Sari la conținut

anakin

Traders
  • Număr mesaje

    1
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de anakin

  1. Cei de la FXCM cu DailyFX Plus au niste semnale decente. eu sunt la ei de cateva luni si inainte ma uitam pe semnale din cand in cand folosind user si parola demo. Mi se par chiar bune semnalele, mai ales cele de tip Breakout (Breakout 2) in cazul celor care nu au timp la dispozitie foarte mult pt analiza/tranzactionare.

     

    Bineinteles ca o dau si ei in bara, au chiar si statistica pe fiecare semnal, cat la suta a vut drepatte, cati pips in medie si tot asa. SI cel mai bun (Breakout 2) are 66% dreptate cu avg pips 48, calculat parca pe ultimele 3 luni..

     

    Dau TP si SL. si sunt setabile in functie de preferinte, short-medium-long term.

     

    Eu de astea stiu si din proprie experienta va spun ca daca faceti o analiza dupa propriile criterii si va da acelasi lucru cu un semnal de acolo, sunt destul de mari sanse sa aveti pips in cont destul de rapid.

     

    Inca un lucru, nu asteptati intotdeauna TP lor pt ca de multe ori nu e atins insa se apropie , fiecare iese din trade dupa

    propriile criterii de MM, Risk/Reward si tot asa.

     

    Decizia e a fiecaruia

     

    Succes

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.