Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Salut

As vrea sa stiu o strategie pe un time frame de ... 5 , 15 , 30 de minute ( unu din aceste TF-uri ) ; Am cautat pe forumuri da nu am gasit una cat de cat profitabila . Vreau sa tranzactionez pe un TF asa de mic deoarece vreau ... mai multa actiune :);) ( andrenalina :(;) ) .

Daca aveti o strategie s-au un link cate o strategie va rog frumos sa o postati aici . Intre timp mai caut si eu :D .

Bafta la pipsi

P.S. Vedeti pe postul de TV  The Money Channel la ora 21:30 incepe emisiunea Pietii Internationale . La aceasta emisiune vorbesc si despre Forex ( Piata Valutelor ) pacat ca in ultima vreme aloca un timp din ce in ce mai mic pietei FX , mai mult vorbeste despre Stock Exchange , diferite comapanii din alte tari si despre comoditi . Poate o sa isi dea seama ca trebuie sa vorbeasca mai multe despre FX :D . Cel care prezinta  emisiunea este un analist Forex , dar mai mult vorbeste despre alte pieti :D . Puteti sa urmariti emisiunea live si de pe www.themoneychannel.ro

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Citiri 4,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

sincer din punctul meu de vedere analistul forex e ca analistu politic. adica tot un fel de papagal.

daca nu tranzactioneaza EGAL ZERO, iar daca tranzactioneaza nu mai e analist e trader.

citeam pe undeva ce i-a zis Vantu unuia care a vrut sa administreze un fond de investititii:

"Daca n-ai pierdut banii tai nu ai cum sa administrezi banii altora."

• 2 luni mai târziu...
Postat

Nenea Vantu are dreptate AICI,desi din alte puncte de vedere e cam prea smecher :D .

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.