Sari la conținut

wildcat

Traders
  • Număr mesaje

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de wildcat

  1. wildcat

    Grup Oltciter

    nu. nu fac parte din grupul lui oltciter. si nu primesc semnale sau vreo strategie de la el. dar il stiu si ceea ce face el mi se pare deosebit. intrebarea ta era " merita platiti cei 80 ron lunar ?" consider ca ti-am raspuns
  2. wildcat

    Grup Oltciter

    din cate stiu deocamdata oltciter are ceva probleme de sanatate. asa ca sa-i uram sanatate multa si revenire grabnica. raspunsul la intrebarea ta vaxx este DA. de la oltciter vei avea de invatat foarte multe lucruri noi. nu o strategie sau retete magice. ci un mod de a judeca. de a face trading cu adevarat. asta-i mult mai mult decat " unde intru, unde ies" 80 ron ti se pare mult ? incearca singur sa vezi cate conturi vei praji pana vei ajunge la concluzii pe care oltciter ti le da dupa ce s-a "prajit" el intai. oltciter e mentor pentru cei care-l urmaresc. le indruma pasii si-i invata lucruri aparent simple, in realitate ESENTIALE despre trading. daca ar fi vandut "metode infailibile" nu l-as fi bagat in veci in seama. dar ce face el pentru traderii incepatori e deosebit. ma opresc aici.
  3. wildcat

    ovi_cop

    Bine ai venit! Sarbatori fericite si tie !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.