Sari la conținut

arcgotic

Traders
  • Număr mesaje

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

Postări postat de arcgotic

  1. Legat de perechile tranzactionate, dupa ani in care am tranzactionat doar 6 perechi mari, realizez ca mai bine deschizi toate perechile oferite de broker si, unde setup-ul e validat de sistem, tranzactionez. Chiar daca spread-ul e mai mare la unele perechi, la intrari pe tf-ul Daily si SL-uri maricele,  e acceptabil.

     

    Weekend fain!

     

  2. Ma bag si eu in discutie, ca tot e forum public :) ...

     

    De la inceput va zic ca eu am pierdut pana acum. Dar nu ma las!

     

     

    Poate ca nu sunt oameni care fac bani pe forum, nu e important asta. Important e sa nu te lasi, sa continui sa acumulezi informatie si experienta pe live si demo. Eu zic sa invatam de la noi astia de aici una alta, nu sa ne certam bla bla.

     

    Si, apropos de TaviStar, e de nota 10. Nu il cunosc si nu e treaba mea cat castiga dar a fost amabil si mi-a trimis o lista mare de tot cu link-uri de nota 10.

     

     

    Si nu conteaza ce faceti voi, conteaza ce fac EU. Intelegeti?  ;)

     

     

     

    Spor la invatat si good karma!

    • Upvote 5
    • Downvote 1
  3. Quick update.

     

    Contul este la 1270$. Deci 27% din 1Feb2012.

     

    Observatii personale: in zilele cand urmaresc graficele, urmaresc mai multe perechi deodata si intru pe 2-4 perechi simultan. Practic urmaresc graficele lor si la un moment dat they all break loose... intelegeti voi. Evident ca multe intrari sunt pierzatoare dar din ce am observat este critic sa ai confirmari din mai multe directii- daca perechile corelate indica acelasi lucru, e clar ca se intampla ceva.

     

    Trebuie alese doar trade-urile cu cele mai bune setup-uri!!

     

    Trebuie trade-uit doar in zilele in care te simti in stare, si in care o faci cu placere!!!

     

     

    Weekend placut!

     

    recomandare, ca tot ne viziteaza zilele astea:

    http://www.youtube.com/watch?v=vKdC1bkx85A

    • Upvote 1
  4. Salutare lume!

    quick update. Aia 333$ s-au dus, si cu ei s-a dus si metoda de tranzactionare pe time frame mic. Nu am reusit sa o fac sa mearga.

     

    Am revenit la tranzactii pe 4H, si e ok, cont 1000$ dus la 1100 in 50zile. Nu e mare crestere, dar macar e, si drawdown mic (6%).

    Metoda e discretionara, ma uit la 4H la perechile mari, si cand vad ca impulsul nu mai are putere-adica 3-4 sau mai multe bare de 4H care nu reusesc sa depaseasca un prag, sunt atent si intru in hora. Am renuntat la multe tranzactii ce nu au scenariu bun. Si e mai bine asa.

     

    Mare iubitor de muzica, am facut un blog unde mai postez ce gasesc si imi place. Enjoy si sapati la trupele ce va plac, au albume excelente toti ce sunt acolo.

    http://demerzzel.blogspot.com/

     

    Va salut, spor la pipsi!

  5. Salut si La multi ani!

     

    Sa aveti un an excelent si pipsi cat sa va simtiti confortabil! :)

     

    Anul trecut am terminat pe minus, un cont de 1000$ dus la 333$ in 3luni. Toti 666$ i-am pierdut in 3zile, over trading, intr-una am pierdut 350$, in alta 90$ din greseala- in 3secunde, am pus 2 la loturi , in loc de 0.02....,. si restul in alta zi de overtrading. Sper sa nu mai fac asa tampenie ever... si sa imi intre in cap actiunile astea de overtrading aiurea. In rest a fost ok.

     

    Deci anul il incep cu 333$ in cont.

    Un link cu multa info buna http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=334950

     

    si o melodie cu 'nu te lasa, Milica!!!' :) , rog pe Stefan sa o lase, e in context :)

     

    hai noroc!

    http://www.youtube.com/watch?v=QrI36soBSAU

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.