Sari la conținut

Cross-uri

1. Started by harif,

Vizibil pe daily la aceasta pereche avem un ciclu impulsiv - 5 unde, pe final. Pe h4 se observa in dezvoltare unda ( c ) din unda 4 cu limite la 205.70, respectiv 207.05 .

• 4 răspunsuri
    • 4,1k citiri
  2. Started by harif,

O alta pereche interesanta, insa foarte grea. Valurile dupa cum se vede sunt foarte complexe, asa incat pentru a vedea cam unde ne aflam am postat si o analiza daily. La un tf mai mare suntem intr-un mare si foarte lung trend de buy in care am incheiat valurile 1 si 2. Acum am inceput urmatorul val 3 in care avem definitivat valul 1, iar valul 2 este in curs de dezvoltare. Seria de abc din valul [y] este un zigzag intrucat valul (a) are 5 unde componente iar valul (b) 3 unde. Target posibil pentru final de val ( c ) din [y] din (2) ar fi in jur de 1.5850 la 50% fibo.

• 0 răspunsuri
    • 2,5k citiri
  3. Started by harif,

Pe graficul weekly la aceasta pereche avem unda 2 in desfasurare. Specifice acestei perechi sunt acele formatiuni de wedge, pe harta weekly ele fiind wedge ascending. Avem 2 posibile puncte de revers, la 150.50 corectie de 23% fibo, sau la 138.50 corectie 38% fibo. Detaliind pe harta de la h4 se pot observa aceleasi formatiuni wedge, in acest caz wedge descending. Intrucat valul (a) din [z] este finalizat vom incepe o urcare pana in zona 165.00 in unda (b) corectie 50% fibo, dupa care va continua trendul de sell in unda ( c ) din unda [z].

• 0 răspunsuri
    • 2,3k citiri

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.