-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
Evolutia contului in timp real Pagina speciala vamist dedicata contului (cele mai importante detalii) http://forum.vamist....tii_vamist.html Pagina myfxbook (toate detaliile)http://www.myfxbook..../vamist_capital Topic de prezentare si regulament intern http://forum.vamist.ro/topic/3940-topic-de-prezentare-si-regulament-intern/ Trading Floor Aceasta intreaga categorie 'trading floor' din care face parte si acest topic numit Zona Comuna reprezinta zona speciala la care au access numai traderii membri in fond si conectati la contul myfxbook. Este zona in care toti comunicam si impartim analize si idei. Acest topic numit Zona Comuna este locul in care puteti sta …
Ultimul răspuns de Proximus, -
- 9 răspunsuri
- 3,4k citiri
Cred ca incet, incet, ``the power of 95%`` incepe sa-si spuna cuvantul. Una e sa vorbesti despre bani, alta e sa-i si poti face. De fapt, in forex, pe termen lung, -95% e normalitatea si nu exceptia. Cativa dintre cei care pierd in Fond, chiar stiu sa faca trading, MM, recunosc patternurile, trendurile samd si totusi pierd. De ce pierd? Pt. ca forexul e gambling! Adevaratele cazinouri sunt niste jocuri in nisip pe lamga banii reali care se pierd in forex. Piata nu tine cont nici de analize, nici de patternuri, ea e random: azi in sus, maine in jos, saptamana viitoare sideways. Si pana la urma, piata te agata. Cu cat mai mult te zbati, cu atat te imbarligi mai tare, exact …
Ultimul răspuns de dirzuandreiovidiu, -
- 14 răspunsuri
- 6,4k citiri
Trading floor fara news wires nu exista. Fond de investitii fara departament de research mai rar (printre alea mai mari cel putin). Va invit deci sa formam aici propriul nostru news wire si research house prin postari cu/despre stiri importante ce afecteaza piata si analize pertinente asupra impactului fundamentelor asupra monezilor. Topicul asta trebuie sa fie o colectie de informatii si date importante economice urmate de analize pertinente, preferabil originale, si eventuale recomandari fundamentale venite din interiorul grupului. Va invit sa postati comentarii originale, rezultate de stiri alaturi de impactul pe care l-au avut/previzionati sa il aiba in piata, sau…
Ultimul răspuns de Criodi, -
- 17 răspunsuri
- 6k citiri
Salutare tuturor,astazi as vrea sa scriu despre o problema care ma framanta de ceva vreme si m-am hotarat in dimineata asta sa scriu dupa ce am vazut un articol despre "marele" economist Nouriel Rubini care previzioneaza ca aurul va scadea in urmatoarea perioada pana la 1000$/uncie.Ce ziceti de asta? "El a devenit celebru pentru că a anticipat criza financiară provocată de creditele subprime din SUA. Unele dintre argumentele sale sunt însă demontate de experţi."Nu stiu exact cand a facut aceste declaratii dar as vrea sa va aduc in atentie si v-as ruga sa si cititi ce va scriu si atasez in acest post.Departe de mine de a-l ridica in slavi si a-l lauda,desi merita,stiti…
Ultimul răspuns de wolf34,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 47 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum