Sari la conținut

cosmin23

Traders
  • Număr mesaje

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Postări postat de cosmin23

  1. Cele mai bune oportunitati de risc scazut si recompensa potentiala mare se gasesc acolo unde avem dezechilibru intre cumparatori si vanzatori. Acest dezechilibru formeaza zonele de cerere (suport) si de oferta (rezistenta) si ne dau ocazia sa intram pe piata.

    Uneori poate dura cateva minute ca pretul sa ajunga la nivel, alteori mai mult.Nu conteaza cat dureaza, noi asteptam.

    Cand pretul ajunge la nivelele mele predefinite, in functie de felul in care se comporta pretul cand nivelul este atins o sa iau o decizie. Nu am prezis nimic, dar imi place sa vizualizez dinainte traictoria pretului...ma ajuta.

     

    Si inca ceva... intrebarile pe care le aveti puneti-le pe un chart. Nimanui nu-i place sa citeasca teze de disertatie aici.Un chart face cat 1000 de cuvinte.

    • Upvote 1
  2.  

    http://clip2net.com/s/2erla sari cu mine ? :>

     

     

     

    post-6493-0-50202000-1345718691_thumb.png

     

    Apolo, sper sa intelegi ce am incercat sa spun eu, cat mai curand sper...poate o sa ti se imbunatateasca tradingul.

     

     

    netinvestmen : nu folosesc volum, nu ma uit la dom. gasesc doar deciziile importante care au fost luate asupra pretului si urmaresc evolutia pretului in apropierea lor. Atasez un grafic cu ceea ce vad pe GU si parerea mea legata de tranzactia lui apolo :)

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.