Sari la conținut

banana_man

Traders
  • Număr mesaje

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de banana_man

  1. Ma gandeam la o strategie, o metoda sa fii profitabil pe termen lung si (probabil) sa te autodisciplinezi in acelasi timp:

     

    Intrii in piata forex cu o suma de $250-300, la un leverage de 1:50.

    In aceasta situatie: 1 pip = $1.

     

    Mai departe ne fixam niste targeturi, fara sa fie batute in cuie, ci sa avem o idee cam pe unde trebuie sa ne situam la sfarsitul fiecarei perioade:

     

    10 pip/zi => 50 pip/saptamana => 200 pip/luna

     

    200 pip pe luna inseamna $200, cu o investitie de $250-300 - deci profit aproape 100%.

     

    In fiecare luna putem reinvesti ceea ce am castigat luna precedenta, astfel luna urmatoare obtinand, evident, un profit mai mare, dupa care putem urma acest model o perioada pana ajungem de exemplu la 1 pip = $10 (aproximativ $2800 la acelasi leverage de 1:50), situatie in care daca obtii 200 pip/luna, ai $2000 in buzunar de cheltuiala.

     

    Perioada de care vorbesc, din calculele mele, ar ajunge undeva la 6 luni, poate si mai putin daca ai ceva experienta.

     

    Ideea de baza consta in faptul sa urmaresti 10 pip/zi, 50 pip/saptamana, 200/luna, toate in acelasi timp, dar fara sa te simti obligat ca trebuie sa indeplinesti acest target; astfel micsorezi riscul de a intra in tranzactii pe care nu esti sigur.

     

    Important de retinut e ca poti obtine 50 pip intr-o zi, dintr-o singura tranzactie, caz in care targetul tau pe saptamana respectiva e realizat. Deci nu trebuie sa faci mii de tranzactii ca sa fii profitabil; poti face 10 intr-o luna si faci acelasi profit, poate si mai mult, pe care il face altcineva cu 100 de tranzactii.

     

    Ce parere aveti? :D

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.