Sari la conținut
  • intrări
    203
  • comentarii
    173
  • citiri
    2.051.974

Semafoare pentru Balonase


Barbones

544 citiri

G 20 condusa de data asta de Lagarde, frantuzoaica ce taie si spanzura in bugetul Frantei si prima femeie din aproape defunctul G8 ce are pe mana finantele unei tari , are de gand sa caute cativa indicatori sub forma de semafor care sa arate daca cutare miscare in cutare sector e posibil sa produca un balonas. Un balonas asemanator cu cel din anii 2000 unde casutele de lemn se vindeau la pret de casute de caramida si cele de caramida la pret de bloc turn.

 

Tot la G20 stand la o cafeluta si la un trabucel, finantisti si capi de banci centrale vor dialoga si pe teme de FX ca punct doi in ordinea importantei si alte lucruri domestice ce se discuta in asemenea adunari romantice.

 

Daca rezultatul discutiilor intre liderii finantelor lumii va fi si dat publicitatii la rubrica " trenduri noi de la G20 pornite" va misca si piata azi ?, nu cred, caci e un pic Vineri, zi de facut bagajele si de facut rezervari prin statiunile lumii pentru o mica pauza binemeritata, zi scurta cu inchideri pe profit sau nu, cu batai prietenesti pe umar intre traderii fericiti sau nu, cu barfe mici spuse pe la vre-un fumuar racoros sau zi de facut curat pe hard , de sters tastatura si soricelul de grasimi si praf pentru traderi mai mici dar cu nazuinte mari.

 

Daca Euro , moneda singurica, va lua la intrebari SL urile de prin zona 1.36 37 sau cele de pe la 1.34 33 e greu de spus azi caci Trichet, Bernanke % Co. sunt acum la pas strengar pe ulitele Parisului in cautare de mici turnulele Eiffel ca suvenir, deci clar ca nu sunt la butoane azi asa ca ce am presupus la inceputul lunii incepe sa se contureze deja - un range prelungit c-am pana-n Martie, un range care cu cat e mai lung cu atat are sanse ca Break ul lui sa fie mai viguros.

 

Lira se va catara in stilul ei caracteristic pe varfuri noi noute anul asta presupun caci inflatia de la insulari c-am face victime prin nordul Marii Britanii si Rata Dobanzii pare c-am plapanda la nivelul ei de acum asa ca, o mica crestere e asteptata mai repede decat ar vrea unii si deci si raportul intre alte valute si Lira se va marii simtitor probabil in favoarea ultimei.

 

Aud ramane favorit in continuare peste paritate zic eu, chiar daca soarta a lovit rau in estul Australiei si minerii nu pot deveni peste noapte mineri-scafandri. Si cum NZD ul e tot in zona iar inflatia Chinei nu mai sperie chiar asa de tare, cred ca pe general butonul Risk On este deja apasat.

 

Pana acum Februarie are corespondenta in trecut ca patern si atitudine, deci este in limitele noului normal din lumea FX ului, cu Asia pe Buy in continuare pe Euro, nu ca o fi intragostita de UE dar mai diversifica si ei ca orice trezorerie ce se respecta, cu "Ursii" de la inceput de an inca lingandu-si ranile dupa lupta pierduta foarte rapid cu Taurii lumii si cu un fundament inca neclar pentru a da un trend mai clar pe chart.

 

Am scris mai devreme decat inchiderea Londrei azi caci si eu voi face mai repede ca de obicei ce a facut tata in asemenea tip de market acum ceva timp. A apasat X ul din coltul dreapta sus al ecranului si a calcat acceleratia catre Valea Prahovei fara sa se uite in oglinda retrovizoare mult timp. :D

 

Eu am sa ma uit totusi in oglinda doar ca sa-mi sterg paternul rosu de buze de pe obraz caci e misto sa fi pupat asteptand la semafor si sa dai drumul pe geam la balonase multe si colorate.09.gif

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.