Sari la conținut

nicky

Traders
  • Număr mesaje

    1
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de nicky

  1. Vanguard si-a extins oferta de servicii de investitii, adaugand  celor existente doua noi produse financiare tranzactionate pe pietele globale - CFD si FOREX - accesibile prin platforma StartradeXT.

     

    Pentru a afla mai multe despre ce inseamna  aceste  produse,  puteti participa la cursul de  initiere in  tranzactionarea pe  pietele  financiare globale, ce va avea loc in zilele de:

     

    - 5 Iunie 2007

    - 12 Iunie 2007

    - 19 Iunie 2007

    - 26 Iunie 2007

     

    Ora 18.30 la Hotel Ibis Parlament, Strada Izvor 82-84, Sector 5, Bucuresti.

     

    START – UP – SEMINAR “ Cum tranzactionam pe pietele globale ” este GRATUIT si prezinta terminologia, instrumentele si etapele procesului de investitie, strategii de management al riscului (analiza tehnica, managementul riscului si al administrarii banilor ) precum  si  functionalitatile  platformei StartradeXT. Nu in ultimul rand, acum aveti  posibilitatea de a va deschide un cont DEMO si de a pune in practica notiunile acumulate, investind virtual 20.000 EUR.

     

    Pentru rezervari locuri folositi link-ul de mai jos:

     

    Inscrieri Seminar

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.