Sari la conținut

madalina_tafta

Traders
  • Număr mesaje

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de madalina_tafta

  1. s a scris mult despre acest subiect si noi de aici cunoastem mult despre aceasta firma-citeste in arhiva sau mai recent despre teletrade -multi dupa forum au facut la ei cursuri si s a dovedit a fi o mare pacaleala deci nu se merita (inclusiv eu) citeste arhiva cauta, e un site mare vamistu, incepe cu babypips, forexfactory, tsd, investopedia, aici pe forum sunt carti mii cu linkurile de rigoare si ai posobilitatea sa inveti mai mult decat iti dau ei si gratis, cursurile nu se merita ei isi doresc sa dai banii pe cursuri si sa deschizi la ei un cont real -acolo inveti o strategia f proasta prin care vei pierde sigur- ei traiesc efectiv din nestiinta si lipsa de cultura economica oamenilor -nu cred ca vreunul dupa forum e deacord cu teletrade si chiar te rog sa citesti tot si cu atentie despre subiect si ai sa ti dai seama singura, daca dai banii si te entuziasmezi mai tarziu ai sa fii dezamagita de aceasta firma -eu personal nu recomand, e contraindicat. bafta la invatat!!!!!!

     

     

    aici poti gasi mai mult decat iti poate oferi orice firma care ofera cursuri (ideee e sa ai timp si capacitate de invat, intreaba ne, sunt traderi cu experineta, nu habarnisti de la teletrade) de la platforme, levier, firme de brokeraj, strategii de tranzctionare, etc, etc. nu da banii la smecherii aia.

     

    mersi mult, ma pasioneaza mult subiectele pe economie si cred ca ma pot ajuta sa devin trader. m-am cam entuziasmat cu teletrade-ul asa ca mai bine ca m-ati mai adus cu picioarele pe pamant. :P

  2. Salutare,

     

    De ceva timp a inceput sa ma intereseze subiectul "Trader". Am mai citit eu cate ceva, am incercat sa ma descurc sigura, dar acum cei de la TELETrade mi-au oferit posibilitatea sa particip contracost la cursurile lor de 3 saptamani. Ei spun ca daca treci testul si nu pleci de la ei iti dau banii inapoi pe cursuri. Ceea ce vreau sa va intreb este daca are rost sa fac cursurile astea si daca sunt seriosi. Mi-ar fi de mare ajutor orice parere.

     

    O zi frumoasa tuturor!

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.