Cross-uri
3 subiecte în acest forum
-
-
O alta pereche interesanta, insa foarte grea. Valurile dupa cum se vede sunt foarte complexe, asa incat pentru a vedea cam unde ne aflam am postat si o analiza daily. La un tf mai mare suntem intr-un mare si foarte lung trend de buy in care am incheiat valurile 1 si 2. Acum am inceput urmatorul val 3 in care avem definitivat valul 1, iar valul 2 este in curs de dezvoltare. Seria de abc din valul [y] este un zigzag intrucat valul (a) are 5 unde componente iar valul (b) 3 unde. Target posibil pentru final de val ( c ) din [y] din (2) ar fi in jur de 1.5850 la 50% fibo.
-
- 0 răspunsuri
- 2,5k citiri
-
-
Pe graficul weekly la aceasta pereche avem unda 2 in desfasurare. Specifice acestei perechi sunt acele formatiuni de wedge, pe harta weekly ele fiind wedge ascending. Avem 2 posibile puncte de revers, la 150.50 corectie de 23% fibo, sau la 138.50 corectie 38% fibo. Detaliind pe harta de la h4 se pot observa aceleasi formatiuni wedge, in acest caz wedge descending. Intrucat valul (a) din [z] este finalizat vom incepe o urcare pana in zona 165.00 in unda (b) corectie 50% fibo, dupa care va continua trendul de sell in unda ( c ) din unda [z].
-
- 0 răspunsuri
- 2,3k citiri
-