Sari la conținut

thunderstorm

Traders
  • Număr mesaje

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de thunderstorm

  1. Salut ,

    Bine ai venit pe forum.

    In legatura cu arhiva , templateul nu este de la CP10 , este un alt template . Cel de la startegia LP50 :)

    Hai ca ma apuc sa vad ce " stie " aceaasta strategie.

     

    Multumim pentru strategie :(

    Bafta la PIPSI! :D

    Da. My mistake. Aveam si template-ul lui lazy in director si le-am incurcat. Multumesc pentru observatie, si bafta la pipsi! Versiunea corecta este atasata mai jos.

    cp10.rar

  2. Strategia este cat se poate de simpla, functioneaza cu rezultate foarte bune pe timeframe-ul H4 si D1. Semnalele de BUY si SELL sunt date de intersectia a doua medii exponentiale, short ema(10) si long ema(80). In momentul intersectiei acestora folosesc un indicator zigzag modificat pentru a vedea daca avem sau nu un pattern Elliot, si daca da, unde anume ma aflu pe grafic. Am nevoie de aceste informatii pentru a seta corect SL,TP, precum si pozitia corecta de inchidere a tranzactiei. Nu stiu daca strategia mai necesita vreun comentariu in afara de graficul atasat. Toti indicatorii precum si template-ul se afla in fisierul atasat. Sageata albastra e semnal de BUY, cea rosie, semnal de SELL.

     

    post-1-1160834771_thumb.jpg

  3. Cred ca este topicul potrivit pentru completarea mea. As dori sa prezint un nou "indicator"(am pus ghilimele pentru ca nu sunt sigur daca poate fi pus la categoria indicatori) mai putin cunoscut si foarte putin popularizat. Am citit despre el din intamplare, pe vremea cand nu ma pasiona forexul, iar acum nu mai gasesc acel articol. De fapt ceea ce voi arata este foarte logic,dar de multe ori lucrurile simple ne scapa din vedere. O sa dau un exemplu recent, de saptamana trecuta:

     

    EUR/USD a scazut brusc

    USD/JPY a crescut brusc

    GBP/USD este in descrestere

     

    De unde se deduce (este si logic de fapt) ca evolutia unei perechi influenteaza evolutia celorlalte perechi cu conditia ca perechile supuse studiului sa aiba o componenta comuna (in exemplul de mai sus, USD).

    Daca EUR/USD a scazut inseamna ca USD s-a intarit, ceea ce va influenta evolutia tuturor perechilor care au USD in componenta sa.

    Eu personal daca doresc sa tranzactionez pe USD/JPY, intai folosesc indicatorii clasici (peeferatul meu este elliot wave) pentru a anticipa evolutia celorlalte perechi, apoi ma decid daca tranzactionez sau nu.

    Nu am idee daca indicatorul a mai fost prezentat, daca da, imi cer scuze,daca nu, enjoy. :)

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.