markets AS, si care a si retras bani de la ei.Va multumesc.
  3. Kirigi

    Kirigi

    Multzumesc pentru incurajari, si sper sa mearga totul numai bine, si mie, si la toata lumea, cel putin de pe aceste forumuri:) In ceea ce priveste invatzatul sunt constient ca e de citit/asimilat ca la balamuc. In rest...spor la bani. Si apropo...have fun:)
  4. Kirigi

    Kirigi

    Buna! Sunt Nica Ciprian, si sunt din Roman. Am 35 de ani, si sunt ofiter de politie. Am luat contact cu lumea "virtual trading"-ului, sau a platformelor de tranzactionare online in urma cu circa 2 luni, de la o cunostinta de familie care mi-a prezentat platforma de la plus500. Am reusit sa fac de la 200 lei acolo, 5000 lei intr-o singura zi( cam la o saptamana dupa ce m-am apucat de platforma) exploatand niste variatii care au aparut intr-o vineri la shares-urile lui Xstrata, insa la doua zile cei de la plus500 mi-au spus ca acele variatii au fost nishte erori de date, si mi-au golit contul, pentru ca dupa ce i-am amenintat ca ii dau pe goarna la FMA ( ultimul oficiu de la care mai asteapta acreditare oficiala) sa imi bage totusi 800 lei in cont. In fine, am mers mai departe, am facut 2500 lei, pentru ca in urma unei erori de apreciere asupra adancimii pe care a luat-o prezenta recesiune economica pe bursele din europa sa fac niste gafe de money management si sa imi golesc contul. Siderat de gafa, m-am apucat sa citesc ca Berila "trade literature", si la ora actuala mi-am ticsit calculatorul cu vreo 3 gb de informatie in domeniu. Intentionez sa ajung la stadiul in care voi trai numai din trading. Si voi ajunge acolo. Daca e careva de prin Roman pe acest forum, si i-ar place sa ne intalnim sa mai schimbam o idee doua, datzi un semnal. Sunt chiar nerabdator. In rest, ce sa zic: inca sunt in stadiul in care incercand sa ma documentez asupra strategiilor prezentate in acest forum am impresia ca citesc "jibrish". Va urez multa bafta, disciplina si pipsi cat mai multi.
  5. salut. sunt si eu din Roman. daca te mai intereseaza trading-ul, suna-ma, poate mai vb, schimbam idei, etc. 0753070079. Nica Ciprian.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.