Sari la conținut

merlyn

Traders
  • Număr mesaje

    216
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    4

Orice postat de merlyn

  1. Eu pana nu-mi primesc inapoi datele cu caracter personal luate cu japca de Vamist nu mai postez o iota aici . Inca le mai astept .
  2. merlyn

    Vreau sa tranzactionez

    daca tu vrei sa-ti faci cont la alde Admiral sau Alpari atunci inseamna ca habar n-ai de Forex . deci sfatul meu este sa iei banii aia si sa-ti distrezi nevasta ca nu o sa-i mai ai . acum probabil ca vei sari de fund in sus ofensat nevoie mare dar peste fff putina vreme o sa revii la realitate
  3. Nu cred ca la pregatirea pe care o am eu, as fi cel mai in masura sa dau solutii . Dar o judecata de bun simt cred ca pot face . Lumea asta nu a inceput si nu se termina cu noi . Avem copii si nepoti si as trebui sa ne gandim si la ei . Dca astazi nu avem tehnologia si posibilitatile financiare sa investim in minele de acolo , o pot face copii si nepotii nostri . De ce ar trebui sa vindem noi pe nimic toate resursele limitate ale acestui pamant pentru care inaintasii nostri au murit in razboaie ? Numai pentru ca o mana de politruci corupti si hamesiti sa-si umple conturile ? Eu unul cu asta nu pot fi de acord.
  4. Mereu am fost un om de dreapta . De la revolutie si pana azi am votat cu dreapta si am condamnat regimul Iliescu si tot ce a derivat din FSN-ul lui . Acum insa daca PDL-ul si Boc semneaza si le dau astora acceptul pt a intra in Rosia Montana s-au lins pe bot. Raul facut de Iliescu & co va fi incomensurabil mai mic in ochii mei decat tradarea pe care ar putea s-o faca astia . La fel cum s-a intamplat cu PNL-ul cand pe ultima suta de metri Tariceanu a dat pe nimic petrolul din platoul continental . Atunci s-a produs in sufletul meu ruptura definitiva de liberali . Acum daca o face si PDL-ul imi va fi foarte greu sa mai merg vreodata la vot. Am putut intelege la un moment dat vanzarea pe nimic a Petromului ,a BCR-ului . Intrarea in UE a fost cumparata scump . Acum nu vad nici un motiv pentru care sa le dam alaora pe tava atata avere mocca. Si habar n-am ce e de facut intr-o societate asa de divizata ca a noastra. Parerea mea este ca sunt pe cale sa ia spaga si astia . daca nu au incasat-o deja pentru ca prea mare si agresiva este campania de presa din ultima vreme in favoarea exploatarii de acolo .
  5. Asta ar trebui citit si dat mai departe . TRAIAN Blog Archive Dispute despre castig-pierdere Rosia Montana - episodul I TRAIAN Blog Archive Dispute despre castig-pierdere Rosia Montana - episodul II TRAIAN Blog Archive Sa vorbim putin despre aurul din Romania Astazi am vazut cum cativa protestatari au fost luati pe sus din Piata Universitatii . Si dupa campania de presa agresiva din ultimele luni cred ca soarta aurului de acolo este petcetluita . Ma gandesc ca in actuala criza mondiala aurul de acolo este mana cereasca . Cat de mare va fi fost spaga de data asta ?! . Poporul este prost si ei mizeaza pe prostia si lasitatea noastra .
  6. merlyn

    Wolf34

    ... e ora 2 noaptea . abia am venit din mina . dupa un tur de piata am zis sa dau o tura pe Vamist. Bre oameni buni ia s-o iau eu minereste ca voi sunteti baieti subtiri si cred ca tineti la imaginea voastra . Bai nea catelus ia mai dute matale un pic la origini si lasa-ne pe noi cu abureala ta . ai postat aici cat n-am postat eu intr-un an si n-ai spus nimic . Parerea mea e ca esti un papagal arogant care a iesit putin pe afara si acum intors pe meleagurile strabune crede ca aici a dat de prosti . simt asta pentru ca majoritatea care se reintorc acasa se reintorc mai dobitoci decat au plecat .Presupunand ca ai fi cel mai al dracului trader de pe planeta asta pentru mine esti un ZERO daca eu nu am nici un beneficiu din faptul ca te-am cunoscut . Prezinti interes doar in momentul in care ai ceva de dat . si din cate vad eu matale n-ai nimic de dat . decat cu presupusul . n-am vazut nici un grafic , nici o pozitie luata si argumentata . vorbe si iar vorbe . de vorbe e satula lumea. si prosti am vazut si noi destui nu e nevoie sa ne convingi . Ca in orice trade sunt sanse sa ma insel . Dar in cazul de fata nu cred. la oameni ma pricep mai bine decat la trade. omul care vorbeste mult si nu spune nimic ori e un fin diplomat ori e un bou . Matale nu cred ca esti diplomat . Mergi cu bine . Un baiat destept n-are timp de adversari el are treaba . Si lumea de aici are treaba....
  7. merlyn

    Wolf34

    ok . merg sa dorm . ma gasesti pe skype maine
  8. merlyn

    Wolf34

    e noapte . mergi si citeste-l pe Neely sau Robert Miner , Prehter si restul . o sa gasesti raspunsul acolo .
  9. merlyn

    Wolf34

    eu te cred , insa nu poti discuta elliot cu unul / bun si experimentat /daca tu n-ai invatat inca paternurile de suparat nu m-am suparat . eu ma supar mai greu .
  10. merlyn

    Wolf34

    sunt cel putin vreo 3 elliotisti chiar foarte buni pe aici . Dar intra f rar .
  11. merlyn

    Wolf34

    Ok ia-ti javra de pe mine si las-o-n sange . sa vedem daca traduce google asta .
  12. merlyn

    Wolf34

    e clar . habar n-ai de EWA. pune mana si invata si apoi vorbim de EWA.
  13. merlyn

    Wolf34

    spune repede fara sa te uiti in carte care sunt cerintele minime si obligatorii ale unui zig-zag
  14. merlyn

    Wolf34

    nu-i nevoie . te credem pe cuvant
  15. merlyn

    Wolf34

    EWA e greu bre , si la noi e noapte acum .
  16. merlyn

    Wolf34

    vrajeala aia cu cei 2 brokeri de pe WallStreet care-si barfeau clientii si faceau glume pe seama prostiei lor. e veche rau .
  17. merlyn

    Wolf34

    aici e bine . ce drac sa te mai invat, ca deja le stii pe toate .
  18. merlyn

    Wolf34

    wolf34- ti-am zis sa nu mai postezi acolo . Vezi ca fraza cu care ai inceput mai devreme este luata dintr-o carte celebra . Spune-le la baietii astia amarati de pe aici direct sa-ti dea ceva conturi de administrat . la experienta ta mergeti impreuna in insule . Sunt unii pe aici care au bani nu gluma .
  19. merlyn

    Wolf34

    vezi ca esti offtopic acolo . ti-a spus administratorul sa nu mai postezi in topicul ala ,ci aici !
  20. merlyn

    Wolf34

    Apoi... nu merge asa. Noi romanii suntem ambitiosi . noi ori facem de 2 Ferrari si un Hammer in 6 luni ori o lasam naibii de traba si ne apucam de politica .
  21. merlyn

    Wolf34

    Cum sa nu ?! Biblia spune ca Isus a facut multe minuni .
  22. merlyn

    Wolf34

    pai vrem sa mergem in insule toti . la noi iarna e grea si trebuiesc lemne de foc. si alea-s scumpe .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.