Sari la conținut

asdfgggg

Traders
  • Număr mesaje

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de asdfgggg

  1. @ Apollo:

              De ce sa ma baneze? Erai mai fericit daca ziceam ca ma cheama Zeus sau alt pseudonim? Parca ai fii in curtea scolii clasa 1. Urmeaza sa arati cu degetu si sa razi catre mine avand o sclipire de "inteligenta" in ochi. Postul este despre TeleTrade (si despre asta am si vorbit eu ONtopic), nu despre cum ma cheama, de aia nu am luat ban. Ma mir cum de nu ti-ai dat seama la cat de activ esti pe forum.

              Am postat pentru ca am tot cautat informatii despre TeleTrade sau ProfitPoint si nu am gasit, chiar acest forum l-am descoperit accidental. Mi-am zis parerea si am descris cat de cat experienta pentru ca altii sa nu piarda timp sau bani aiurea, si consider ca am fost suficient de lucid.

     

    @ Eagle: multumesc de info dar nu-mi zice nimic, felicitari pt rezultat (cred), dar in descriere vad ca nu scrie cum ca ai lucra pt ei.

     

    PS: mi-am zis parerea despre TeleTrade si ProfitPoint, daca ajuta macar o persoana nu am pierdut degeaba 2-3 ore, asa ca ma retrag.

    O zii buna si succes !

  2.           Trebuie sa identifici niste "figuri", forme ale graficului, care iti vor da o idee despre variatia raportului dintre 2 valute. Ex: pe un grafic ascendent, apare o forma numita double top (2 dealuri cu maxime si minime aprox. egale)=> sunt sanse mari sa urmeze o intoarcere de trend=> dai comanda de sell.

              Mi-am dat seama ca am fost cam negativist in primul post. Sa zic si ce fac bine: daca esti nul la acest capitol te invata cum sa folosesti platforma (nu iti arata efectiv, dar vazandu-i pe ei si din cele cateva discutii prinzi esentialul), iti explica ceva termeni, iti dau o metoda de tranzactionare (buna sau rea n-am idee), iti ofera un mic punct de plecare. Poti sa inveti si singur dar ar dura mult mai mult. Inca un plus este faptul ca iti poti face conturi demo pe care te poti juca cat vrei. Cat despre interviul final = test, nu te opreste nimeni sa-l sustii, dar neavand experienta necesara e clar ca vei pica.

              Ar fii interesant de vazut o statistica pe 2013 care sa spuna cat la suta din cei care au urmat cursurile pentru avansati (primul curs platit) si au vrut sa se angajeze chiar au obtinut un post. Asta ar fi cea mai simpla si usoara metoda de a inchide gura celor care critica ProfitPoint-ul, bine, asta daca procentul nu e ceva gen 1% :P .

  3. Din pacate TeleTrade si ProfitPoint au probleme.

    Motive:
    1.Cursul introductiv consta in 10 foi, asta daca scrii cam tot ce-ti trece prin cap si faci cate 2 grafice pe pagina (altii au avut 3-4 foi).
    2.La absolvirea cursului gratuit (la finele lui Ianuarie) mi s-a explicat ca voi plati doar 500 lei (pt cursul practic), pentru ca era o promotie de sarbatori (Decembrie) dar nu au revenit la tafiful initial de 750 si ca PROBABIL prin Martie va fii iar 750. Motivul mi s-a parut dubios, o explicatie gen s-au luat cu sarbatorile - pai o promotie eu stiu ca are date fixe. Ce firma serioasa are atata lipsa de interes pentru bani (idem cu promotiile de Vinerea Neagra in Romania - promotie valabila tot anul).

    3.Printre picaturi nu se uita accentuarea pe castigurile exceptionale pe care le poti atinge chiar daca esti un trader prost dar respecti niste reguli (am fost demult la invitatia unui asa zis prieten la o schema piramidala si avea cam acelasi aer).
    4.La terminare dai un test grila mult prea usor pentru banii care ti se promit.

    5.Mie mi-au zis ca angajeaza doar oameni cu facultate dar eu stiu cel putin 2 candidati (nu cursanti) care nu aveau (am aflat asta schimband pareri despre TeleTrade).

    6.Tot la curs mi s-a zis ca au nevoie de 100 de oameni, dar pe pagina de facebook nu vad angajati noi in ultimele 6 luni.

     

    Observatie: ei ating niste puncte:
    1. fac apel la lacomie punand accent pe sanse de castig ireale (daca trebuie sa urmezi niste reguli simple cum de doar 5% din traderi castiga?);
    2. te fac sa crezi ca esti foarte bun dand un test banal;  
    3. tu cauti un loc de munca si apare o super ocazie, cum sa nu te agatati de ea.

    4. Intr-o masura mai mare sau mai mica toti cei 3 din 3 vorbitori au criticat Romania si au prezentat compania ca pe o oaza de normalitate si mai ales corectitudine.

    Tineti minte: DACA E PREA FRUMOS CA SA FIE ADEVARAT PROBABIL CHIAR NU E ADEVARAT.

    PS: la interviu mi s-a zis clar ca nu e obligatoriu sa urmez cursurile ca sa ma angajez, exact asa voi face.

    PPS: sfatul meu e sa urmati cursul gratuit si sa faceti proba pe un cont virtual, va fii o trezire la realitate !!!

     

    Voi reveni cu pareri despre TeleTrade si ProfitPoint.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.