Sari la conținut

hyena

Traders
  • Număr mesaje

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de hyena

  1. @ Hyena 

     

    Nu este nici o problema dar sa stii care sunt ele . 

     

    Vezi ca asta este la AUDUSD nu la alt istrument si intra si tu exact asa cum am spus mai sus cu 0.2 ca o sa v-a explic de ce mai tarziu . 

     

    Grafuicul sa-l faci la fel sa vb aceiasi limba ! 

     

    Succes ! 

    OK! ;;)

  2. Salutare,am o varianta alternativa la eur/gbp,din pct de vedere NeoWaves.

    Aceasta miscare ascendenta de astazi este un val c din W2 adica o corectie ,valul c fiind impulsiv.Ma astept ca miscarea ascendenta sa se termine cam in aceasta zona ,dupa care sa inceapa W3,pe care eu il vad undeva in jurul la 0.845 sau mai sigur 0.840.Toata aceasta miscare este de fapt o corectie mai marecare cred ca se va incheia undeva in jur de 0.820.

  3. @Wolf si cei interesati de NeoWaves,am o posibila numerotare pe DAX.Val C din zigzag,acum a inceput valul1.Posibil sa fie un triunghi expanding,nu pot sa spun pt ca este prea devreme.Valul A,a fost flat elongate.Valul B a inceput si se pare ca va fi zigzag.Valul a din B este egal cu b din B ca timp iar b a retras 61.8%,ramane sa urmarim valul c.Sunt intrat in tranzactie cu 0.30,tranzactia este asigurata si urmaresc un SL de aprox  300 pipsi.Pe parcurs,odata cu retragerile,adica valul 2 si 4 o sa mai intru daca am ocazia.Este putin cam devreme sa fiu sigur ca este zigzag,dar macar sunt asigurat.

  4. SAlutare ,din nou,am citit ce s-a postat astazi pe forum si este exact cum am banuit.Trecem f usor cu vederea si aproape n-a fost nici o reactie in legatura cu Wolf.Un post a cuiva ca nu are nevoie de guru,altul ca ce se intampla daca va cadea aurul pana la 1000,cacamaca!Ne "laudam" si postam tranzactii de 15-20 pipsi facem analize la ele de parca ar fi cele mai tari ever,dar v-am aratat celor care nu ati vazut pana acum o previzionare a unui "coleg" al nostru pe aur,care a prevazut cu 2 luni mai devreme cea mai mare cadere a aurului din ultimii 30 de ani si noi habar n-avem.Nicaieri in tot internet sau in ziare nu am vazut ceva asemanator.Eu nu zic ca el este GURU,Inteleptul inteleptilor,sau TATA forex-ului!E clar ca nu e infailibila metoda si nu poate prevedea totul,or fi altele poate mai bune,nu stiu.Tot ce spun este ca OMUL trebuie respectat ca atare pentru ce este in stare sa faca.Din partea mea

    "JOS PALARIA,RESPECT"!! Cand o sa cresc mare vreau sa fiu ca Wolf!!!!(sau Soros) :D

  5. Salutare tuturor,astazi as vrea sa scriu despre o problema care ma framanta de ceva vreme si m-am hotarat in  dimineata asta sa scriu dupa ce am vazut un articol despre "marele" economist Nouriel Rubini care previzioneaza ca aurul va scadea in urmatoarea perioada pana la 1000$/uncie.Ce ziceti de asta?
    "El a devenit celebru pentru că a an­ticipat criza financiară provo­cată de creditele sub­prime din SUA. Unele dintre argumentele sale sunt însă demontate de experţi."Nu stiu exact cand a facut aceste declaratii dar as vrea sa va aduc in atentie si v-as ruga sa si cititi ce va scriu si atasez in acest post.Departe de mine de a-l ridica in slavi si a-l lauda,desi merita,stiti avem printre noi si are si buna-vointa sa ne arate din stilul sau de tranzactionat pe cineva care din pct meu de vedere,il depaseste pe Roubini.O sa va atasez 2 grafice ,unul din 03.04.2013 si din 08.04.2013 in care colegul nostru ne avertizeaza de caderea iminenta a aurului,deci cu ceva vreme buna inainte de d-l Roubini.Asta este doar un exemplu si cine doreste si nu stie are si un site(se vede pe atasamente)unde il puteti urmari.Din ce am vzt pana cum pe forumul vamist sunt multi "experti"care isi dau cu parerea despre o metoda sau alta,fiind niste fini cunoscatori,dar rezultatele de pana acum nu confirma.Evident fiecare e liber sa tranzactioneze dupa ce metoda doreste,cu orice si oricati indicatori,dar v-as ruga nu mai comentati despre metodele altora si vorbiti de sus depsre ceva de care habar nu aveti.Fiecare metoda este buna,pentru cel care reuseste sa faca bani,parerea mea.Nu va cer sa urmati NeoWaves ,nu va cer sa aalegeti o alta tehnica,dar nu mai comentati daca nu stiti despre ce vorbiti.Rezumati-va la analiza ce o faceti pe metoda voastra nu la altele.NeoWaves este din pct meu de vedere cea mai buna(doar ca mai am f mult de invatat),daca va intereseaza aveti sit-ul lui Wolf,intrati pe el si va garantez ca n-o sa va para rau.
    Am atasat si un link cu Roubini,daca va intereseaza.http://www.zf.ro/business-international/nouriel-roubini-anticipeaza-ca-pretul-aurului-va-plonja-pana-la-1-000-de-dolari-uncia-in-urmatorii-doi-ani-de-la-1-400-de-dolari-acum-10952571

    post-7292-0-57446700-1370947197_thumb.jpg

    post-7292-0-05597100-1370947199_thumb.jpg

    • Upvote 2
  6. @hyena

     

    Dai un click dreapta pe unul dintre simboluri acolo in Market Watch in stanga si apoi click pe show all. Ti se va prelungi lista cu inca o serie de instrumente. Acolo va aparea si DE30.M Asta e DAX-ul pe care il poti tranzactiona demo. Ceea ce incerci tu sa tranzactionezi este _DE30, un contract futures pe DAX care se pare ca alpari nu il ofera demo spre tranzactionare.

     

    Mai simplu spus ce iti apare scris asa in gri sters nu merge tranzactionat. Daca dai Show All insa iti vor aparea si indecsii cu scris negru normal si pe astia ii vei putea tranzactiona.

     

    PS: Nu uitati sa cititi si ultimele modificari aduse regulamentului si toate detaliile relevante. Postarea relevanta: http://forum.vamist.ro/topic/3946-consiliu-administrativ/?p=50624

     

    PPS: Evolutia fondului de la inceptie si pana acum: attachicon.gifchart-vamist.png De cand am facut poza si pana la ora actuala performanta curenta a mai scazut un pic pana pe la -4%. Desi sunt cativa traderi intr-o situatie destul de proasta per total nu stam foarte rau. Sper totusi sa nu pierdem pe nimeni din caruta. Usor, usor om luao noi la val. Atentie la riscul ala per trade, mama lui de risc.

    Mersi frumos,in sfarsit am descoperit !!!!!! :D

  7. SAlutare,imi insusesc pe deplin critica.Stiu ca am gresit si promit fata de toti participantii la fond ca nu voi mai incalca regulamentul.As vrea doar sa mentin pozitiile care le am,chiar daca pierderea care o s-o am depaseste limita admisa.Promit ca daca voi mai incalca regulamentul ma voi autoelimina.

    Va doresc o saptamana plina de "subcesuri"!!!!!!

     

     

    – da, sunt de accord.

  8. Salutare,multzam Oltciter pt sfat.

    In continuare vreau sa fac 1 post scurt referitor la ce s-a intamplat in special joi si vineri.Dupa cum am vzt si cred ca toti ati vazut,am cam mauscat-o aproape toti ,cu miscarile de dupa sedinta lui Draghi si NFP.Tind sa-i dau dreptate lui Wolf,piata nu a mai tinut cont de sedinta ECB si aberatiile lui Draghi,presiunea si-a spus cuvantul si eur a spart in sus.Analiza mai veche a lui Wolf arata ca eur va creste,dar a gresit si el asteptand intai o noua miscare bear si abia apoi bull.Asta e,daca ai SL decent nu e sfarsitul lumii.Eu personal n-o sa mai tranzactionez eur/usd pana nu am 90 % certitudine ca am inteles miscarea.La fel n-o sa mai tranzactionez gold(mai sunt intrat si cu toate ca am - 4000 mai sper!!!!),pentru ca pe gold e mult mai imprevizibil ca la alte perechi.O sa imi aleg doar 4 maxim 5 perechi care o sa le urmaresc si cu alea o sa merg,sper sa am mai mult success.De multe ori am impresia ca sunt corelate intre ele,dar chiar daca la 1 moment seamana miscarile,pe perioada lunga de timp sunt diferente mari.Culmea,pe cealalta platforma(tot demo) am avut mai mult succes ca pe asta ce este in competitie.Oricum,va fi o noua saptamana de "lupte" si  am senzatia ca vor fi si ceva schimbari de trend. Trebuie sa-mi revizuiesc modul in care intru in tranzactii pentru ca o fac mult,mult prea des.

    Va doresc un weekend fain,ne auzim saptamana viitoare!

    • Upvote 1
  9. Saluatare,

    sunt un mare dobitoc(bine macar ca nu sunt singur)!!!!!!!!!!!!dar nu schimba cu nimic ca sunt un mare dobitoc!!!!!!!!!!!!1

    O miscare deosebita in seara asta si din partea mea buctis total.Am fost intrat long pe aur,am si postat dimineta ceva,m-a scos ca mi-am mutat SL prea repede si am ratat miscarea.Am fost intrat short pe usd/jpy,cu 15' inainte,cred,de a incepe miscarea am iesit,ca am zis ca n-are rost sa mai stau.Am intrat mai tarziu long si am pierdut.Am intrat short pe gbp/usd,evident ca am pierdut.Ce  sa zic,sper sa ma invat minte,dar nu stiu cand!!!!!!!!!!!!Am o intrebare,pe platform de la alpari,puteti pune ordine pe DAX si SPX ca eu nu pot.Daca incerc sa pun ordin,imi apare usd/chf?????!!!!

  10. Salve Wolf,intr-adevar "arata" mai bine numerotarea ta,dar daca e dyametryc,atunci valul B a retras A doar 61%,nu ar fi trebuit sa retraga in jur de 75-80.Valul D care este cel mai mic si ca timp,a retras C doar 50 %?Cum ti-am mai zis,nu am regulile clare la dyametryc.Nici ca impulsie de val C cum am zis eu nu prea arata,dar aia e variant mea!

  11. Salutare,atasez o posibila numerotare pe gold,care din pct meu de vedere este acum in valul 5 extins din valul C, flat-ul ce s-a format dupa caderea f mare de acum apropae 2 luni.In special pt.Wolf si cei cu NeoWaves sau EW!CE parere aveti?Imaginea este de pe o alta platforma  doar pt ca se vede mai bine!

    post-7292-0-61143300-1370508662_thumb.png

  12. Salve Wolf,ai mai intrat astazi sau ti-ai anulat ordinele ce le aveai?Eu am fost intrat short de dimineata si eram pe plus pana la ora 17 la ultima stire a zilei!!!!!!!NU am fost inspirat sa le asigur si am crezut ca va fi doar un spike dupa care va continua short,ma refer la gbp!

  13. Salutare Stefan,am eu oare o problema cu modul in care vizualizez forumul sau e o problema de la site?Nu apar toate post-urile care se fac sau daca apar sunt la ore aiurea si evident nu in ordine.Si cele care le postez eu nu sunt la ora la le scriu.E ceva ce nu stiu,ceva ce trebuie sa fac si nu fac bine?Unde pot vedea in ordine ce se poasteaza ,pe "Forex Wall" sau "Zona comuna"?Mersi!Cat despre cum am tranzactionat astazi,n-am ce zice numai ca "am muscat-o"!!!!!!!!!!!!Unde am intrat short a crescut,iar unde am intrat long ascazut! :ohno: Nu stiu ce s-a intamplat!

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.