Sari la conținut

Alchemist

Traders
  • Număr mesaje

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Alchemist

  1.  

    Iti dau eu 100 K in PAMM daca imi demonstrezii ca stii ce faci, si esti profitabil.

     

     

     

    In ce consta demonstratia ?

     

    Cei de la Profit Point au conditii clare si asteptari targetate bine definite, ii vad mai in avantaj pe ei decat pe un "investitor" despre care habar nu am cine e, ce stie despre piata si la ce profit si comisioane sa se astepte ... am mai patit cu unul care avea cateva zeci de mii si credea ca daca ii da cuiva sa "joace la bursa" (sic!) , are sanse sa devina milionar peste noapte ... si-a retras banii dupa 2 luni, cu toate ca i sa zis clar ca in trading daca faci randament 6% lunar esti boier.

     

     

     

    E simplu, trebuie sa prezinti un istoric profitabil de minim 6 luni pe un cont real cu o medie la Take Profit mai mare ca media Stop Loss.

    • Upvote 1
  2.  

    nici o firma serioasa nu da bani in administrare la oameni luati de pe strada, doar pe baza unor statementuri demo, si pe deasupra sa le lase 90% din profit, pt ca ei sunt interesati doar de rulaj :)):))

     

     

    Stii tu sigur ? Cine a zis ca ei iau oameni de pe strada ?

     

     

    Iti dau eu 100 K in PAMM daca imi demonstrezii ca stii ce faci, si esti profitabil.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.