- Răspunsuri 60
- Citiri 35,7k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
sec 13 postări
-
tavi_star 12 postări
-
dirzuandreiovidiu 5 postări
-
livium 5 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
Repere 1. creste aurul? creste petrolul? pregateste-te sa vinzi dolari. 2. creste gazul natural? cumpara dolari canadieni 3. canada e un continent - se umple cu oameni - activitati economice - cumpa
-
Un mic fisier cu descrierea principalilor indicatori economici. Fisierele excel cu rapoartele economice sunt exceptionale. Sa multumim autorilor pentru munca depusa. Reports.zip - contine cele mai imp
-
Release Date: September 21, 2011 For immediate release Information received since the Federal Open Market Committee met in August indicates that economic growth remains slow. Recent indicators
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Mă interesează o detaliere a ceea ce se numeşte "analiză fundamentală". Am înţeles ce presupune, în mare, o analiză fundamentală dar aş dori să aprofundez subiectul. Dacă ştiţi cărţi, linkuri sau articole ce se ocupă de acest segment v-aş ruga să le împărtăşiţi.
Mă interesează în special aspecte legate de macro-economie, de interdependenţa dintre diferiţi indici şi indicatori şi diferitele segmente ale economiei. Am citit câteva articole legate de cei mai importanţi indicatori şi câteva cărţi ce aveau un capitol dedicat analizei fundamentale, însă, doar generalităţi erau expuse. Mă interesa să aflu concret cum se formează acei indicatori sau indici şi cum influenţează ei economia unei ţări. Mai mult, mă interesa cum influenţează economia unei ţări moneda altei ţări, şi alte aspecte de acest gen...