Sari la conținut

Bogdan_rex

Traders
  • Număr mesaje

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Bogdan_rex

  1.  

     

     

    Buna ziua !

          Eu tin sa va spun de la inceput ca am foarte putin timp la dispozitie si voi incerca pe cat se poate sa-mi justific intrarile in trade cel putin odata pe saptamana si probabil ca o voi face in week-end. Voi incerca de fiecare data sa fiu scurt si la obiect. Astazi fiind prima data voi  fi ceva mai explicit.

     Pentru inceput voi lua una din tranzactiile pe care le-am realizat saptamana asta si voi incerca sa motivez ce a stat la baza deschiderii si inchiderii ei .Neavand o strategie bazata pe o teorie anume ci pe un cumul de factori si pe experienta proprie de fiecare data explicatiile probabil ca vor fi diferite de la ordin la ordin sau de la pozitie la pozitie . Cred din experienta ca se pot face bani cu diferite tipuri de terorii depinde in ce context sunt aplicate si de catre cine .NU tranzactionez automat  si nu sunt adeptul  acestui tip de tranzactionare .Doar manual .

       Asa cum scria Criodi undeva eu voi incerca sa respect cele 3 aspecte principale enuntate ca principii la deschiderea acestui fond si anume :

    a.)   un risc asumat incadrat undeva in maxim 2% din balanta per total ordine deschise .

    b.)   cel putin odata pe saptamana sa vii si sa motivezi o tranzactie .

    c:)    incercarea de a obtine un RR cat mai bun .

     

    post-7270-0-84692000-1370094018_thumb.jpg

    Am incercat zona aia de cateva ori in ziua  aia  . Fara succes .Ori mi-a luat SL-ul  ,ori dupa intrare analizand evolutia pretului am inchis nemultumit de forta de respingere din acea zona .

       Va urez succes tuturor ! Pe saptamana viitoare !

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.