Sari la conținut

fllo19

Traders
  • Număr mesaje

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de fllo19

  1. astazi am primit banii. ieri am facut retragerea dupa masa dupa ora 5, si azi am primit banii. Daca faceti retragerea dimineata , atunci primiti banii in aceeasi zi, cam dupa masa, insa daca retrageti dupa masa, ii primiti in urmatoarea zi.

  2. @tradelover

     

    eu inteleg ca tu crezi k eu am adus bani de la mine, dar nu e asa. chiar daca la contul MINI scrie minim 300$, ei iti dau cei 100$ bonus si nu trebuie sa depui tu pana la suma de 300$. Prima data s-a acordat bonusul pe cont Lite. Si acolo era leverage de 500:1. Cred k si din cauza asta au schimbat k era prea mare leverage-ul. Eu sunt scalper si de aceea am reusit sa fac cele 5 loturi asa de repede. Nu am profit mare. Pt ca cele mai multe tranzactii le-am inchis pe 0 sau pe putin profit. Am facut la inceput vreo 100 si ceva de parai si apoi luasem de 0.20 loturi tranzactia si inchideam pe 0 sau pe profit f putin. am zis k fac asa deoarece vreau sa vad care sunt regulile si in cat timp platesc. si pe urma , dupa ce o sa fiu platit apoi o sa fac ce stiu in continuare. Oricum, avand in vedere ca sunt bani gratis, eu intotdeauna risc cu acest tip de bani. nu ma intereseaza ca ii pierd, pt ca nus banii mei bagati de la mine din buzunar.

  3.  

    eu am rulat cele 5 loturi rapid, in 3 zile am rulat , si am cont MINI, si daca vrei sa stii pe cont MINI poti sa deschizi si 0.01 loturi - 1.000 , apoi mi-a zis de la support ca trebuie sa astept 72 de ore de la ultima tranzactie pt ca profitul sa imi apara la available for withdraw. azi au trecut cele 72 de ore si mi-a aparut profitul la available for withdraw. acum astept pana luni, pt ca nu lucreaza in weekend, sa retrag. ei de obicei fac platile in cateva ore in moneybookers, alertpay sau altele. am mai fost platit de ei si sunt rapizi. un broker bun , de recomandat.

     

    Te rog sa ne anunti si pe noi daca au ajuns bani la tine..

    yo am bonusul lor shi inca nu am reusit sa fac cineshtie ce profit dar este timp,sunt multumit doar daca nu ii pierd..

    ashtept sa ne anunti daca ai primit bani...

    ms

     

    o sa va anunt cand primesc banii, o sa va zic.

  4. eu am rulat cele 5 loturi rapid, in 3 zile am rulat , si am cont MINI, si daca vrei sa stii pe cont MINI poti sa deschizi si 0.01 loturi - 1.000 , apoi mi-a zis de la support ca trebuie sa astept 72 de ore de la ultima tranzactie pt ca profitul sa imi apara la available for withdraw. azi au trecut cele 72 de ore si mi-a aparut profitul la available for withdraw. acum astept pana luni, pt ca nu lucreaza in weekend, sa retrag. ei de obicei fac platile in cateva ore in moneybookers, alertpay sau altele. am mai fost platit de ei si sunt rapizi. un broker bun , de recomandat.

  5. Este un broker serios

     

    Foloseste MT4

     

    Au conturi minime de 1$

     

    Eu i-am testat, am tranzactionat, am retras si totul e ok. Plata o face in cel mult o zi.

    Folosesc moneybookers, paypal, wire transfer

    Il recomand

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.