Sari la conținut

buliutza

Traders
  • Număr mesaje

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Trader profile

  • Trading since
    2005
  • My strategy
    elliot

Profile Information

  • Job title
    trader

buliutza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație Comunitate

  1. salut tuturor, ms Stefan ptr accept. Da, recunosc ca am gresit atunci cand am facut afirmatia "site de kkt" ..asa cum am jignit public, imi recunosc greseala tot public..a fost un moment de gresala din partea mea, alimentat si de faptul ca atunci nu mi s-a dat de inteles ca acest site doreste mai mult , si anume ,sa se dezvolte dpdv profesional; dar, timpul a dovedit ca nu e asa si se pare ca eu am gresit. Ms inca o data Succes tuturor
  2. Nu contest ca s-a pierdut valoarea prin banarea lor insa daca vrei sa promovezi calitatea ai putea fi tu un exemplu bun al acestui lucru si ai putea incepe prin a promova ceva bun. Ai putea sa faci analize, indiferent prin ce concept, chiar n-ar conta, cat ar conta calitatea continutului. Ceva constructiv, nu distructiv. De pe margine, putem arunca cu pietre catre oricine, nu-i asa? Postam doar de dragul de a posta. Am zis-o de foarte multe ori, insa degeaba. Unora le place sa piarda timpul pe vamist, mai o gluma, mai un like pe Facebook, trateaza lucrurile in glumea. Sa speram ca nu la fel isi trateaza si conturile de tranzactionare caci, daca e asa, e bai! Intr-un fel ma bucur ca nu mai sunt ei pe aici, sa mai gandeasca tot romanul la analize, sa isi puna mintea la contributie, nu sa stam la cersit analize de la Flames si Wolf, ca nu ei trebuie sa ne dea mura in gura ce sa tranzactionam. Si pe noi sa ne doara in "paişpe". La munca fratilor, nu la intins mana, daca o tinem cat ne tin bojocii ca vrem sa facem niscaiva profit si sa facem trading din care sa ne intretinem. In rest, numai de bine. mey.. da' ce de analize de cand s-a retras wolf si flames ,nu ?!?!...las' ca acum are loc fiecare sa-si expuna pctul de vedere vis-a vis de analiza;si inca intr-un mod "PROFESIONIST".Fiecare-si da cu parerea dupa cat a citit si inteles..deci sub mediocru..bravo stefane,esti baiat mARE de tot !!..succesuri..si daca vrei sa ma banezi..abia astept..ai un site de kakat ..hai sa vedem in cat timp ma banezi:))
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.