-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
- 5 răspunsuri
- 1,1k citiri
Aici imi propun sa pun cat de des tranzactii cu optiuni, eventual si cu unele explicatii.
Ultimul răspuns de Cosmin, -
- 1 răspuns
- 1,4k citiri
Dragi colegi am revenit pe forum. Am avut o perioada grea si din motive personale nu am mai intrat pe forum. Dar cum 2012 s-a dus si toate cele intamplate atunci le-am pus bine intr-o cutiuta, mi-am facut curaj si iata-ma cu forte proaspete iarasi aici!
Ultimul răspuns de dirzuandreiovidiu, -
- 20 răspunsuri
- 2,9k citiri
In cateva minute voi adauga prima inregistrare audio-video despre optiuni! Va doresc o sambata frumoasa!
Ultimul răspuns de greger, -
- 0 răspunsuri
- 728 citiri
Imi pare rau ca am disparut o perioada, dar va asigur ca am avut un motiv intemeiat. In aceasta saptamana voi inregistra inca un material despre optiuni. Spor la trade!
- 2 răspunsuri
- 825 citiri
pentru cei care vor educatie yale, mie mi-e cam scarba de ei drept sa vorbesc, dar sunt mai buni ca harvardul. http://oyc.yale.edu/economics/econ-251/lecture-1#transcript
Ultimul răspuns de deleted on request 01, -
- 13 răspunsuri
- 2k citiri
Cred ca ThinkOrSwim (TD Ameritrade) e cel mai tare broker de optiuni. Are suport pentru foarte multe chestii: thinklink, pentru strategii, thinkscript pentru indicatori (poate si strategii) si mai ales thinkback pentru backtest (care e IMPOSIBIL de facut cu orice alta statie - MetaTrader, eSignal, TradeStation, etc), plus suport pentru calendare (earnings, dividends etc). Asa ca mi s-a pus pata sa-mi deschid cont. Chiar maine sper sa obtin de la banca una dintre hartii, dar mai am alte chestii... formularul de deschidere cont , si formularul fiscal W-8 BEN, care trebuie completate si trimise prin posta. Vreau si eu o discutie pe tema asta, daca stie cineva exact ce…
Ultimul răspuns de TheEconomist, -
- 10 răspunsuri
- 2,4k citiri
Am terminat primul tutorial audio-video despre optiuni...
Ultimul răspuns de sec, -
- 24 răspunsuri
- 3k citiri
Aici e un site pe care l-am gasit cu ceva timp in urma, este foarte greu de gasit daca dai cautari in wild: www.optionistics.com Ofera cotatii la optiuni si mai ales greeks. Nu necesita niciun fel de registration. Dar, din cate vad, nu prea merge pentru optiunile de la futures.
- 2 răspunsuri
- 843 citiri
La acest sfarsit de saptamana voi adauga pe acest grup un material introductiv despre tranzactionarea cu optiuni!
Ultimul răspuns de arcgotic, -
- 2 răspunsuri
- 801 citiri
Bullish Long CallShort PutLong SyntheticCall BackspreadCall Bull SpreadPut Bull SpreadCovered CallProtective PutCollar BearishShort CallLong PutShort SyntheticPut BackspreadCall Bear SpreadPut Bear Spread NeutralLong StraddleShort StraddleLong StrangleShort StrangleLong GutsShort GutsCall Time SpreadPut Time SpreadCall Ratio Vertical SpreadPut Ratio Vertical SpreadLong Call ButterflyShort Call ButterflyLong Put ButterflyShort Put ButterflyLong CondorShort Condor
Ultimul răspuns de Cosmin,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 76 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum