Sari la conținut

mmishuletz02

Traders
  • Număr mesaje

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gender
    Male

mmishuletz02's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. mmishuletz02

    NFP

    Buna, Intreb ca noobul: ce e NFP-ul? Unde gasesc stiri despre el? Aud atatea ca sare forex-ul ca acidul cand apare NFP-ul si piata o ia razna ca la casa de nebuni, dar nu il gasesc pe nicaieri. Stiu ca se publica intr-o prima vineri din luna, dar coincidenta face ca in prima vineri se publica si Non Farm Payroll si Rata Somajului in SUA, ambele in aceeasi secunda la 13:30 GMT. Gata! In timp ce scriam "Non-Farm-Payroll", m-a lovit !!! Pentru cei care inca se intreaba: NFP = Nonfarm Payroll Asa te loveste desteptaciunea: cu lopata!
  2. Buna ziua, In Calendarul Economic, explicatiille indicatorilor sunt incoerente Ex: 11 ian - 15:30 USD Statele Unite Balanța comercială Înregistrează diferenţa dintre exporturi de bunuri şi servicii şi importuri de bunuri şi servicii. În sens larg, acest echilibru este conceptual egale pentru a exportului net de bunuri şi servicii, care este o componentă a produsului intern brut (PIB).
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.