As vrea sa stiu o strategie pe un time frame de ... 5 , 15 , 30 de minute ( unu din aceste TF-uri ) ; Am cautat pe forumuri da nu am gasit una cat de cat profitabila . Vreau sa tranzactionez pe un TF asa de mic deoarece vreau ... mai multa actiune ( andrenalina ) .
Daca aveti o strategie s-au un link cate o strategie va rog frumos sa o postati aici . Intre timp mai caut si eu .
Bafta la pipsi
P.S. Vedeti pe postul de TV The Money Channel la ora 21:30 incepe emisiunea Pietii Internationale . La aceasta emisiune vorbesc si despre Forex ( Piata Valutelor ) pacat ca in ultima vreme aloca un timp din ce in ce mai mic pietei FX , mai mult vorbeste despre Stock Exchange , diferite comapanii din alte tari si despre comoditi . Poate o sa isi dea seama ca trebuie sa vorbeasca mai multe despre FX . Cel care prezinta emisiunea este un analist Forex , dar mai mult vorbeste despre alte pieti . Puteti sa urmariti emisiunea live si de pe www.themoneychannel.ro
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Salut
As vrea sa stiu o strategie pe un time frame de ... 5 , 15 , 30 de minute ( unu din aceste TF-uri ) ; Am cautat pe forumuri da nu am gasit una cat de cat profitabila . Vreau sa tranzactionez pe un TF asa de mic deoarece vreau ... mai multa actiune
( andrenalina 
) .
Daca aveti o strategie s-au un link cate o strategie va rog frumos sa o postati aici . Intre timp mai caut si eu
.
Bafta la pipsi
P.S. Vedeti pe postul de TV The Money Channel la ora 21:30 incepe emisiunea Pietii Internationale . La aceasta emisiune vorbesc si despre Forex ( Piata Valutelor ) pacat ca in ultima vreme aloca un timp din ce in ce mai mic pietei FX , mai mult vorbeste despre Stock Exchange , diferite comapanii din alte tari si despre comoditi . Poate o sa isi dea seama ca trebuie sa vorbeasca mai multe despre FX
. Cel care prezinta emisiunea este un analist Forex , dar mai mult vorbeste despre alte pieti
. Puteti sa urmariti emisiunea live si de pe www.themoneychannel.ro