Sari la conținut

Cosmin

Traders
  • Număr mesaje

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    9

Postări postat de Cosmin

  1. Companiile de urmarit in vederea cumpararii PUT. Pentru cei incepatori... adica mergem short.

     

    SFD -Smithfield Foods Inc. Ursilor le place SFD. Vineri au crescut vanzarile de 10 ori fata de o zi normala.

     

    LEAP - Leap Wireless International Inc. Foarte interesant arata! Dezvoltam ulterior!! Volume mari short, de peste 10 ori fata de o zi normala!

     

    WMT - Wal-Mart Stores Inc. Aici asteptam sa vedem daca pica sub 68. Totusi... volumele vineri au crescut de 8 ori fata de normal.

     

    Revin si aici mai pe seara cu grafice si detalii.

    • Upvote 1
  2. Astazi este Bank Holiday iar piata este inchisa. Pentru maine insa ar fi de urmarit...

     

    DWA - DreamWorks Animation SKG Inc.Vineri au fost cumparate call options DWA de 10 ori mai mult decat intr-o zi normala.

     

    FTR - Frontier Communications Corporation. Pentru aceasta companie volumele de cumparare au crescut de aproape 8 ori.

     

    HLF - Herbalife Ltd. Este la rezistenta, intr-un channel down.... Vineri a crescut volumul de cumparare faza de o zi obisnuita de 5 ori.

     

    Revin cu grafice si detalii.

  3. Dragi colegi am revenit pe forum. Am avut o perioada grea si din motive personale nu am mai intrat pe forum. Dar cum 2012 s-a dus si toate cele intamplate atunci le-am pus bine intr-o cutiuta, mi-am facut curaj si iata-ma cu forte proaspete iarasi aici!

    • Upvote 1
  4. O sa pun un exemplu pe chart zilele astea...

     

    Eu in inregistrarea video am prezentat 4 tipuri de ordine, baza optiunilor:

     

    Long: Buy Call, Sell Put

    Short: Sell Call, Buy Put

     

    Buy Call - pierdere limitata, castig nelimitat

    Sell Put - pierdere limitata, castig nelimitat

    Sell Call - pierdere nelimitata, castig limitat

    Buy Put - pierdere nelimitata, castig limitat

     

    Pe toate tipurile de ordine pierderea se poate limita (si) printr-un ordin STOP. Timpul afecteaza pretul optiunilor, la Buy Call si Short Put trecerea timpului merge impotriva traderului, iar la Sell Call si Buy Put timpul adauga valoare optiunii (in favoarea traderului, practic pretul scade). Dar cu siguranta urmatoarele materiale video vor face lumina in aceste cazuri...

  5. Ca sa ma explic si cu un exemplu. Daca am un cont de 10.000$, si cumpar o optiune de 200$, piata poate merge oricat impotriva mea, eu nu pot pierde mai mult de 200, in schimb daca piata merge in favoarea mea, intru pe profit. La piata spot acest lucru nu este posibil...

  6. Da. Evident ca poti. Asta am spus si in inregistrare.

     

    Diferenta este ca daca pe Forex, la o tranzactie "x" piata merge impotriva ta 100 de pips, iar asta inseamna sa zicem 2% din cont, tu conform money management-ului tau inchizi pozitia. Eu, pe optiuni, o pot lasa sa mearga impotriva mea si 100 si 200 si oricat, atata timp cat ma incadrez in MM, iar daca ulterior tranzactia merge in favoarea mea suficient, eu ies pe profit (valoare si timp).

    Asta e unul din avantaje, mai sunt si altele..

  7. Referitor la optiunile de tip american si european:

     

     

    The key difference between American and European options relates to when the options can be exercised:

    • A European option may be exercised only at the expiry date of the option, i.e. at a single pre-defined point in time.
    • An American option on the other hand may be exercised at any time before the expiry date.
    Doresc sa precizez ca NU am lucrat cu optiuni de tip european! Le cunosc doar din teorie! Toate materialele de care eu voi face vorbire, se refera la optiunile de tip american!
  8. Salutare!

     

    Ma bucur enorm ca tranzactionarea optiunilor starneste un interes asa de mare dar si dezbateri pe grup. Acesta este si scopul meu cu acest proiect!

     

    Nu am spus niciodata ca este usor sa tranzactionezi optiuni! De fapt tranzactionarea in sine este probabil una dintre cele mai complexe si complicate ocupatii.

     

    Materialul video pe care l-ati vazut se adreseaza incepatorilor si vrea sa fie un punct de pornire pentru cei care nu au auzit niciodata de optiuni sau chiar daca au auzit nu au habar cu ce se mananca. Asta insa nu este nicio problema, pentru ca nici unul din noi nu s-a nascut invatat!

     

    Asadar, scopul meu in materialul inregistrat era sa explic ce inseamana un CALL si un PUT, urmand ca in materialele viitoare sa explic si despre volatilitate si despre "the greeks" etc.

    Daca am reusit, eu ma declar multumit!

     

    Marea mea dorinta este ca aceste materiale sa starneasca interesul traderilor romani pentru optiuni, sa nu ia de bun ce spun eu, in schimb sa caute sa se informeze si sa se perfectioneze in acest domeniu. Cu siguranta nici eu nu le stiu pe toate, in schimb sunt mai avid de informatie mai mult ca niciodata si sunt mega-fericit sa starnesc discutii constructive aici!

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.