Sari la conținut

LapteGros

Traders
  • Număr mesaje

    1
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de LapteGros

  1. un ic comentariu .. tragi singuri concluziile..

     

    Exista doua tipuri de brokeri - Retail Brokers si Interactive Brokers. Cei de Retail folosesc Dealing Desk-ul pentru rutarea ordinelor prin intermediul lui. Un broker Dealing Desk face bani 1. din spread si 2. tranzactionand impotriva propriilor clienti. Cand un trader vrea sa cumpere fi sigur ca brokerul a facut opusul cand vrei sa vinzi el cumpara. Niciodata un trader al unui astfel de broker nu va tranazactiona cotatiile reale, de aceea li se mai spun si Market makeri pentru ca fac piata pentru traderi . Am cititi pe forum cum ca daca vrem sa castigam trebuie sa gandim precum marii jucatori care fac piata "DA DA" este raspunsul meu. Gandirea este buna dar nu o poti aplica in astfel de imprejurari sau poate pana la un anumit nivel cat sa nu enervezi brokerul: castigi prea mult. Sunt si brokeri cu mentalitati sanatoase care castiga nu din spread, ci din comision pe tranzactii. Acestia trimit ordinele de la clienti direct la banci si ofera platfore specializate petru astfel de tranazactii nu MT4. Mt4 a fost creata ca o platforma pentru dealing desk. S-a implementat o punte intre serverele ECN si MT4 pe care unii brokeri o ofera din motive de notorietate a platformei - marketing dar e ca si cum i-ai pune volan de Renault la Dacia Nova. In general astfel de conturi apar in ofertele unor brokeri dar nu sunt de dimensiuni mici si nici nu se tranzactioneaza in micro.

    Concluzionand 80-90% din piata este plina de MarketMakeri nu intamplator 80 90% din traderi pierd. Acesti Retail Forex Brokers sau Dealing Desk Brokers au un singur scop de a face banii pentru ei insisi.

     

    IBFX pentru MicroLoturi foloseste un Market Maker - deci Dealing Desk ceea ce mi se pare si normal. Asa stiam dar am sa verific din nou.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.