* lumanarile Heiken Ashi - se gasesc by default in Metatrader - doar cu alte culori (eu am setat rosu pentru lumanarile in scadere si albastru pentru cele crescatoare),
* TriggerLinesAlert
Atasez toti indicatorii in arhiva (inclusiv Heiken Ashi) + un template.
Price_channel + lumanrile HA alcatuiesc combinatia care genereaza semnalul de intrare.
price channel stop - il folosesc pentru fixarea SL de protectie (daca pretul merge in directia anticipata, cu ajutorul lui, stabilesc noile nivele pentru SL, in asa fel incat sa imi asigur profitul si sa las tranzactia sa evolueze.
TriggerLinesAlert este folosit ca filtru.
Tranzactionez pe urmatoarele perechi:
Eur/usd
Gpb/usd
Usd/jpy
Usd/chf
Gpb/jpy
Eur/aud
Xau/usd (gold)
Semnale:
Initial, am folosit combinatia Price_channel + PriceChannel_Stop. Seamana putin cu Brain Trading Sistem, care si el, este un sistem foarte bun.
In cautarea unui sistem care sa dea semnal mai devreme, am adaugat lumanarile Heiken Ashi.
Daca pretul merge in directia scontata, mut SL-ul la valorile indicate de PriceChannel_Stop (punctele cyan sau magenta mici).
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Strategia de tranzactionare
Timeframe, de la m 30 in sus.
Indicatori folositi:
* Price channel
* price channel stop
* lumanarile Heiken Ashi - se gasesc by default in Metatrader - doar cu alte culori (eu am setat rosu pentru lumanarile in scadere si albastru pentru cele crescatoare),
* TriggerLinesAlert
Atasez toti indicatorii in arhiva (inclusiv Heiken Ashi) + un template.
FM.zip
Cum functioneaza:
Price_channel + lumanrile HA alcatuiesc combinatia care genereaza semnalul de intrare.
price channel stop - il folosesc pentru fixarea SL de protectie (daca pretul merge in directia anticipata, cu ajutorul lui, stabilesc noile nivele pentru SL, in asa fel incat sa imi asigur profitul si sa las tranzactia sa evolueze.
TriggerLinesAlert este folosit ca filtru.
Tranzactionez pe urmatoarele perechi:
Eur/usd
Gpb/usd
Usd/jpy
Usd/chf
Gpb/jpy
Eur/aud
Xau/usd (gold)
Semnale:
Initial, am folosit combinatia Price_channel + PriceChannel_Stop. Seamana putin cu Brain Trading Sistem, care si el, este un sistem foarte bun.
In cautarea unui sistem care sa dea semnal mai devreme, am adaugat lumanarile Heiken Ashi.
Daca pretul merge in directia scontata, mut SL-ul la valorile indicate de PriceChannel_Stop (punctele cyan sau magenta mici).