Sari la conținut
  • intrări
    203
  • comentarii
    173
  • citiri
    2.050.402

2 Comentarii


Comentarii Recomandate

nu mai cumparam,facem schimb dam un cartog pe o paine :) ,nu cred ca vor falimenta,mai bine renunta sa isi faca credite decat sa retraga "niste" bani,vedem pe data de 8 cine mai sta in picioare.

Link spre comentariu

Bun. Schimb. vei schimba tot ce ai in principal pentru macare. Ca sa faci rost de mancare dupa ce ai terminat tot ce ai tre sa muncesti pentru mancare. Care ar fi valoarea muncii tale? Pe ora, pe zi, pe minut,

Cum apreciezi munca ta pentru rasplata?

In ce vei primi rasplata? in Banii sau in natura? si daca cel pentru care muncesti iti da ce are el adica sa zicem un serviciu, un bilet de concediu la mare, nu un produs fizic, tre sa faci cumva sa schimbi ce ai castigat tot pentru mancare.

Daca mai sunt masini si petrol la benzinarie cu ce cumperi benzina? cu un sfert de bilet de vacanta la bulgari? daca asta ai fi primit sa zicem?

 

Credc ca e foarte complicat sa schimbi un sistem brusc pentru ca ar trebui pus totusi alt sistem in loc pentru ca anarhia duce la anihilare.

Link spre comentariu
Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.