Sari la conținut

CatalinBudur

Traders
  • Număr mesaje

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de CatalinBudur

  1.  

     Aici continuati discutia despre Teletrade si nu va mai intepati!

     

    Coincidentza, sau nu, discutia despre Teletrade si ProfitPoint ma face sa imi spun si eu parerea despre compania mentionata...

     

    Pe 20 Ianuarie 2014 am fost in Bucuresti ca sa ma intalnesc cu un prieten, trader aspirant si el :) . El a inceput trading-ul prin august 2013 si vrand foarte mult sa invete despre domeniu, s-a interesat unde se tin cursuri despre forex in Bucuresti si a mers la cei de la Profit Point; a facut cursurile gratuite care tin 2 saptamani, cursuri care l-au initiat cat de cat in trading, fata de cat de planta era el la acest capitol . Mai pe scurt, a avut o experienta folositoare cu ei .

     

    Acest prieten mi-a zis ca cei de la Profit Point (parteneri Teletrade) angajeaza traderi daca treci testul si mi-a zis "Bai, Dane, mergi si tu la ei si vezi despre ce e vorba." Zis si facut... n-am stat mult pe ganduri si am plecat spre sediul lor. Am ajuns acolo, m-a intampinat o domnisoara secretara si i-am zis ca am venit la ei pentru ca am auzit ca angajeaza traderi . Mi-a zis sa astept putin si a venit o domnisoara manager de la HR care m-a luat imediat la intrebari (de cand timp tranzactionez, pe ce piete, cate tranzactii fac pe saptamana etc. ) . Dupa aceea, m-a preluat un domn manager coordonator, tanar si el ca si cele doua domnisoare cu care am vorbit anterior. M-a invitat intr-un birou mai linistit si m-a intrebat si el cateva lucruri, dupa care mi-a zis despre ce e vorba .

     

    Ideea este ca ei angajeaza traderi in doua situatii : daca treci testul, sau daca ai un statement pe un cont demo la ei de macar 3-4 luni in care sa fi facut cel putin 30 de tranzactii lunar.

     

    Eu am dat testul de 5 zile, dar nu l-am luat din cauza ca nu eram obisnuit cu conditiile lor de trading, insa nu e un test extrem de greu daca te "antrenezi" vreo 2-3 saptamani inainte sa il dai .

     

    Faza este ca pe ei ii intereseaza sa faci multe tranzactii cu SL si TP decente (50 pipsi), iar daca faci si profit de 20% lunar, profitul e al tau in proportie de 90% (din calculele mele) , pentru ca pe ei ii intereseaza foarte mult profitul pe care il fac din urma comisioanelor de pe tranzactii (spread-urile) si nu neaparat randamentul obtinut de trader.

     

    Sincer, mie mi se pare o treaba destul de ok si onesta, adica, nu vad nimic rau in ceea ce fac. Daca ar fi facut magarii, sigur nu rezistau de atatia ani in industrie.

     

    Fiecare vede cum vrea treaba pe care o fac cei de la Teletrade si Profit Point, insa eu nu am nimic ce sa le reprosez. Faptul ca ofera prea putina educatie de calitate in domeniul trading-ului, nu e nici o problema... ofera atat cat trebuie ca sa aduca oameni noi in aceasta industrie, ceea ce e ok.

     

    Eu acum cu ei sunt la stadiul de "construire" a unui statement cu conditiile date de ei, iar daca in 3-4 luni ma incadrez, sper sa se tina de cuvant si sa obtin de la ei un cont in administrare de 5000$ , ceea ce eu deocamdata nu am. :)

     

    Cam atat am avut sa spun si daca deranjez pe cineva cu acest post, sa ma injure pe privat si acolo le voi raspunde asa cum merita :)) . Succes !

     

    scuze, am dat vote down la post-ul desi nu am intentionat asta :D am fost si eu la cei de la tele-trade si am facut cursurile respective despre care vorbesti si nu am trecut testul de 5 zile cu TP50 SL50. si legat de cele 3-4 luni pe cont demo, mie mi s-a spus ca daca ai un profiti minim de 20% pe cont real deschis la ei, nu demo. S-au mai schimbat oare?

    • Upvote 1
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.