-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
- 22 răspunsuri
- 21,4k citiri
Articol pe care l-am scris pe blogul meu, si cred ca o tema care merita dezbatuta. Majoritatea brokerilor organizeaza concursuri, unele lunare, unele zilnice, alte concursuri pentru o singura predictie, alte concursuri pe perioade mai lungi. Pe noi ca traderi ne ajuta cu ceva aceste concursuri? Unii ar zice ca da, pentru ca iti poti exersa unele strategii, sau pentru ca mai capeti ceva experienta, poti castiga premii sau te poti lauda in fata altor traderi ca ai castigat si tu un concurs. Dar oare asa sa fie? Ne ajuta in vreun fel? In primul rand, premiile sunt infime pentru orice trader serios, de cele mai multe ori premiile se acorda intr-un cont al brokerului, acea s…
Ultimul răspuns de dirzuandreiovidiu, -
- 0 răspunsuri
- 4,6k citiri
Tranzactioneaza si castiga o excursie pentru 2 in Las Vegas. Perioada inscrierii : 1 Mai - 30 Iunie Perioada competitiei: 15 Mai - 30 Iunie. Link : www.ironfx.com/ro/promotions-contest/competitions/may-live-competition
Ultimul răspuns de scuturicip, -
- 0 răspunsuri
- 3,5k citiri
IronFx da startul la competitie demo. Perioada competitiei 1 Mai - 31 Mai 2013. Premiul I : 5000 $ Locurile 2 3 : 500$ Locurile 4 - 10 : 100$ Pentru mai multe detalii : www.ironfx.com/ro/promotions-contest/competitions/may-competition
Ultimul răspuns de scuturicip, -
- 5 răspunsuri
- 2,8k citiri
Stimati forumisti, Bulbrokers va invita sa ghiciti pretul unui instrument financiar prin intermediul Facebook! Ghiciti pretul saptamanii si castigati pana la 500 EUR. Postati pe pagina de Facebook a Bulbrokers prognoza dumneavoastra inaintea fiecarei zile de miercuri (inclusiv) si daca pretul estimat se va afla aproape de pretul cotat de Bulbrokers la sfarsitul fiecarei saptamani, puteti castiga un bonus la depunere. Cititi mai multe despre Campania “Ghiceste Pretul” aici. Va dorim tranzactionare profitabila, Echipa Bulbrokers Romania
Ultimul răspuns de Bulbrokers, -
- 0 răspunsuri
- 2,4k citiri
Concurs de tranzactionare pe piata Forex si bursele internationale folosind conturi virtuale de tranzactionare. forex[/acronym]"]http://www.tradeville.eu/concurs-forex
Ultimul răspuns de Tradeville, -
- 0 răspunsuri
- 2,1k citiri
Stimati traderi, Vreti sa aflati daca stiti totul despre pietele financiare? Bulbrokers va provoaca la Concurs! Acum aveti posibilitatea de a va testa cunostintele din domeniul financiar – bursier in urma caruia puteti castiga un cont real de tranzactionare de 100$. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti corect la 10 intrebari! Aveti la dispozitie 4 minute pentru a raspunde la toate intrebarile. Inainte de a va inregistra la concurs cititi Termenii si conditiile concursuluide pe site-ul Bulbrokers.forex[/acronym]/?preview"]. De asemenea tot din cadrul aceleiasi pagini puteti accesa pagina de concurs. Va dorim mult success! Cu stima, Echipa Bulbr…
Sper sa fie binevenita aceasta prezentare a concursurilor demo din luna urmatoare , astfel incat cei care doresc sa participe sa-si stabileasca strategia de lucru potrivita . As fi foarte bucuros daca un numar tot mai mare de traderi vor avea primele conturi reale obtinute ca premii in urma participarii la astfel de oferte ale brokerilor din toata lumea . 01-06.11 : Forex Trading Contest | Forex Demo Contest - saptamanal , joi : Конкурс «Forex Sprint» - saptamanal , incepe marti : Finotec – World Forex Trading Contest cu durata de 2 saptamani : ForexBaltic - Competition - Rules - - lunare : Bulbrokers SC � - FX-Invest. IFC Markets - …
Ultimul răspuns de ovidiu_gnt, -
- 0 răspunsuri
- 2,5k citiri
Suntem încântați să vă informăm că înregistrările pentru etapa GOANA după AUR a concursului internațional de tranzacționare ForexBall 2010 sunt disponibile! Fiecare participant primește 5000 USD virtuali și are la dispoziție 2 săptămâni pentru a cumpăra sau vinde AUR în cel mai bun moment și a obține cel mare profit. Primii 5 clasați vor câștiga premii reale, dar și dreptul de a participa la Marea Finală de la sfârșitul anului. Ca de obicei, etapa durează 2 săptămâni, de la 1 Noiembrie până pe 12 Noiembrie. Clienții Admiral Markets se pot înregistra în Biroul Traderului în secțiunea ForexBall, iar dacă nu sunteți client Admiral Markets vă puteți înregistraAICI. Ca de…
Ultimul răspuns de admiral markets, -
- 6 răspunsuri
- 3,4k citiri
Admiral Markets anunta o noua runda a concursului ForexBall 2010. Ne pregatim pentru o etapa speciala a concursului ForexBall ce se va disputa între România si Ungaria din 4 pâna în 15 octombrie. În aceasta etapa doar participantii din cele doua tari se pot înscrie. Este pentru prima oara când avem o disputa intre traderii din România si cei din alta tara, speram ca va fi binevenita initiativa. Înregistrarile vor fi disponibile începând cu 27 septembrie accesând pagina de înregistrare. La fel ca în celelalte etape, fiecare participant va primi câte 5000 USD pe un cont demo în ideea de a realiza cât mai mult profit pâna la finalul etapei din 15 octombrie. La final, pri…
Ultimul răspuns de sec, -
mai faceti unul?
Ultimul răspuns de Stefan, -
- 10 răspunsuri
- 5k citiri
Dragi Traderi! Compania Admiral Markets vă informează că înregistrarea la a treia etapă a concursului ForexBall™ 2010 este disponibilă! Fondul total de premiere este de 14.000 USD, iar primii 5 clasați în fiecare zonă geografică se vor califica în marea finală de la finele anului. Mai multe amănunte pe pagina oficială a concursului Forexball 2010 Acestă etapă va debuta pe 6 Septembrie şi se va finaliza pe data de 17, ora 21:00 (GMT0 , ora Londrei). Dacă sunteţi deja client a companiei Admiral Markets atunci înregistraţi-vă din Biroul Traderului la secţiunea ForexBall. Dacă nu cunoaşteţi această procedură, nu vă îngrijoraţi, doar accesați acest link pentru a vă înreg…
Ultimul răspuns de insomniac, -
- 1 răspuns
- 3,3k citiri
De mult timp vroiam sa discut si despre strategiile de concurs, insa nu a deschis nimeni o astfel de initativa. Acum cred ca e momentul propice, deoarece cred ca este un interes crescut pentru concursuri.
Ultimul răspuns de tradelover, -
- 6 răspunsuri
- 3,1k citiri
De fapt cei de la Bulbrokers vroiau sa organizeze o confruntare in vamist si... alt forum romanesc de trading . Dar se pare ca ceilalti nu au acceptat provocarea. Asa ca, va invit sa va inscrieti in Balkans Forex Open. De pe pagina concursului: Intrati aici pentru regulament si inscrieri
- 17 răspunsuri
- 10,9k citiri
Concurs forex in perioada 22.07.2009-22.08.2009 la X-trade Brokers http://www.xtb.ro/strona.php?p=528
Ultimul răspuns de pfdtranzact, -
- 0 răspunsuri
- 2,5k citiri
forexgen contest oare trebuie sa ai cont real la ei sau doar demo?
Ultimul răspuns de madboy, -
- 1 răspuns
- 2,9k citiri
Man Versus Machine Forex Trading Competition 2009
Ultimul răspuns de mmTRADERS, -
- 4 răspunsuri
- 3,5k citiri
Surprizele s-ar putea sa va depaseasca asteptarile !!! forex[/acronym]-robot-world-cup.com/competition.php]The Forex Robot World Cup
Ultimul răspuns de msjohntm, -
- 6 răspunsuri
- 3,6k citiri
2 runde scurte , premii senzationale !!! FxDrive Demo Contest Bafta mare ! Sa va vad cum aduceti "Infinity FX35 " in Romania .
Ultimul răspuns de arcond, -
- 2 răspunsuri
- 3k citiri
Конкурс форекс, конкурс трейдеров - TRADE CLUB Cei pasionati de concursuri , au sansa unui nou inceput , mai ales daca la celelalte participari activitatea nu a fost incununata de succes ( de regula ... se intampla !) . Premiile nu-s de neglijat - 5000$ , 2000$, 1000$ . Pentru cine nu se descurca , folositi google translate . Bafta mare tuturor !
- 0 răspunsuri
- 2,6k citiri
::ForInvest Group- ForInvest Competition
- 10 răspunsuri
- 8,1k citiri
Super premii, un Porche Cayman si multe alte premi. A inceput deja inscrierea pentru concurs, mult succes tuturor.
Ultimul răspuns de Georgica, -
- 3 răspunsuri
- 3,7k citiri
http://instaforex.com/forex_contest_2009.php Daca cineva se plictisea cumva pe canicula sau criza asta ... Bafta mare tuturor !!!
- 0 răspunsuri
- 2,1k citiri
forex[/acronym].com/en/contest/rules/#demo1]Contest Rules. Forex with Alpari
- 1 răspuns
- 2,4k citiri
Forex / Форекс - Real Trade Premiile sunt atractive pentru durata redusa a concursului .
Ultimul răspuns de viadutz, -
- 0 răspunsuri
- 1,9k citiri
Prime4x - Demo Contest Bafta mare !
- 9 răspunsuri
- 3,7k citiri
http://ifcmarkets.com/en/concurs/ Si din Vietnam sunt multi inscrisi , ma asteptam China sa fie pe primul loc .
Se pare ca se inmultesc concursurile de forex in care sunt invitati in mod special si romanii. Eu zic ca-i un lucru foarte bun forex[/acronym]/bulbrokers"]Bulbrokers organizeaza "Romanian Forex Grand Prix". E un concurs organizat sub forma unui campionat si puteti tranzactiona (conform regulamentului) urmatoarele instrumente: • Currencies • CFDs on stocks /listed at London Stock Exchange, Deutsche Boerse, Paris Stock Exchange, NYSE/ • CFDs on indices • CFDs on oil futures • CFDs on gold futures • Cash stocks on Bulgarian Stock Exchange Concursul se desfasoara pe 3 etape lunare si fondul total de premiere este de 6100 de euro (sper ca am facut bine calculul)…
- 0 răspunsuri
- 1,9k citiri
forex[/acronym]-trading-contest.php]Finotec – World Forex Trading Contest Open a demo account, start to trade and you are in the competition!
- 0 răspunsuri
- 2k citiri
forex[/acronym]-demo-competition.html"]http://www.sigmaforex.com/sigmaforex-conte...ompetition.html
- 3 răspunsuri
- 4,5k citiri
http://www.trading212.com/web/ro/Top-juc%C4%83tori Era pacat sa nu aiba si acest concurs topicul sau . Mai ales ca premiul pentru locul 1 - 2000 USD merita efortul participarii .
Ultimul răspuns de FxTP, -
- 6 răspunsuri
- 2,6k citiri
Se desfasoara in perioada 15-26 iunie . http://forexbaltic.com/?sect=competition_n...tion&lang=2 Pentru cei care doresc sa participe , este momentul optim pentru inscriere .
- 1 răspuns
- 1,7k citiri
Incepe la 1 septembrie . Chiar ca ar merita o deplasare la Abu Dhabi ! http://fxchampionship.migfx.com/pages/
Ultimul răspuns de Criodi, -
- 1 răspuns
- 1,6k citiri
Aici castigi de doua ori , atat prin lucrul direct in contul real de min. 500$ , cat si unul din premiile oferite . Inscrierea se poate face in orice moment . http://www.forexmicrolot.com/trading-contest.jsp
Ultimul răspuns de bumasoft, -
- 0 răspunsuri
- 1,3k citiri
http://www.24fx.com/Official-Rules-of-the-...ng-Contest.html Pasionatii de concursuri demo se pot bucura cu siguranta . Cu atat mai mult cu cat fiecare concurs este si o ocazie minunata de a progresa . Bafta tuturor !
- 1 răspuns
- 2k citiri
Participati la concursul lunar pentru conturile demo si castigati premii de pana la 5000 EUR Incepand cu data de 1 iulie, Deltastock va ofera oportunitatea de a participa la Concursul lunar Formula Forex & CFD, avand posibilitatea de a castiga bonusuri de pana la 5000 EUR! La sfarsitul fiecarei luni, primii zece (10) participanti clasati in functie de soldul contului vor fi premiati cu bonusuri, care vor fi adaugate la primul depozit in conturile Live de tranzactionare, dupa cum urmeaza : Locurile 1-3 = 100% Bonus aplicat primei sume depuse Locurile 3-10 = 50% Bonus aplicat primei sume depuse Mai multe detalii http://www.deltastock.com/romania/platf…
- 22 răspunsuri
- 8,5k citiri
Academia Forex lanseaza un concurs extrem de interesant, o adevarata provocare pentru traderi. - 10 premii în valoare totală de 55.000 lei - Sunt premiati si cei care pierd - Inscrirere gratuita, nu exista absolut nici un cost
Ultimul răspuns de expert bancar, -
Inscrierile s-au terminat. Folositi threadul asta pentru discutii legate de concurs. Si nu uitati ca avem si un chat. Multa bafta tuturor!
Ultimul răspuns de slackware, -
- 25 răspunsuri
- 8k citiri
Pentru cei interesati (si care nu sunt abonati la newsletter-ul vamist): http://www.admiralmarkets.ro/?p=forexball Incepe pe 18 mai.
Ultimul răspuns de dirzuandreiovidiu, -
- 6 răspunsuri
- 4,6k citiri
Concurs forex in perioada 01.02.2009-28.02.2009 la X-trade Brokers loc 1- 4000 Ron. link catre pagina de concurs http://www.xtb.ro/strona.php?p=475
- 2 răspunsuri
- 2,3k citiri
Nu mi se updateaza equity in tabel! Setarile sunt corecte! Care e problema? Am 2599,96$ pe platforma MT si mie imi arata pe Vamist ca am tot 2000$.
De pe 7 ianuarie, FxPro si Vamist.com organizeaza Forex Challenge - concurs de forex trading pe platforma MT4. Stiu ca stiati asta din titlu, dar nu stiam ce introducere sa fac . Premii Vor fi 5 premii in valoare totala de 4000 RON, oferite de cei de la FxPro: locul 1: 1500 RON locul 2: 1000 RON locul 3: 700 RON locul 4: 500 RON locul 5: 300 RON Modalitatea de inscriere Pentru inscriere, trebuie sa urmati trei pasi: 1. Deschideti un cont demo la FxPro cu suma de 2000 USD si downloadati MT4 2. Scrieti aici numele, prenumele si numarul contului demo 3. Eu o sa va trimit pe privat un user si o parola de FTP impreuna cu informatii despre cum sa va set…
- 0 răspunsuri
- 2,7k citiri
Am gasit un concurs foarte bun cu trei intrebari,pe site-ul http://www.xtb.ro/strona.php?p=452 Premii Locul 1 – Un cont de tranzactionare REAL in valoare de 5000 RON deschis la X-Trade Brokers – Sucursala Bucuresti Locul 2 – un notebook Locul 3 – un smartphone Durata concursului Concursul se desfasoara in perioada: 08.12.2008 – 16.01.2009 Mult succes [edit] Linkul era prost pus si in plus, eu nu vad niciun concurs pe site-ul ala, asa ca am sters adresa. Posteaza link-ul corect si DIRECT catre concurs (nu catre pagina de garda a brokerului). Daca nu, voi sterge postul Later edit: am primit si am pus linkul corect Stefan [edit]
Ultimul răspuns de antonio29, -
Pe 1 noiembrie va incepe un nou concurs care va tine pana pe 30 noiembrie. Am reactivat sistemul de inscriere pe baza de invitatii pentru ca vreau sa se inscrie numai cei care au cont pe vamist. Deci, ca sa primiti invitatia, scrieti aici ca vreti sa participati sau dati un PM la mine si o sa primiti invitatia pe adresa de mail cu care sunteti inregistrati pe forum. Premiul este deocamdata tot o sticla de vin de colectie. Daca o sa apara pe parcurs un sponsor (brokerii care urmaresc discutiile de pe vamist ma pot contacta daca doresc sa sponsorizeze concursul), premiul va fi mai consistent... Daca nu, nu Regulile: - Maximum drawdown - 20%; - Castiga cel care are …
Hai sa vedem daca sunt oameni interesati. Premiul: o sticla de vin rosu Data de incepere va fi 1 octombrie septembrie si va dura 2 saptamani. Nu-l facem de o luna ca sa nu se plictiseasca lumea. [later edit] de fapt premiul va fi o sticla de vin... rosu/alb/sec/demisec/dulce... dupa preferinte.
Ultimul răspuns de MarcoTrader2007, -
Cei care vor sa participe sa se inscrie aici si vor primi pe mail invitatia. Va rog sa cititi Forex[/acronym]-trading-t1503.html"]anuntul "oficial" Succes!
http://www.forumbursier.ro/index.php/topic...n.html#msg29453 mi-am permis sa pun acest link ca de aici am luat informatia
Ultimul răspuns de kerosen,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 51 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum