Sari la conținut

Gabriela777

Traders
  • Număr mesaje

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Postări postat de Gabriela777

  1. Iulik2k1,

     

    Daca ai fi trader adevarat ; ai sti una din marile reguli ale investitiilor in fx: Never invest money you cannot afford to lose. Pe cand tu vorbesti de imprumutat din banca... Din start pornesti cu niste conceptii gresite, dar fiecare cu parerile lui..

    • Upvote 1
  2. Natborkil,

     

    Eu personal nu sunt de acord cu ideea ca e doar un curs.... din moment ce incearca cu diverse unelte de marketing sa te atraga in acel curs prin diverse 'promisiuni'.........

     

    Din punctul meu de vedere, niciun trader experimentat nu o sa iti accepte sa iti tranzactioneze un cont de 5000 de dolari ....

     

    Si NU, nu sunt de acord cu existenta lor pe piata pt ca distorsioneaza perceptia despre trading in general si vand iluzii unor oameni simpli...

     

    Fx trading-ul a devenit un nou trend recently si datorita asa zisor companii pe piata carora li se permite sa isi faca marketing prin orice, neexistand reguli clare despre ce e permis si ce nu...

    • Upvote 1
  3. Despre Teletrade - eu doar am postat parerea din auzite; personal nu am trait nicio experienta cu ei si nici nu am nevoie.

     

    re carti de trading - cred ca una in toata viata mea de trader ;))

  4. Those that can - DO; those that can't - TEACH

     

    Si da, avem nevoie si de oameni care stiu sa predea bine.

     

    Insa sunt de acord cu Andrei Eduard.... Eu sper sa nu cazi in plasa...

     

    Sunt multe de spus pe subiect - cert e ca daca strategia lor ar fi asa profitabila - at si-ar angaja traderi (fara extra cost din partea angajatului) ; i-ar educa si i-ar ajuta sa tranzactioneze profitabil pe strategia respectica..

     

    Insa nu fac asta, so.......................... e mai mult decat clar care e jocul lor.

  5. Foarte adevarat...

     

    Insa mie personal nu mi se pare deloc corect ceea ce se intampla....

     

    1. Prostesc niste oameni si le vand niste minciuni........

     

    2. In ultimul timp, au avut ca target studenti in ultimul an pe care au incercat sa-i prosteasca cu aceste cursuri; care si asa nu sunt ei cei mai wealthy oameni de pe planeta .....

     

    3. Daca oricare din traderii experimentati va dori la un moment dat sa isi deschida un prop house pe bune - cine va mai avea incredere in a se angaja/colabora ?

  6. Buna ziua,

     

    Sunt noua si eu pe aici si as avea si eu o parere in legatura cu cei de la Profit Point.

     

    Aceasta chestiune, privita mai in detaliu - din punctul meu de vedere , are multe lacune.

     

    Recent, am aflat ca isi fac reclama in mai multe orase ale tarii la modul urmator: Cei interesati isi platesc singuri cursurile de initiere in forex (500 RON); la finalul cursurilor vor da un test. Daca trec testul, li se va oferi un cont de 5k la care li se cere un target de 20 %. Daca acest target este indeplinit - vor primi 3500 Ron/luna. Daca nu - nu vor primi nimic.

     

    Orice potential trader care lucreaza/ar vrea sa lucreze cu ei ar trebui sa-si puna urmatoarele intrebari, luand in considerare si experientele celor de mai sus:

     

    a) Chiar poti deveni trader in 2 saptamani? Eu personal ma indoiesc ca 2 sapt de studiu/notiuni de baza te fac trader

     

    b) Nicio firma serioasa nu si-ar da intr-adevar banii pe mana unui novice in domeniu. Traderii ce au un profit consistent in fx nu sunt foarte multi la numar.

     

    c) 20 % constant dintr-un cont de 5k e o ambitie extraordinar de mare, aproape imposibil de realizat fara ca si traderul sa isi asume riscuri la fel de mari. Iar riscurile mari pot duce la pierderi la fel de mari.

     

    d) Cu ce spread-uri tranzactioneaza ei - de isi permit sa ruleze pe profit ( dpdv de business) si sa castige bani doar din spread/comisioane? Mai ales, ca la randul lor sunt si ei intermediari (din ce stiu eu platforma de tranzactionare nu e dezvoltata in house)

     

    Astea sunt doar cate intrebari de bun simt.

     

    Se poate trece si la urmatorul capitol - si anume la ASF. Din cunostintele mele, ei sunt SRL - iar acele firme ce ofera servicii de investitii financiare se clasifica ca si SSIF. De asemenea, (sper sa nu ma insel) ca sa poti tranzactiona banii altcuiva ( chiar daca sunt ai unei firme ) - ai avea nevoie de autorizare ASF/CNVM. Fapt despre care nu se mentioneaza nimic.

     

    Eu cred ca fac parte din multitudinea de companii de tip scam/boiler room aparute in Ro in ultimii 2 ani ca ciupercile dupa ploaie ce incearca sa ia si ei o mica particica din segmentul de piata aferent.

     

    Nu mi se pare corect ceea ce fac si e si mai dezamagitor ca ASF ii lasa sa functioneze asa......

    • Upvote 1
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.