Sari la conținut

Myhay03

Traders
  • Număr mesaje

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Myhay03

  1. Salut, doresc sa stiu si eu despre amiral merita ca si companie is promti sau nu prea :) . Eu sunt incepator merita sa fac cont la ei adik nu te trag in piept si alte chestii care le fac brokeri :) . Multumes anticipat.

  2. Sunt incepator in forex de vreo 1 luna pe demo, problema este urmatoarea nu stiu ce sa fac cu o suma de 600 USD ce recomandati sa tranzactionez mai mult, loturi de 10 K( cu riscul de rigoare de a pierde mai mult ) sau microloturi pana in 10 K si sa mai invat cum este pe piata reala ( eu tind spre aceasta optiune deoarece vreau sa vad cum ma descurc). Pe demo timp de o luna am iesit pe puls de 20% din suma initiala cu tranzactii putine ( loturi de cel mult 100 K 200K ) problema este nush cum ar fi mai bine pe cont real. Am citit mult pe forum in acest timp, stiu care este regula cu 2% din contul real da eu zic ca daca ma duc pana in riscul 6% nu ma afecteaza asa tare :). Multumesc anticipat

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.