-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
Site-ul lor este: http://www.ro.teletrade-dj.com/ Au o aplicatie proprie TeleTrader care iti accepta ordinele instant, intarziere de cel mult 0.5 secunde(atat am intampinat dupa 2 zile de umblat in ea), iti acorda pana la 100.000$...prea multe nu stiu sa va spun. Stiu, din contract, ca ei sunt o reprezentanta pentru o firma din Singapore si ca in contract se precizeaza ca orice riscuri, mai bine zis toate riscurile, si le asuma clientul. Este normal asa la un astfel de contract? Sunt incepator si as vrea sa stiu daca merita sa merg pe o suma live cu ei. Pe cine altcineva imi recomandati?
Ultimul răspuns de valim1975, -
td ameritrade 1 2
de insomniac- 14 răspunsuri
- 21,7k citiri
Are cineva cont la TD Ameritrade?
Ultimul răspuns de Stefan, -
Am participat la un seminar de 3 saptamani sustinut de compania Admiral Markets. Chiar mi-a parut rau cand s-a terminat. Eu aveam experienta de 6 luni, iar seminarul mi-a prins foarte bine. Ma bucur si ca am descoperit aceasta compenie cu care voi lucra de acum incolo, din simplul fapt ca imi pot alege orice subdiviziune de lot cu doua zecimale cu care pot intra in piata. Compania cu care lucram pana acum nu imi oferea aceasta posibilitate, iar pentru un incepator ca mine cu bani putini e un aspect important. Recomand compania AdmiralMarkets cu serviciile lor si mai ales seminarul sustinut de ei, tuturor incepatorilor pe Forex.
Ultimul răspuns de Cristian Cochintu, -
IronFX este un lider global printre brokerii online, specializat în Forex, mărfuri, acțiuni din SUA și Marea Britanie și CFD-uri. Compania este parte a unui grup internațional de servicii financiare înființat în 1972 și oferă tehnologie de ultimă generație elaborată intern, execuție de neegalat, cea mai bună gamă de produse de pe piață și cele mai scăzute spread-uri. Adițional produselor sale retail, IronFX oferă de asemenea soluții de parteneriat pentru bănci, instituții financiare, brokeri și investitori privați prin intermediul programelor sale White Label și a programelor de afiliere. Soluțiile de parteneriat pot fi personalizate în funcție de nevoile individuale a…
Ultimul răspuns de Citizen1, -
- 11 răspunsuri
- 5,6k citiri
Salut, dupa o discutie cu Stefan, am aprobarea sa va fac public un nou model de Competitie Forex. Aveti mai jos link-ul catre un chestionar cu 7 intrebari scurte prin care puteti sa va evidentiati opinia. http://goo.gl/forms/a3KcLvm9x5 Astept raspunsurile voastre cu, curiozitate.
Ultimul răspuns de harif, -
Buna seara. Cu pasi mici, am inceput si eu sa intru in ,,febra” financiara al tranzactiilor online. Momentan sunt speculator (spread betting) pe platforma Intertrader. Orice informatie referitoare la Intertrader este binevenita (dacă sunt seriosi, dacă există anumite limitări la un moment dat - de ex. dacă ai profit mare și brusc, etc.) De asemenea, mai este și Intertrader Direct dar momentan nu stiu diferenta (practic pe Intertrader Direct am platforma MT4). Care e diferenta? Dacă pe Intertrader am acces la spread betting si CFD, la ce am acces pe Intertrader Direct? Mulțumesc, și cât mai mult verde!
Ultimul răspuns de harif, -
As dori sa va intreb ceva cunoaste careva un binary options broker care ofera optiuni de 6-24 h care te lasa pe tine sa alegi perioada in care iti expira optiunea.Dar unul care este controlat de o autoritate serioasa. Am impresia ca CySec nu este. Mersi
Ultimul răspuns de bogdy23, -
De citit pentru cei care folosesc brokerul FXCM. Stire este destul de actuala 26.Feb.2014 http://forexmagnates.com/fxcm-uk-announces-16-9-million-settlement-with-fca-for-asymmetric-slippage/
Ultimul răspuns de danpav86, -
- 23 răspunsuri
- 10,5k citiri
Buna ziua, As dori sa intreb in ce masura este realizabil sa treci urmatorul test: 1. cont 10.000 usd 2. termen: 5 zile 3. rata dintre tranzactii profit / pierdere: 7/3 4. maxim 4 loturi deschise in acelasi timp 5. maxim un lot in acelasi timp pe o paritate 6. minim 20 loturi tranzactionate 7. dropdown: maxim 30% 8. maxim 24h intre perioadele de tranzactionare 9. tranzactionare doar pe cate un lot 10. SL maxim 50 pips, TP minim 50 pips, cu specificare ca acestea trebuiesc date la initierea tranzactiei Poate ca nu am eu mult experienta in domeniu, insa, dupa ce am tot incercat, nu prea reusesc sa respect toate conditiile. Nu inteleg daca gresesc eu sau este ceva in ner…
Ultimul răspuns de fxaddict, -
Are cineva cont deschis la un broker forex care sa fie ECN (Electronic Communications Network)? Se pare ca acestia, nefiind MM (Market Makers) nu pariaza impotriva ta (asa cum fac MM) - in acest fel cresc sansele tale sa nu pierzi banii din cont prin slippage si prin pariurile pe care brokerul forex MM le face impotriva pozitiilor tale (ca sa castige bani din faptul ca tu ai pierdut o pozitie). Daca da, puteti sa recomandati un astfel de broker foex ECN?
Ultimul răspuns de Tim_isoara, -
- 6 răspunsuri
- 8,3k citiri
As dori niste sfaturi in ideea in care as vrea sa incep sa tranzactionez pe bani reali, insa doar o suma mica, sa zicem 100 USD, nu in ideea de a face neaparat profit cat sa castig experienta. Imi puteti recomanda: 1. o firma serioasa 2. sa folosesc MT4 3. sa nu pierd prea mult timp cu drumuri acte, preferabil sa se rezolve totul online Multumesc.
Ultimul răspuns de danpav86, -
- 0 răspunsuri
- 1,6k citiri
here i just open disscussion for get review for 1lotstp.com . Just reply here why you chose this forex broker?
Ultimul răspuns de makrima, -
- 8 răspunsuri
- 10k citiri
Salut dragi colegi, incantat de faptul de faptul ca am gasit un broker care sa accepte alimentarea contului de tranzactionare via BTC (bitcoin), am si muscat repede momeala aruncata de minunata firma INSTAFOREX, si am alimentat contul cu 0,5 btc, adica 400 usd, bani care in ciuda faptului ca trebiuau sa intre in 3 ore, uite ca nu au intrat nici in 28 de ore (acum).La mesajele mele oamenii indruga tot felul de prostii ca sa mai am rabdare ca departamentul financiar se va ocupa, si va face si va drege ... mie personal imi miroase a teapa, pe care sincer sunt si indreptatit sa o iau ... Prostia si neinformarea se platesc, dar totusi va intreb ce as putea face? ce ati face v…
Ultimul răspuns de gigi, -
Daca tot s-a pomenit astazi despre ei prin alte discutii, m-am gandit sa deschid si eu threadul asta. Isi vor face campanie pe vamist incepand cu 1 octombrie si ma bate gandul sa-mi deschid si un cont la ei pe viitor. Nu mai stiu cine zice pe forum ca sunt fostii Northfinance si eu credeam ca cei de la NF si-au schimbat denumirea sau ceva in genul asta... De fapt, din ce vad pe site-ul NF, acestia (NF) au fost cumparati de Euro Orient Securities (cei care sunt in spatele FxPro). Pe pagina lor scrie ca "FxPro.com apartine companiei EuroOrient Securities and Financial Services Ltd, o firma de investitii reglementata de Cyprus Securities and Exchange Commission". Nu ma "…
Ultimul răspuns de Apollo, -
fac un studiu despre Deltastock. am testat platforma lor demo si mi s-a parut mai buna ca a celor de la Vanguard. v-as ruga sa-mi spuneti experientele voastre cu Deltastock ( pozitive dar mai ales negative) si eventual o parere despre platforma demo, in cazul in care nu ii aveti ca broker. multumesc.
Ultimul răspuns de iulik, -
Salutare, N-am mai deschis de mult timp un topic da acuma trebuie sa spun ce am pe suflet. M-am inscris la concursul XTB mai mult ca sa le testez serviciile deoarece eram interesat sa-mi deschid un cont la ei. Eu tranzactionez automatizat, cu ea-uri si spuneti-mi dumeavoastra ce pot sa cred eu despre acesti oameni/serviciul avand in vedere urmatoare intamplare. Am un cont demo care e inscris in concurs unde tranzactionez cu 1,2,3 ea-uri. La un moment dat pe parcursul concursului mi se pare ca prea imi sunt blocate tranzactiile si prea sunt lasate alea pierzatoare ca sa zic asa . Nu sunt frustrat ca pierd topul e aici - http://www.xtb.ro/strona.php?p=477 Dar a…
Ultimul răspuns de dirzuandreiovidiu, -
- 2 răspunsuri
- 4,9k citiri
Bună ziua! Pentru orice întrebări legate de Blackwell Global, sunt la dispoziţia voastră pentru a vă răspunde aici. O zi bună, Daniela Egli E daniela@blackwellglobal.com T +357 25 001 251 Skype Daniela_Blackwell Global www.blackwelltrader.com
Ultimul răspuns de Blackwell Global, -
A trimis cineva bani in cont la InterbankFX. As dori sa stiu prin ce banca este mai avantajos si ce comisioane exista la transfer. Am inteles ca ar trebui si ceva documente justificative (autorizare BNR, contract, etc.) pentru efecturea transferului. Daca poate sa descrie cineva exact ce pasi si proceduri trebuie urmate pentru deschiderea si alimentarea unui cont la InterbankFX. Multumesc.
Ultimul răspuns de focuscsv, -
- 10 răspunsuri
- 18,4k citiri
Buna, M-am uitat peste topicuri, dar n-am gasit pareri despre acest broker. Din ce am studiat despre ei, sunt din Romania, am cont demo la ei si pare sa aiba spread-uri destul de bune (din pacate doar cu trading212 i-am comparat pana acum) Imi puteti da niste detalii despre ei, ce ati auzit despre ei?! Eu stiu ca depunerea minima este de 500 euro, sunt o groaza de formulare de completat si semnat cand iti faci contul real, trebuie platit impozit de 16% pe castigul facut, impozit de care tu trebuie sa te ocupi PS: Intrebare de incepator Ei se lauda ca la EUR/USD au spread incepand de la 1 pips, eu m-am uitat la variatia cotatiile si un exemplu este: EUR/USD BID…
Ultimul răspuns de Adi.M, -
Dupa ce am tranzactionat ceva vreme cu aceasta companie as dori sa pun 2 poze, 1 dintre ele fiind un grafic de pe un cont demo, care coincide cu graficul de la acel moment al altor brokeri gen XTB, Alpari sau FXCM iar a 2-a poza fiind graficul din contul real de la aceasta companie. http://imageshack.us/a/img51/541/demomj.jpg http://imageshack.us/a/img89/593/realxb.jpg Va doresc o zi buna.
Ultimul răspuns de mircea55, -
A folosit cineva Trading121? Are platforma web in limba romana, destul de saraca deocamdata, dar un domn amabil m-a asigurat prin chat ca sunt inca noi pe piata si ca isi vor extinde oferta cu stiri si grafice mai de calitate, probabil si EUR/RON. Informatii clare despre cantitatea minima tranzactionata, spread sau leverage nu prea sunt (doar "tranzactionare de minim 1000 USD" si "Tranzacţionaţi de 100 de ori mai mult decât aţi depozitat"). Site-ul arată frumos, dar mie mi se pare puţin dubios. Păreri?
Ultimul răspuns de valim1975,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 13 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum