-
Bine ati venit pe forumul Vamist!
Intre anii 2005-2015 aici s-a discutat activ, apoi forumul a functionat intermitent in regim read-only sau a fost inchis. In februarie 2021 a revenit online pentru a ajuta traderii retail sa fie profitabili pe pietele financiare, indiferent daca tranzactioneaza actiuni, forex, criptomonede, ETFuri, CFDuri, sau alte instrumente financiare.
Puteti sa folositi motorul de cautare pentru a gasi mesaje vechi, iar userii existenti isi pot recupera parola si autentifica. Daca sunteti interesati sa deveniti moderatori, nu ezitati sa ne contactati (userii existenti au prioritate).
Subiecte
-
- 7 răspunsuri
- 1,2k citiri
Se pare ca niciunul din membri nu a avut nevoie de ajutor in a face profit sau a face mai mult profit. Si daca toti se descura asa de bine insemna ca nu mai au nevoie sa fie in grup, deci au fost scosi. Nu mai sunt membri in acest grup. Acum incep incet incet sa inteleg de ce fac romanii atat de multi bani in forex si de ce au mentalitatea care o au. Dupa ce ca nu fac profituri, cand li se ofera posibilitatea nici nu vor sa profite de ea. Deci oferta ramane valabila, vrea cineva PROFIT IN FOREX? ASTEPT OVIDIU B
Ultimul răspuns de msimion, -
- 2 răspunsuri
- 1,1k citiri
Este idea vechiului Offtopic Profesionist- orice, oricat, in limita decentei limbajului! Am intrat pe Offtopic universal care este in grupul lui Apollo- care pe vremuri numea comunist si fascist pe oricine in cerca sa il cenzureze! Ieri Apollo m-a cenzurat de 3 ori in 5 minute- ESTE INACCEPTABIL- dar unii uita de unde au plecat si cand au unu pic de putere isi dau in petec. "Daca vrei sa testezi cu adevarat caracterul unui om: da-i puterea - Abraham Lincoln
Ultimul răspuns de Apollo, -
- 10 răspunsuri
- 1,9k citiri
Au trecut ceva saptamani si nu mai scrie nimeni nimic? Ori ati rezolvat toate probleme si atunci vreau si eu sa stiu cum, ori nu ati rezolvat nimic, si atuici spuneti unde v-ati blocat sa va ajutam. Un grup nu comunica odata la o luna, ci mult mai des.
Ultimul răspuns de leutzualex, -
- 16 răspunsuri
- 2,3k citiri
Astept ca fiecare membru sa spuna: ce topicuri, proiect, informatii, sau orice alceva doreste de la acest grup!
Ultimul răspuns de Tim_isoara, -
- 3 răspunsuri
- 1,1k citiri
Acest topic ( subiect) este dedicat investitorilor si tarderilor profitabili. O metoda de a face mai multi bani pentru ambele parti. Dupa ce o sa vad ceva miscare o sa incep sa fac propuneri concrete cu screen shootere de pe conturile mele reale.
Ultimul răspuns de Tim_isoara,
-
Statistici Forum
2,8k
Total subiecte39,3k
Total postări -
Statistici Blog
52
Total Bloguri412
Total Intrări -
Statistici Membri
-
Cine e online? 0 Membri, 0 Anonim, 52 Vizitatori (Vezi listă completă)
- Nu sunt utilizatori înregistrați conectați acum