-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
- 3 răspunsuri
- 16,1k citiri
Salutare.Am si eu un laptop Sony Vaio,il am de 4 ani si l-am scapat pe jos ,s-a crapat carcasa si as vrea sa o inlocuiesc.As vrea o parere,sa ma apuc eu sa i-o schimb sau sa ma duc la un service autorizat ?
Ultimul răspuns de valim1975, -
- 2 răspunsuri
- 5,9k citiri
Salut ! Tranzacționez forex de câțiva ani iar de 2 ani am hotărât sa trec pe bani. Am rezultate foarte bune reușind o rata a profitului între 10 si 20%. Pana acum nici o problema insa am auzit de concursul organizat de xtb... Cel la care se da un Porsche. Dupa ce m-am informat un pic am vazut ca cea care a câștigat anul trecut (a fost o femeie) a reușit un ROI de 4000%.imi poaTe spune cineva cum a reușit duduia sa facă asa profit intr-o luna ? Acum sinceri vorbind ... Doamna lucrează ca senior manager la KPMG ... Cum poate o corporatista cu funcție in management sa stea pe forex si sa aiaba si asa profit ? Concursul din câte stiu eu e pe bune prima ediție fiind câștiga…
Ultimul răspuns de cristi0737, -
- 29 răspunsuri
- 12k citiri
Deschid acest topic din dorinta de a face viata incepatorilor mai usoara.Acest topic li se adreseaza in primul rand lor.Eu postez zilnic 2-3 grafice in functie de oportunitati si de timpul pe care il am pe blogul unui prieten, pe diferite perechi.La inceputul saptamanii, sau la sfarsitul saptamanii postez grafice daily pt sapt urmatoare, iar in cursul sapt, grafice H4 si H1, in functie de oportunitati.Incerc sa tranzactionez intraday pt ca mi se pare mai eficient, (intre orele 8-9 si 20), si pt ca nu imi permit sa stau zile, saptamani cu tranzactii deschise, sau cu minusuri mari.(am fazut chiar azi pe vamist chat, cineva pierduse un stop loss de 1000 pipsi). Inainte sa…
Ultimul răspuns de Cityzen, -
Daca aveti sugestii cu privire la structura forumului (adaugare/stergere de categorii), va rog sa postati aici. Multumesc
Ultimul răspuns de adriian, -
- 0 răspunsuri
- 2,6k citiri
(EUR/USD) Pivot = 1.37418 Projected High 1.38079 Projected Low 1.36951 S1 1.36955 R1 1.37686 S2 1.36687 R2 1.38149 S3 1.38612 R3 1.36224 (JP/USD) Pivot = 0.01103 Projected High 0.01112 Projected Low 0.01096 S1 0.01096 R1 0.01107 S2 0.01092 R2 0.01114 S3 0.01121 R3 0.01085 (GBP/USD) Pivot = 1.57823 Projected High 1.58383 Projected Low 1.57116 S1 1.58980 R1 1.57486 S2 1.58643 R2 1.57003 S3 1.58980 R3 1.56666 Fortunate Management,
Ultimul răspuns de john04, -
- 24 răspunsuri
- 10,2k citiri
GBPJPY short 146.55 stoploss 146.85 first targe 145.62 second target 144.00 GBPUSD short 1.6680 stoploss 1.6723 first targe 1.6550 second target 1.6500 NZDUSD short 0.7280 stoploss 0.7305 first targe 0.7195 second target 0.7130
Ultimul răspuns de ilona, -
- 0 răspunsuri
- 3,4k citiri
Pentru accesarea arhivei de pe chat procedati in felul urmator: accesati forex[/acronym]-chat.html]Forex - forum, analize, bloguri | Forex chataccesati "archive" jucati-va cu setarile de acolo (vedeti si butonul "quick filters" pentru a vedea rapid postarile din ziua curenta sau cu o zi inainte daca sunt multe mesaje vedeti ca le imparte pe mai multe pagini prin care puteti naviga cu linkurile care apar sub "quick filters" Am inteles ca pe unele browsere bannerul de la fxpro apare peste fereastra de filtrare a mesajelor. Am vorbit sa imi trimita bannerul modificat si se va rezolva problema. Pana atunci, daca aveti aceasta problema, in timp ce fereastra cu filtrele este d…
Ultimul răspuns de Stefan, -
- 1 răspuns
- 2,7k citiri
Buna ziua, Va sugerez, in cazul in care am omis eu pagina dumneavoastra de contact sa adaugati un link de contact, deoarece eu, de exemplu as dori sa contactez administratorul acestui forum. Va multumesc!
- 0 răspunsuri
- 2,8k citiri
A fost o problema cu notificarile care trebuiau primite pe mail de catre cei care se abonau la diferite subiecte (nu se mai trimiteau). Imi cer scuze si s-a rezolvat!
Multumesc, eu merg pt short
Ultimul răspuns de bmfbpi, -
- 18 răspunsuri
- 9,4k citiri
O noua incercare de democratie pe vamist . Aveti 3 variante de logo, fiecare reprezentantand inceputul unei noi identitati vizuale care, sper eu, se va definitiva pana la sfarsitul lui 2009. Desi sechelele ultimelor alegeri parlamentare sunt inca proaspete, sper totusi sa dati curs invitatiei si sa votati varianta care va place cel mai mult. Nu m-am putut abtine si am dat si un nume fiecarui logo . Avem asa: Lumanarea cu cravata Vamistul si graficul subliminal Comunitatea de lumanari japoneze
- 3 răspunsuri
- 3,6k citiri
Am deschis acest thread ca o continuare a celor spuse aici Va rog sa va spuneti punctul de vedere in privinta acestor newslettere. Vreau sa precizez inca o data ca: - adresele de mail pe care le aveti asociate conturilor de pe vamist NU sunt oferite sau vandute nimanui. Atunci cand cineva vrea sa trimita un newsletter, acesta imi trimite mie textul si EU trimit acel mesaj. Deci, brokerul/firma care vrea sa se promoveze NU are acces la adresele de mail; - Aveti posibilitatea sa optati pentru a nu mai primi alte newslettere prin accesarea linkului de dezabonare care se afla la sfarsitul fiecarui mail publicitar.
Ultimul răspuns de tradelover, -
- 1 răspuns
- 3,2k citiri
Haoleu! a disparut sectiunea de suport-puteti-posta-fara-login ori cum s-o fi chemat, si nu stiui unde sa postez, ca sa nu mai iau bombornoace pentru offtopic... Si asta nu e nimic, da e vo doi p'acilea care imi mancara butoanele cu "attach file" de pe blog. Cum naiba fac sa atasez un fisier (mq4) la o postare de blog? Fara sa ii pun link pe aiurea, inainte se putea. Ori i-am facut io vo minune la firefox? Sarutmana [later edit] Haoleu, sunt bou! nu a disparut, e tot acolo, trebuia sa ies din "romana", dar atasamente la blog tot nu pot sa pun. A disparut de tot bara cu butoane unde aveam attach, update, bla bla O sa mut postul la sectiunea de suport tehnic, d…
- 18 răspunsuri
- 9,6k citiri
Lucrez din anul 2000 pentru o banca japoneza, la arbitraj. Pot sa spun ca as avea ceva experienta, ca am vazut multe si ca FOREX este putin mai complicat decat pare. Citesc de ceva timp acest forum si imi dau seama ca multi s-au aruncat in aceasta piata fara experienta dar in schimb cu mult entuziasm. As avea cateva intrebari pentru acestia, cum de au incredere in firmele ce tranzactioneaza valute online? Ce garantii au? Parerea mea este ca va asumati un risc enom facand asa ceva. Si cand spun asta ma gandesc la o simpla cadere de net. Un simplu computer cu legatura la internet.... este ceva extrem de periculos. Am citit de curiozitate un application form de la una di…
- 3 răspunsuri
- 3,4k citiri
Cine stie de ce nu pot sa vad unele imagini din posturi. Imi apar asa "Atasez toti indicatorii in arhiva (inclusiv Heiken Ashi) + un template. FM.zip Nu stiti de ce. Mentionez ca am Internet Explorer 7.
- 12 răspunsuri
- 8,8k citiri
$-) Ia ghiciti cam cat valoreaza forumul vamist . Nici mai mult nici mai putin de $5,580 . "Site Value Report The estimated value of http://www.vamist.com is: $5,580 This value is calculated based on several factors shown above, including: Links, Traffic (Alexa), age of the domain, site category, domain keyword popularity, and overall occurrences of the domain name on the web." by www.dnscoop.com
Curs vanguard 1 2
de samuel- 12 răspunsuri
- 8k citiri
Am trimis si eu un email pentru cursul de la vanguard ... m'au sunat si mi'au spus sa ma duc luni la 18:30 ... A mai fost cineva la cursul de la ei ? ,,, e un curs gratuit ,,, Daca da ... despre ce vorbesc ... ? Eu nu stiu nimic de forex dar doresc sa invat ,,, mi'ar fi de vrun real ajutor drumul pana acolo ? [ piata victoriei ? ] edit : A... mii de scuze ... am vazut ce parere aveti ... ... in cazul asta mai bine stau ceva mai mult pe forum decat sa ma duc la seminarul lor
Ultimul răspuns de Randy, -
- 3 răspunsuri
- 3,2k citiri
Am tot amanat rezorvarea bug-ului asta cu zambaretii... Pentru inceput, sa vedem care nu apar ok: :P :D :P http://forum.vamist.ro/public/style_emoticons/default/shy.gif http://forum.vamist.ro/public/style_emoticons/default/at.gif =http://forum.vamist.ro/public/style_emoticons/default/06.gif :P :D :D # :D :D :-B :P :D :P :D :D
- 1 răspuns
- 4k citiri
Dau si eu ca omu' View Posts History ca sa vad ultimele posturi. Si il aleg pe ultimul: #9827. Click dreapta pe link si aleg: Open Link in New Tab. Mi se deschide inceputul topicului cu prima postare si o lista de posturi. Trebuie sa merg in josul paginii, sa aleg ultima pagina si din lista cu linkuri sa-mi aleg ultima postare. As vrea sa vad direct ultimul topic. Sa nu mai stau sa-l caut de fiecare data. Mai ales ca daca aleg sa editez un post sunt aruncat la inceputul threadului si iar trebuie sa caut dupa linkul sa-l verific cum a iesit. Imi era mai usor inainte sa parcurg o discutie. Acum nu mai inteleg nimic...
- 4 răspunsuri
- 4,3k citiri
asa se numeste? Ma refer la bara aia de culoare deschisa de sus, unde scrie: "Logged in as: ...( Log Out )... My Blog · My Controls · View New Posts · View Posts History · Forex Chat · My Assistant · My Friends · New Messages" Stefan, crezi ca se poate sa pui o copie a ei si in partea de jos a paginii? De exemplu inainte de "similar topics", eventual lipita de advertizingul de la adbot? Nu e musai, doar o pasarica de a mea, pe considerentul ca ori de cate ori citesc un thread cu posturi lungi, ma trezesc la sfarsitul paginii, si trebuie sa derulez o gramada pana la inceput, ca sa dau new posts, sa ma duc pe blog, ori sa citesc mesajele. Daca nu se poate, macar un …
- 1 răspuns
- 3,9k citiri
Stefan, nu ca m-as da in vand dupa reclame, dar fiindca e pus pe Vamist am tot in cercat sa dau click pe link-ul cu pricina, mai ales ca apare pe toate paginile. si ...nimic...link-ul nu duce niciunde...nu este functional. In fine...este un Admiralmarkets dar cu .com in coada care de fapt te redirectioneaza catre un www.fxservice.com. Acum na e chestie de alegere. Numai bine.
- 2 răspunsuri
- 3,6k citiri
Bah! care mi-ati speriat blogu? De s-a dus saracu si s-a ascuns prin cine stie ce cotlon.. de nu mai dau de el... nici el de mine... de fabrici si uzine... m-am suparat pe voi pentru urmatoarele 5-7 zile... (oricum tre sa plec in concediu, ma duc in Laos, nu stiu daca au aia internet pe acolo, ca am auzit ca au niste calculatoare cu pedale...) Spor mare la pipsi.
- 0 răspunsuri
- 2,3k citiri
Indraznesc sa va rog si eu ceva: daca va place un anumit thread si aveti conturi pe site-uri de bookmarking/content sharing (cum sunt del.icio.us, digg, stumbleupon, etc.) va rog sa folositi iconitele de deasupra fiecarui thread (am pus un screenshot) pentru a il salva pe site-urile respective, sau (asta in cazul in care vi se pare extraordinar si considerati ca merita efortul) adaugati-l direct daca nu exista buton pentru serviciul pe care il folositi voi. Ajuta la promovarea comunitatii si la pozitionarea mai buna in cautarile google. Va multumesc! http://forum.vamist.ro/public/style_emoticons/default/06.gif/04.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' />
- 12 răspunsuri
- 5,7k citiri
ryu wrote: . Ryu, cam asa ceva? La asta te refereai? E simplu: In primul rand sa zicem ca ai un text oarecare pe care vrei sa-l afisezi in "Quote". ok. Selectezi textul respectiv si-i dai "copy". Textul respectiv poate fi de oriunde: din ziar ( dar ai grija sa declari sursa exact), din carte, din alt forum, din email, din textul altuia de pe acest forum. Apoi sa zicem ca vrei sa redactezi postul tau. Te duci si dai click pe butonul "Add Reply" si-ti apare fereastra de editare. Undeva in partea de sus, dupa "Emoticones aia", adica maimutele alea care zambesc, dau din palme suiera, etc...ai 5 tag-uri: daca pui mouse-ul pe ele vei vedea ca acestea sunt urmatoare…
banner
de Vizitator Hans Branch- 1 răspuns
- 2,2k citiri
Hello. I’m Hans. Doing business in internet every day since 2 weeks I’ve become a participant of Perfect Money partnership program. Today it’s so popular Swiss payment system, many investment program accept it and I would like to place a banner to make money from referrals. Could you inform me what’s the price for advertising(banners) and what’s terms of payment? I can pay only by Perfect Money. I’m looking forward to your answer. HansBranchQH@gmail.com
- 3 răspunsuri
- 3,9k citiri
Am deschis threadul asta pentru a tine o evidenta cu nick-urile schimbate ca sa nu fie lumea dezorientata. Daca vreti sa va schimbati nick-ul si aveti un motiv intemeiat, puteti sa postati aici... si eu o sa decid daca vi-l schimb sau nu (dar aveti grija ca o sa fiu subiectiv) . Primul pe lista este dudu_tux care a devenit Mangusta
- 0 răspunsuri
- 2,4k citiri
Am tot zis ca fac sistemul ala de cautare, rating si review-uri pentru brokeri... si chiar sper ca intr-o zi o sa ma si apuc de el . As vrea totusi sa facem aici un mic brainstorming despre ce informatii sunt relevante pt. un broker. Eu propun asa: comisioane spreaduri ce se poate tranzactiona platforma de tranzactionare cont minim cine-l reguleaza (nu va ganditi la tampenii ) leverage dealing desk Ce ar mai fi?
- 4 răspunsuri
- 3k citiri
Stefan, tot incerc sa iti raspund la problema care m-ai intrebat, si imi zice ca nu-ti poate trimite ca ai cutia plina. nu stiu daca le primesti sau nu... Dar copiile in sent items-ul meu le salveaza... asa ca ia-le si tu de acolo, direct, hihi (cre'ca ai drepturi si goleste-ti cutia aia proprie, ori da-ti spatiu mai mare... nu ca te-ar interesa tare mesajele mele, dar poate vor sa iti scrie si alti... daca iti dai spatiu mai mare, da-ne si noua, ca si a mea se umple acusi...
Stefan, te rog sa-mi cominici si mie cum intra pe ftp-ul vamist? Multumesc! Oltciter
- 4 răspunsuri
- 4,7k citiri
cum pot sa-mi transfer banii in contul de e-gold? multumesc
Ultimul răspuns de justinlarry, -
- 3 răspunsuri
- 5,6k citiri
Mai are cine probleme cu atasarea fisierelor? Daca da, va rog sa-mi spuneti ce browser folositi. Multumesc, Stefan
Ultimul răspuns de RSS Bot, -
- 9 răspunsuri
- 5,6k citiri
Mi-am deschis de curand un cont pe Marketiva. Fata de alte platforme de tranzactionare, cea de la Marketiva ofera in plus si chat. Urmaresc deseori discutiile de acolo, chiar daca nu particip. Mi-a atras atentia o discutie intre intre doua "tabere". Cativa useri, printre care nicugh - care a ajuns si in top la concursul Marketiva - si fata.morgana pledau pentru tranzactii mai rare, dar cu target mare. Ceilalti, mai multi, erau pentru tranzactii dese cu target mai mic, fiind de parere ca mai usor faci 10-20 de pipsi decat 100. Cel mai infocat aparator al "profiturilor mici si dese", nu-i dau username-ul, era un tip care spunea ca el nu poate sa stea fara sa tranzactio…
- 7 răspunsuri
- 6,2k citiri
Vanguard si-a extins oferta de servicii de investitii, adaugand celor existente doua noi produse financiare tranzactionate pe pietele globale - CFD si FOREX - accesibile prin platforma StartradeXT. Pentru a afla mai multe despre ce inseamna aceste produse, puteti participa la cursul de initiere in tranzactionarea pe pietele financiare globale, ce va avea loc in zilele de: - 5 Iunie 2007 - 12 Iunie 2007 - 19 Iunie 2007 - 26 Iunie 2007 Ora 18.30 la Hotel Ibis Parlament, Strada Izvor 82-84, Sector 5, Bucuresti. START – UP – SEMINAR “ Cum tranzactionam pe pietele globale ” este GRATUIT si prezinta terminologia, instrumentele si etapele procesului de…
Ultimul răspuns de kerosen, -
Pivot points 1 2
de Ares- 12 răspunsuri
- 8,8k citiri
Am o nelamurire maaaaare de tot . citeam pe babypips despre rezistenta si suport am inteles stiu ce sunt dar cum calculeaza rezistentele si suportul? am luat un calculator de pivot daca are cineva nevoie il uploadez dar nu stiu cum sa il folosesc . Stie cineva sa imi dea o cale mai buna spre intelegerea acestor lucruri ?
Ultimul răspuns de MarcoTrader2007, -
- 9 răspunsuri
- 7,5k citiri
salut. sunt convins ca poti castiga prin forex bani cat "for a living" ,insa necesita (cel putin pt. mine) mult prea mult timp: analize sau pur si simplu asteptarea semnalelor de la diferite sisteme de trading. o concluzie la care am ajuns este ca mai bine platesc un serviciu care sa-mi trimita semnale (sms sau mail) decat sa stau io toata ziua cu ochii in monitor. majoritatea cer intre 150-300$ pe luna. am cautat ce am cautat, insa nu am gasit cine stie ce. e plin de scamuri. am dat de fxmaster.net si am citit cum ca-s seriosi, insa rezultatele lasa de dorit: 2000 pipsi pe an ?!? Adica o medie de 166 pipsi pe luna ???? C'mon... So, chiar nu stiu ce sa aleg.Daca, careva d…
Ultimul răspuns de TheEconomist, -
Strategie FM 1 2 3
de Fata Morgana- 22 răspunsuri
- 12,9k citiri
Strategia de tranzactionare Timeframe, de la m 30 in sus. Indicatori folositi: * Price channel * price channel stop * lumanarile Heiken Ashi - se gasesc by default in Metatrader - doar cu alte culori (eu am setat rosu pentru lumanarile in scadere si albastru pentru cele crescatoare), * TriggerLinesAlert Atasez toti indicatorii in arhiva (inclusiv Heiken Ashi) + un template. FM.zip Cum functioneaza: Price_channel + lumanrile HA alcatuiesc combinatia care genereaza semnalul de intrare. price channel stop - il folosesc pentru fixarea SL de protectie (daca pretul merge in directia anticipata, cu ajutorul lui, stabilesc noile nivele pentru SL, in asa…
Ultimul răspuns de ady1990, -
- 7 răspunsuri
- 7,9k citiri
Am dat o tura azi pe la citeva banci de pe la noi sa intreb de sanatate si de wire transfer. Iata ce am descoperit (sau ce au inteles angajatii bancilor din ce i-am intrebat). In primul si in primul rind trebuie cont in $ la banca de la care se face transferul. BancPost Comisionul este de 10 euro + 0.15% din suma. Total pentru transfer de 500$ = ~513$. Destul de avantajos, daca n-ar trebui... Declaratie pe proprie raspundere cum ca de ce transferi banu', contract cu firma la care transferi+BI. ING Bank Din cite mi-a zis domnisoara, alimentarile si retragerile din conturile in valuta se fac de la una din cele 2 filiale : Kiseleff sau Opera. Operatiunil…
Ultimul răspuns de dunkelheit, -
Mai pun chat-ul? 1 2
de Stefan- 10 răspunsuri
- 6,8k citiri
Nu mai fac poll ca oricum nu prea vota lumea... Pe forumul vechi exista si un chat care nu prea era folosit. Daca totusi mai sunt oameni interesati de asa ceva, va rog sa-mi spuneti si o sa-l pun din nou online.
Reguli: 1. Aflati pretul de inchidere de la daily candle. 2. Puneti pending ordere la 50 pipsi fata de close ( adica Buy Stop la +50 si Sell Stop la -50 ). 3. TP=90 pips 4. SL=50 pips 5. TS(trailing stop)=50 pips 6. Pozitia se inchide numai la TP sau SL. De la 1 martie am modificat putin metoda. Daca se declanseaza unul din ordine celalalt se muta la CLOSE, numai daca cealalta pozitie atinge SL-ul( Stop and Reverse). In cazul in care atingem TP anulam pending orderul.
Ultimul răspuns de sinus45, -
- 27 răspunsuri
- 11k citiri
Primele 3 tranzactii : - AUD/USD - buy - 0.8243 TP - 0.8263 - USD/JPY - sell - 120.73 TP - 120.33 - USD/JPY - sell - 120.19 TP - 120.18 -------------------------------------------------------------------- MODIFICARILE SAU DACA VOI INCHIDE VREO TRANZACTIE LE VOI ADAUGA AICI IN TIMP REAL.
- 11 răspunsuri
- 7,9k citiri
Am mici probleme cu modul de afisare al forumului. Cand dau back la pagina, imi apare forumul dar in modul de vizualizare text. Browserul folosit este Mozilla Firefox 5.0 pentru sistem operare Linux. Problema se remediaza totusi iesind din forum si intrand inapoi in pagina.
Ultimul răspuns de mfx, -
- 13 răspunsuri
- 7,7k citiri
Salut.Sunt de vreo 2 luni pe Markeiva.Dar recunosc ca n-am fost atat de pasionat ca unii dintre membrii forumului carora le-am cititi posturile. Intrebarea mea este daca exista vreo platforma sau vreun program pe care sa poti face un soi de algoritm cu ordine de intrare si iesire in functie de evolutia unor pozitii deschise anterior, mai precis in functie de numarul de pipsi sau profitul total inregistrat. Mentionez ca nu am lucrat decat cu Marketiva.De pe forum am auzit despre Metatrader4 (?) insa am inteles ca nu e ce caut eu. Eu cred ca s-ar putea castiga pipsi mult mai usor daca am putea face "programare" cu ordinele de intrare si iesire.Am chiar un algor…
- 0 răspunsuri
- 2,3k citiri
Din cauza politicii anti-spam, optiunea de a trimite automat notificari de fiecare data cand cineva posteaza intr-un topic in care ati postat si voi, este dezactivata "by default". Cei care doresc sa primeasca aceste notificari trebuie sa fie logati pe forum si sa acceseze http://forum.vamist.com/email-settings.html . De acolo puteti sa bifati "Enable 'Email Notification' by default" si sa selectati tipul de notificare (recomand "Immediate Email Notification").
- 10 răspunsuri
- 7,2k citiri
Am facut un tabel in excell care sa ma ajute cu money managementul pozitiilor. Mai exact ma ajuta sa setez SL, sa nu am mai mult de 3% pierdere pe tranzactie. PIP Value nu este exact la toate paritatile pt ca formula de calcul tine cont de cota paritatii la momentul respectiv.N-am vrut sa-mi complic treaba.Are oricum aproximativ aceeasi valoare tot timpul Pusesem parola pe fisier ca sa nu schimb formulele din greseala, dar am uitat-o si nu mai pot modifica:). Daca aveti sugestii pentru imbunatatirea fisierului il refac. Totusi, ceea ce se poate modifica sunt Equity, numarul de loturi si SL(atunci l-am notat Stop Pips).
- 1 răspuns
- 2,9k citiri
salut sunt nou, am citit majoritatea regulilor de pe forum, am citit si o parte din documentatia forex.com, mi-am facut un cont demo. ideea este ca nu m-am prins de mai multe aspecte. sper sa gasesc raspunsurile aici. am dat click in imaginea de mai jos pe 'Sell USD' (in momentul acela imi arata valorile din imagine sau unele apropiate) http://img478.imageshack.us/img478/1521/screen1ro1.jpg dupa ce am dat click si mi-a fost confirmata tranzactia, m-am uitat in ecranul 'Deal Blotter' si a aparut linia aici http://img61.imageshack.us/img61/6060/screen2uo9.jpg dupa aia am sesizat ca in ecranul 'Margin Analysis' se modifica niste valori (interesante sunt 'Realised G…
Ultimul răspuns de TheEconomist, -
- 4 răspunsuri
- 4,4k citiri
salutare ieri am descoperit forum asta si am fost foaret placut surprins sa vad ca multi care joaca pe fx s-au adunat aici pt a shera din experienta lor. este un lucru demn de toata lauda. cred ca oameni cu experienta si cu pasiune se pot unii pt a promova acest tip de investitie/speculatie ( cum vreti voi) ... in Romania si pentru a ridica implicit graduld e educare al inevstitorului de retail din RO. eu mai stiu deasemeena uin forum www.agf.ro ... de tip chat ... poate facem "jonctiunea lotului" o zi buna
- 10 răspunsuri
- 6,4k citiri
In mod normal, in fiecare thread ar trebui adaugat la sfarsit un post in care sunt reclame de la google. Nu stiu de ce dar la mine apare postul dar fara reclame. La altii am vazut ca reclamele apar... Voi le vedeti sau nu?
- 11 răspunsuri
- 18,3k citiri
Fiind mai patriot m-am intrebat daca exista si romani de succes in acest domeniu. Din ce am apucat sa citesc pana acum despre forex am dat peste 2 nume care suna mioritic: Cornelius Luca, economist la GFT si Robert Balan, Head of Financial Markets Strategy at Saxo Bank Ambii au niste studii foarte bine privite pe piata (nu am apucat sa le citesc) Robert Balan, Head of Financial Markets Strategy at Saxo Bank "Mr. Balan is Head of Financial Markets Strategy at Saxo Bank A/S. Mr. Balan is viewed as one of the financial sector's most-respected advisors in the area of technical analysis of financial markets. He earned his reputation as head of technical analysi…
Ultimul răspuns de vladv, -
- 2 răspunsuri
- 4,6k citiri
Urmatoarele link-uri va conduc catre diferite lectii video despre trading: 1.Unique "No Holds Barred" interview with Adam Burgoyne about his 5EMA's Forex Trading System: http://www.tradeology.com/lessons/adaminte...w/avi-adam.html 2.A trader and system developer exposed! Interview with Adam Burgoyne from 5EMA's Forex Trading System: http://www.tradeology.com/lessons/adaminte.../avi-adam2.html 3. 123 Method http://www.tradeology.com/lessons/bollie123/sunbollie.html 4.Trendlines: http://www.tradeology.com/lessons/trendlin...rendlines3.html 5. Pivot Point strategy http://www.tradeology.com/lessons/tslpp/tslpp.html
Impozitare
de Stefan- 9 răspunsuri
- 7,9k citiri
Are cineva idee cum se impoziteaza veniturile rezultate din FOREX? Este la fel ca in cazul veniturilor provenite din actiuni?
Oanda vS MT4
de jhon- 1 răspuns
- 4,5k citiri
Am si eu o problema:graficele mele de la Oanda arata diferit fata de cele de pe MT4(add ma refer in special la indicatori; de ex la un moment dat avem pe aud/jpy rsi=55 pe Oanda si 72 pe MT4..si multe alte cazuri de gen asta..) So voi ce parere aveti?add stiu ca majoritatea faceti strategia pe MT4, deci ce ziceti? sa ignor total graficele Oandei sa sa fol pt strategie MT4?
Ultimul răspuns de sherpishoru, -
- 7 răspunsuri
- 6k citiri
Îl testez de câteva zile şi merită toată atenţia. Dezarhivaţi arhiva. Citiţi cu atenţie pdf-ul. Copiaţi indicatorii în Metatrader/experts/indicators. Template-urile le copiaţi în Metatrader/templates. Să vă fie de folos! 123indicator.zip
Ultimul răspuns de neamtu_victor, -
- 4 răspunsuri
- 4k citiri
Ma poate ajuta cineva sa-mi schimb username-ul???
- 1 răspuns
- 3,2k citiri
><Va salut pe toti ! Numele meu este Oltciter si sunt un loser. In articolul meu de spatamana trecuta am tras cateva concluzii dupa ce am implinit un an de trade. Dar, toata saptamana am simtit ca ceva lipsea din acel articol, ceva lipsea din autoanaliza mea . Si, azi noapte, pe la 1:50 ,am realizat care este piedica majoara (cel putin pentru mine) pe care trabuie sa o trec pentru a depasii nivelul la care sunt acum. Nu stiu daca ati observat dar marea majoritate a oamenilor au o usurinta deosebita in a spune DA, atunci cand este vorba sa faca un lucru, bun sau rau, care sa le aduca un posibil profit.(si nu numai) Am intors pe toate partile aproap…
Ultimul răspuns de astreda, -
- 3 răspunsuri
- 5,6k citiri
E un sistem "la cheie" care vine şi cu un pdf de peste trei sute de pagini. De ce ar trebui să citiţi 300 de pagini (bine, mai puţine, daca scădem mulţumirile catre prieteni, familie şi pisică) ca să puteţi înţelege un sistem, când puteţi găsi pe forexfactory sau strategybuilderfx s.a. sisteme care sunt descrise simplu: "cumpăraţi când pe ecran apare un punct/săgeată/steluţă/inimioară albastru(ă) şi vindeţi când apare un punct unul(una) roz"? Pentru că nu e vorba doar de un sistem. Pentru că aveţi posibilitatea să gasiţi rapsunsuri la întrebări pe care abia începeţi să le puneţi. Eventual să găsiţi întrebări pe care nu le-aţi pus încă. dinapolilevels.zip
- 0 răspunsuri
- 2,6k citiri
45 Ways to Avoid Losing Money Trading FOREX Cele mai de jos nu imi apartin, dar consider ca sunt utile. Un puct de vedere. Le gasiti la www.forex-45tips.blogspot.com 1) Knowledge Deficiency – Most new FOREX traders don’t take the time to learn what drives currency rates (primarily fundamentals). When news or a statement is due out they must close out their positions and sit out the best trading opportunities. They are taught to only trade after the market calms down. So essentially they miss the whole move and then trade the random noise that follows a fundamental price move. Just think for a moment about technically trading the aftermath of a price move; there is no …
Ultimul răspuns de tavi_star, -
- 3 răspunsuri
- 4,4k citiri
sal.....in primul rand as vrea sa ma prezint, fiind primul meu post pe vamist.....numele meu este lucian, am 22 de ani si sunt student....am aflat de forex acum aproximativ sase luni si de atunci am tot studiat tot ce am gasit despre forex.....si totusi.....lipseste ceva....vad pe acest forum persoane care se straduiesc sa obtina profit din forex, dar pana acum nu am vazut pe nimeni care sa spuna ca a reusit sa "traiasca" din trading....e doar o simpla obsevatie personala.....bineinteles succesul nu poate fi poate fi atins peste noapte dar probabil cu mult efort, pana la urma.....de aceea...as vrea sa stiu daca oameni ca noi, care vin pe forex cu sume modice, au vre-o san…
Ultimul răspuns de ener, -
- 9 răspunsuri
- 5,8k citiri
multumesc tuturor celor care fac posibila existenta acestui forum.as avea nevoie de ceva ajutor .am nevoie de un broker care accepta scalp sa fie si serios daca se poate si plafonul de deschidere de cont sa nu ma lase fara casa.multumesc celor care isi vor rupe din timp pt mine bye
Ultimul răspuns de o-ard-elegant, -
- 1 răspuns
- 3,7k citiri
Am niste materiale despre forex,carti ,cursuri de analiza,strategii,si as dori sa le postez undeva sa ramana mai mult timp sa le puteti downloada cei interesati,ma poate sfatui cineva la ce site de hosting sa apelez,daca se poate free?Marimea este intre 1 si 30 de mega,fisiere arhivate cu .rar si .zip
- 25 răspunsuri
- 12,2k citiri
braintrading manual.pdf
Ultimul răspuns de forexman, -
- 5 răspunsuri
- 4,7k citiri
Salut, Am gasit un raport interesant pe site-ul CFTC unde sunt inregistrati toti brokerii de forex din US si m-am gandit sa-l postez, poate ajuta un pic la unele comparatii sau pentru cine cauta un broker solid. Sunt multi brokeri marunti (sub 1 mil USD), sunt si banci serioase (peste 1 mld.), intre ei, apar si unii brokeri cunoscuti. Eu personal nu as lua in considerare un broker cu capitalizare < 2 mil, asta pt. ca brokerii tranzactioneaza si pe contul lor (mai ales cei cu dealing desk) si pot sa piarda si ei la fel de bine ca oricine. tmfcmdata0608.pdf
- 1 răspuns
- 3,2k citiri
Hi folks. Many of you don't know, but I used to be involved in training people in various things (not trading) and I thought I might share with you the journey that you take when beginning anything new. also if I show you my kind of writing style you might just buy my beginners forex book This cycle is as true for trading as it is for learning to drive a car and consists of five components. I'm going to take you through each stage so you can recognise exactly where you are in your trading journey. Step One: Unconscious Incompetence. This is the first step you take when starting to look into trading. you know that its a good way of making money cos you've h…
- 2 răspunsuri
- 3,3k citiri
Un ghid despre backtesting in MT4. Va recomand sa cititi cartea "Trade your way to financial freedom" - Van K Tharp. Veti gasi acolo o descriere a etapelor de formare a unui sistem - Chapter 4 - Steps to Develop a Sistem. Succes!
- 6 răspunsuri
- 5,2k citiri
Din discuţiile avute cu foarte mulţi traderi începători (şi nu numai începători am constatat că există o mulţime de nelămuriri şi confuzii legate de modul în care se calculează profitul unei tranzacţii, valoarea unui pip, mărimea cu care trebuie deschisă o poziţie în funcţie de riscul asumat etc. Am ataşat un fişier Excel care sper să vă ajute. Are explicaţii şi un mic calculator. P.S. Era o mică eroare la fişier, vă rog downloadaţi din nou. Position size.xls
- 10 răspunsuri
- 6,2k citiri
Salut...... de mult incerc si eu sa ma ocup de forex, da' intai am cautat sa ma documentez. Toate bune si frumoase pana cand vine momentul adevarului....PRIMA ZI DE TRADE... Deschid un cont pe www.northfinance.com .... downloadez Meta Trader (MT) si ma apuc de treaba..... mi-am deschis un cont si spor la munca.... acu'......ma uitam ca la masini straine ca nu stiam ce-s cu atatea grafice .. da' in fine.....m-am prins cum cumpar, cum vand, cum pun SL, TP......si ma apuc frumos de TRADE (un cuvant pe care si acum il mai analizez). MAREA GRESEALA PE CARE AM FACUT-O (si va rog sa luati aminte) AM SUBESTIMAT BURSA .... ce inseamna ca am subestimat bursa?? pai....mergeam …
- 3 răspunsuri
- 4k citiri
Desi nu tranzactionez intotdeauna pe stiri (depinde de importanta stirilor ) totusi nu pot sa nu ma informez de ce se intampa in piata deoarece analiza fundamentala este complementara analizei tehnice alaturi de alte elemente care tin de personalitatea fiecarui participant in aceasta ecuatie care se numeste Forex. Agreez informatia mai putin prelucrata deoarece prea multe filtre distorsioneaza mesajul initial. Mi-ar place sa pot urmari stirile online pe www.bloomberg.com dar este to expensive (aproximativ 1500$/month) sau pe www.reuters.com (de asemenea un serviciu care nu-i free). Un serviciu oarecum accesibil de tip NTKN ar fi: www.needtoknownews.com ( numai 150$/…
- 20 răspunsuri
- 11,9k citiri
Informaţiile despre forex sunt atât de multe (peste 8 miloane de rezultate la căutarea cu Google), încât o listă cu cele mai utile linkuri este mai mult decât necesară. forex[/acronym]-basics.htm"]http://www.goforex.net/forex-basics.htm - forex basics. forex[/acronym]"]http://www.realtimeforex.com/rtf/education...-tutorial.forex - un tutorial bun pentru început. forex[/acronym]-books-download.html"]http://www.forex2u.com/forex-books-download.html - pentru cărţi. forex[/acronym].com/en/"]http://www.easy-forex.com/en/ - eu îl folosesc pentru ceasuri. http://www.ny.frb.org/education/addpub/usfxm?? - All about foreign exchange market in The Unites States – by…
- 3 răspunsuri
- 3,6k citiri
Care este cel mai bun broker la care este bine sa ma inscriu ca incepator?;mentionez ca as investi maxim 500 de $ sau de euro in asa ceva,bineinteles dupa ce o sa invat cum sta treaba......
- 9 răspunsuri
- 7,1k citiri
salutare tuturor, dupa citeva luni de conturi demo am hotarit sa-mi deschid un cont miniforex,poate sa-mi spuna cineva daca exista vreo restrictie legata de suma de deschidere a acestui tip de cont ?eu as vrea sa incep cu 2000 $ se poate? multumes si multa bafta tuturor
- 14 răspunsuri
- 7,1k citiri
Buna! Astazi toate paritatile au ajuns la limite suport sau rezistenta. Pe langa aceasta cam toate paritatile au fost foarte mult departate de media mobila de 26. Rezultatele le vedeti singuri. parerea de rau e ca nu am reusit inca sa mi deschid contul real la Oanda. Ar fi iesit ceva pipsi. La multi pipsi!
- 0 răspunsuri
- 2,3k citiri
In fiecare zi ai ceva de invatat sau ceva de aplicat din ceea ce ai invatat. Dupa un trade pe gj care s-a incheiat prin atingerea SL azi noapte si obtinerea unui profit de 300 pips, a urmat perioada de relaxare si neatentie, care s-a infiltrat subversiv pe sub pielea mea. Stiam ca o sa urmeze un retrecement de cel putin 38.2% si de aceea l-am anticipat cu un pendig sell order.Toate bune si frumoase.Planul mergea perfect. Sell-ul intrase pe verde si chiar atinsese cam 60 + .Am plecat avand pozitia asigurata cu un sl de 60 pips. Ca sa nu mai lungesc vorba trendul si-a reluat cursa ascendenta si am inregistrat -60. Dar nu asta este important in ceea ce vreau sa va spun. Impo…
Ultimul răspuns de oltciter, -
- 2 răspunsuri
- 3,6k citiri
Salut! Am citit cam toate posturile de pe forumul vostru si tin sa va multumesc,m-a ajutat foarte mult!(am pornit de la "ce o vrea sa spuna prin broker?adica nu mi fac tranzactiile singur?si cum adica Ask=oferta?" No Comment:biggrin: pana la a incepe sa invat analiza tehnica!.Mai am enorm de multe de invatat dar cu toate astea am planuit ca peste 2 luni sa ies pe un cont real.Stiu ca aproape sigur il voi face praf dar in 2 luni mai invat eu destule(avand in vedere cat am reusit sa invat in aceste prime 3 saptamani) si in plus incep pe Oanda cu vreo 100$ deci nu ar fi mare pierdere.aaa si tin sa multumesc ffff mult FataMorgana pentru posturile despre Candlesticks…
Ultimul răspuns de astreda, -
- 1 răspuns
- 3,2k citiri
Buna! Ma numesc Mihai. Sunt bucuros ca astazi m-am alaturat si acestei comunitati de traderi, din Romania. Pana acum sursele de invatare a unor subiecte legate de forex le-am facut de pe alt site, forexfactory, dar in limba engleza. Imi pare bine ca pot sa scriu si eu primul comentariu pe un site unde se pot folosi cuvinte romanesti si unde intelesul frazelor este mai clar decat daca ai citi ceva in alta limba. Este un avantaj foarte mare acest lucru. Am luat contactul cu forex de 9 luni, timp in care am avut zeci de conturi demo si unul real, din care mi-am retras banii dupa ce am pierdut circa 60% din suma depusa pentru tranzactionare. Nu m-am lasat de forex, desi am fo…
- 4 răspunsuri
- 3,7k citiri
Buna, Desi inca sunt la stadiul de cocon mai am pana voi putea spune sunt "trader", a venit vremea sa arat ca am invatat ceva. E posibil ca in acest thread sa fie putine lucruri noi pentru unii, dar e bine sa fie repetate pentru cei care sunt la inceput de drum. Sa incepem. -Cat de mare este plapuma mea?, e primul lucru la care trebuie sa ne gandim, cat putem investi fara sa ne afecteze viata, deci trebuie sa fie o suma nici prea mica sa nu ne pese de ea, nici prea mare sa ramanem pe drumuri. Cum foarte multi dintre noi nu au venituri extraordinari de mari, in aceiasi situatie ma aflu si eu, stabilim ca putem investi 500$. -Unde voi investi…
Ultimul răspuns de forexman, -
- 1 răspuns
- 3,4k citiri
Ascult cartea lecturata a lui Elder de trei zile. Continuu.. Reiau pasaje , trec peste pasaje, ma intorc, ma sucesc, asimilez informatie. Elder e fantastic. Am inteles ca trebuie sa-mi schimb punctul de vedere fata de trade. Psiholgic vorbind , de abia acum devin ucenic. Ma uit pe charturi, analizez, caut puncte de intrare (in special), realizez ca punctul meu slab este iesirea din trade . Si ascult continuu ceea ce a scris Elder. Trei zile de auditie. Constat ca am devenit mai calm cand sunt pe trade. Trei zile de auditie. Sunt din ce in ce mai constient de posibilitatile fizice si momentele cand un trader mai trebuie sa se si odihneasca. Trei zile de auditie. Nu imi …
Ultimul răspuns de jomy_2006, -
- 4 răspunsuri
- 5,1k citiri
Strategia este cat se poate de simpla, functioneaza cu rezultate foarte bune pe timeframe-ul H4 si D1. Semnalele de BUY si SELL sunt date de intersectia a doua medii exponentiale, short ema(10) si long ema(80). In momentul intersectiei acestora folosesc un indicator zigzag modificat pentru a vedea daca avem sau nu un pattern Elliot, si daca da, unde anume ma aflu pe grafic. Am nevoie de aceste informatii pentru a seta corect SL,TP, precum si pozitia corecta de inchidere a tranzactiei. Nu stiu daca strategia mai necesita vreun comentariu in afara de graficul atasat. Toti indicatorii precum si template-ul se afla in fisierul atasat. Sageata albastra e semnal de BUY, cea ros…
Ultimul răspuns de nevermore, -
- 1 răspuns
- 3,4k citiri
A incercat cineva strategia asta de tranzactionare? http://www.woodiescciclub.com/start.htm
Ultimul răspuns de bizpenet, -
- 3 răspunsuri
- 3,6k citiri
hello, de pe vremea cand o parte din noi eram prezenti si aici si pe raposatul eurist, s-a pastrat un text care-l postasem acolo. sper sa fie util celor la inceput de cale si mai putin redundant. "Forex - piata valutara interbancara internationala. Bancile diferitelor tari (si alte mari structuri financiare, care vor fi denumiti aici “operatori”) tranzactioneaza intre ele cu valute. Volumul insumat al acestor tranzactii este urias, depasind 3 trilioane USD pe zi. Forex seamana cu Internet’ul – nu apartine nimanui si nimeni nu-l poate conduce. Cursul de schimb al valutelor se schimba mereu, “pluteste” sub influenta diferitilor factori. Aceasta si const…
Ultimul răspuns de phaeton, -
- 13 răspunsuri
- 10,2k citiri
O zi buna tuturor! Cum acesta e primul meu post aici ar fi frumos sa ma prezint: ma numesc Dragos, am 22 de ani, lucrez in domeniul bancar (entry level) iar de forex am auzit mai de mult insa pot sa zic ca maine am o saptamana de cand m-am apucat sa vad cu ce se mananca. Am descoperit pe acest site informatii extrem de pretioase, la obiect, foarte bine structurate si oameni valorosi care stiu ce vorbesc. Am observat ca vara asta se poarta blogurile iar in lumea forex un blog este un izvor foarte bun de cunostinte, sau cel putin asa am observat din "aprofundatele" mele studii de o saptamana. Traderii experimentati au bloguri unde pun informatii, sfaturi, opinii, e…
Ultimul răspuns de vladv, -
- 2 răspunsuri
- 4,7k citiri
Unele link-uri pe care eu le-am considerat utile pentru subiectul EWA: http://www.alpari-idc.ru/ru/analytics/ew/ http://www.forexua.com/waves.aspx http://www.fxo.ru/index.html http://tradingthecharts.com/phpBB/index.php http://neowave.com/new/neowave/ http://www.elliottwaves-online.com/de/index.php http://www.e-wavecharts.com/index.htm http://www.elliott-today.com/ http://www.elliottwave.com/ http://www.elliottewave.com/contents/complete41.php http://www.elliottwavetechnology.com/index.cfm http://www.elliott-wave-analysis.com/menu.html http://elwave.narod.ru/books.htm http://www.elliottwavesignals.com/ http://www.investorflash.com/special/revealed.asp ht…
Ultimul răspuns de vladv,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 41 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum