Sari la conținut

whitewolf

Traders
  • Număr mesaje

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de whitewolf

  1. Trage o linie de trend pe weekly sau pe daily incepand cu 124.00. Vei vedea ca acum se schimba trendul. Depinde de cum arata la tine graficul poti considera ca a fost sparta rezistenta 92.00 si retestata sau ca abia acum a fost sparta rezistenta 93.00 si urmeaza o retestare. Proiectie viitoare.. long.

  2. Pentru incepatori e bine sa vada cat mai multi indicatori, cat mai multe teorii, sa se piarda in amanunte, sa fie bagati in ceata de toate detaliile si teoriile pentru ca pana la urma sa se debaraseze de teoriile complicate si sa ramana cu anumite lucruri de baza. Apoi vor putea sa analizeze piata, sa-i invete ritmul, sa stie bine analiza tehnica de baza, sa stie putina analiza fundamentala si sa treaca la o analiza simpla(nu simplista) si de bun simt.

  3. Metoda e mult prea complicata. Ok .. poti sa scrii carti, sa teoretizezi in sute de feluri. Dar care sunt rezultatele? Dupa cat a studiat domnul Dr.Dologa, ce rezultate are in trading? Cred ca asta e singurul lucru care conteaza! Hai sa nu deviem de la lucrurile practice, relativ simple , la teorii complicate si grafice incarcate care inevitabil duc la interpretari nenumarate din partea traderilor.

  4. Am facut un tabel in excell care sa ma ajute cu money managementul pozitiilor. Mai exact ma ajuta sa setez SL, sa nu am mai mult de 3% pierdere pe tranzactie.

    PIP Value nu este exact la toate paritatile pt ca formula de calcul tine cont de cota paritatii la momentul respectiv.N-am vrut sa-mi complic treaba.Are oricum aproximativ aceeasi valoare tot timpul

    Pusesem parola pe fisier ca sa nu schimb formulele din greseala, dar am uitat-o si nu mai pot modifica:). Daca aveti sugestii pentru imbunatatirea fisierului il refac.

    Totusi, ceea ce se poate modifica sunt Equity, numarul de loturi si SL(atunci l-am notat Stop Pips).

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.