Sari la conținut

gstapo

Traders
  • Număr mesaje

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gstapo

  1. Nu la Alpari ma uit, la Insta la rusi, suma minima petrnu a deschide PAMM=0, uitate la ei ce se intampla.
  2. Bine si ce e rau in asta? Doar daca forumul nu este un proiect comercial... Ci mai mult sentimental... Am sters eu unul Cam exagerat, ce avea un link in plus spre o pagina tot a acestui forum....
  3. Bine asta am inteles vroiam sa intreb de ce nu acceptati asa ceva?
  4. gstapo

    Noua versiune de forum

    Unde vad daca userul e online sau nu? ty
  5. De ce nu pot sa bag BB code? thanks
  6. Nu am acesti bani sa investesc in conditiile tale, daca ai avea PAMM poate as investi cateva sute in PAMM-ul tau. Nu stiu cat de bine ai studiat povestea cu PAMM-urile, dar sunt destui PAMM-tarderi care au inceput si cu cateva sute si au ajuns sa primeasca fonduri de zeci de k, totul e f simplu, investitorii se uita pe istoricul tau de min o luna, daca e ok, iti intra bani in cont automat de la investitori, sistemul e pus f bine la puct, doar scrii conditiile de impartire a procentelor. Deci, nu ai nevoie de bani multi ai tai ca sa primesti multi bani de la investitori.
  7. Ce broker e asta cu PAMM de la minim 25k? Sunt o multime de brokeri care ofera conturi PAMM si de la 1 dolar, daca incepi sati construesti o istorie vei avea o multime de investitori, poti ajunge sa licrezi si cu sute de mii ale investitorilor, fara nici o raspundere financiara fata de fondurile lor.
  8. Da, pai forumul si este succesul lor care le-a adus faima, sunt in medie 5-8 mii de vizitatori online, vezi cati sunt aici...
  9. Forumul lor e pe mt5 (nu metatrader5) n-ai sa vezi masini pe forum
  10. Bine nu vorbesc de requotes de minute intregi, de 5-15 secunde. In rest stiu sa se promoveze f bine, si au cel mai bun forum din industrie (imho) De acord, toti au, dar conteaza si ce reclamatii la ce conflicte.
  11. Thanks, statistica arata bine Contul de PAMM l-ai deschis? Procentul de profit e cam mic.... Dar imi place PF Apropo, acolo scrie tranzactionarea e automata, lucrezi cu robot? Daca da cine este autorul robotului si daca poti arata un backtest la el.
  12. De ce anume te miri? Teodora, e f bine daca esti multumita In rest poti vedea cate plangeri sunt impotriva lor la comisia ruseasca (РАУФР) si la ei pe forum.
  13. 1.da 3.300-500% profit, drawdown-ul maxim 20% 4.da Unde ai deschis PAMM? poti sa dai link? monitorizare in myfxbook ai?
  14. Am cont la ei, retragerea prin moneybookers nu a durat nicodata mai putin de 20 de ore, cu scalping citeste regulamentul mai bine, au limita la durata de viata minima a pozitiilor deschise, daca sunt sub 2 minute incep problemele la retragere, cu executiile requotes cate vrei, spread EURUSD =3, nu merita. Singura chestie este bonusul de 30% la depunere, pe care oricum nu ajungi sal retragi, suma minima de loturi tranzactionate ptr a retrage este fantastica.
  15. treaba cu NICI UN RISK cum e ?! sa inteleg ca el ofera garantii investitorului ?? mda, si conturi de peste 50k pe TS ??
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.