Sari la conținut

girnet

Traders
  • Număr mesaje

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de girnet

  1. Astept si eu de 2 zile si inca nu am primit banii. Am deschis contul real la ei, fara a depune la ei bani. Am discutat cu cineva in English si mi-a dat un link cu un doc de transfer. L-am expediat la care Cochintu a reactionat relativ repede si mi-a spus ca trebuie alt doc de transfer si l-am expediat pe acela. Cei de la support mi-au spus ca dureaza de la 1 la 3 zile. Astept si maine...

  2. Mersi pentru link-uri. Ideea este ca toata informatia asta, cu mici exceptii o cunosc, ca am facut un mic research pe net. Vroiam sa stiu daca cineva a incercat asa ceva, sa vedem care sunt problemele de tranzactioanare. Ca eu vreau sa procur, insa nu stiu ce sa aleg, ca sa pot tranzactiona.

    Multi brokeri au diferite optiuni, insa cand sa instalezi, iti dai seama ca nu accepta sistemele Android, Symbian, ci doar Windows mobile.

  3. Salutare la toti! Rog sa ma ajutati cu o intrebare ce ma framinta de cand am inceput sa tranzactionez pe demo de vreo 3 luni: Sunt in mare parte la serviciu si computerul este restrictionat in privinta instalarii de orice software. M-am gindit la utilizarea Iphone sau PDA, dar dupa cate m-am informat aceste ofera putine posibilitati. Poate cineva deja a tranzactionat sau macar a facut mai multe cercetari in privinta aceasta, va rog sa ma ajutati.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.