Sari la conținut

Cityzen

Traders
  • Număr mesaje

    1.095
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    33

Community Answers

  1. Cityzen's postare in Trei intrebari legate de PA was marked as the answer   
    Q1: Nivele de suport si rezistenta e mai bine sa le trag pe graficul liniar sau cel cu lumanari?
     
    A1: Uneori nivelele de rezistenta sunt testate la minimele sau maximele unei unitati dintr-un time frame. Acestea nu le vei vedea decat pe graficul cu lumanari deoarece cel liniar contine doar valoare de inchidere.
     
    Q2: Formatiunile de HH-HL si LH-LL cum le pot determina cu ochiul liber (daca se poate un grafic cu explicatie ar fi foarte bine; as dori sa nu mai folosesc indicatori)?
     
    A2: Idea este simpla, pe grafic ar trebui sa identifici valuri iar aceastea au maxime si minime. De aici e simplu sa observi un minim mai mare (sau mai mic) decat cel precedent, sau un maxim mai mic (sau mai mare) decat cel precedent etc. Am gasit ceva simplu cu google. Ar trebui sa fie usor de inteles.
    http://tradeorinvest.com/weblog/wp-content/uploads/image/technical-analysis-guide/getting-started/trend-analysis/financial-market-trend-downtrend.pnghttp://tradeorinvest.com/weblog/wp-content/uploads/image/technical-analysis-guide/getting-started/trend-analysis/financial-market-trend-uptrend.png
     
     
    Q3: Cum deosebesc nivele strong de cele weak?
     
    A3: Depinde de time frame si in principiu de numarul de respingeri ale pretului de catre nivelul respectiv. De asemenea umbrele lumanarilor si nivelele de close in raport cu nivelul merita atentie.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.