-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
Ce situri cu semnale valabile cunoasteti?Care le-ati probat!
Ultimul răspuns de dirzuandreiovidiu, -
- 68 răspunsuri
- 41,3k citiri
12 iulie 2013 (14.44 ) USDCHF========BUY __0.95050 TP___0.96975 SL___0.94816 USDJPY ========BUY__ 99.451 TP==100.825 SL==200pipeti GPBUSD=======SELL TP==148500 SL==200pipeti
Ultimul răspuns de Apollo, -
- 7 răspunsuri
- 7,7k citiri
activez pe optiouni binare cu rezultate bune un itm de peste 70% pe situl stock pair ofer 200$ inapoi la depunere si semnale gratis cu teamwiever in timp real ce pun eu luati si voi in acelasi timp aici e linkul meritp incercat xxxxxxxxxxxxxbla bla blaxxxxxxxxxxxxxxxxx jucati practic free
Ultimul răspuns de Stefan, -
Salut. Deschid si eu un topic cu semnalele de tranzactionare oferite de strategia mea. Vreau sa vad cat de profitabila este in decurs de o luna. Daca e la fel ca pe istoric intru cu bani reali. Deocamdata am pierdut pe forex 10$ in 7 luni de tranzactionat cu diverse strategii si nu mai bag pana nu am rezultate pe demo. Despre strategie nu vreau sa zic multe, doar ca graficele care ofera semnale sunt construite in excel cu informatii colectate pe timeframe de 1 minut, se bazeaza pe divergenta curbelor si m-am axat numai pe paritatea eur/usd. De asemenea, pentru construirea strategiei m-am inspirat din cursele de cai de la Betfair, mai exact din observatiile mele referitoar…
Ultimul răspuns de LuceNera, -
- 170 răspunsuri
- 114,7k citiri
Voi posta in acest topic semnale de tranzactionare pentru mai multe perechi valutare, gratuit, pentru a fi de ajutor pentru cei care mai au nevoie cateodata de un indiciu. Tranzactiile vor fi cu un R:r de 1:1, TP de 150 de pipsi si cu un SL de 150 de pipsi. Majoritatea tranzactiilor vor fi inchise in BE sau TP, doar o mica parte vor ajunge in SL, cei care vor urmari topicul vor vedea ca nu vorbesc prostii. Perechile pe care le voi urmari vor fi: EUR/USD, EUR/CHF, EUR/CAD, EUR/NZD, EUR/AUD, GBP/USD, GBP/CAD, GBP/AUD, AUD/USD, AUD/CAD.
Ultimul răspuns de gregg32, -
Strategie simpla de risk/reward, by John Bull DetailedStatement.htm
Ultimul răspuns de Tiberiu, -
A folosit/folosește cineva ZuluTrade? Dacă nu citeam despre el la Alpari, nu-l băgam în seamă, dar recent am văzut că sunt destul de extinși. Știu că intră tot în categoria rău famată de signal providers, eram doar curios dacă are cineva experiențe cu așa ceva.
Ultimul răspuns de Vamist user, -
- 0 răspunsuri
- 3,2k citiri
Din 2005, cand forexul era doar o sectiune pe Vamist, am fost in tabara celor care sunt de parere ca semnalele oferite de altii sunt o mare aberatie. Si sunt in continuare printre cei care cred ca daca cineva este in stare sa faca bani din forex, atunci nu va fi nevoit sa vanda semnale. Mai mult decat atat sa te numesti "trader" si sa deschizi pozitii sau sa cauti confirmari in semnalele altora mi se pare o constructie "antonimica" (nu stiu daca exista cuvantul asta, dar sunt sigur ca veti intelege sensul). Pozitia mea fata de semnale ma indoiesc ca se va schimba; si in acelasi timp ma indoiesc ca cei care vor asa ceva isi vor schimba atitudinea atunci cand cineva le s…
Ultimul răspuns de Stefan,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 108 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum