Jump to content


[01 martie 2015] Vamist este prima si cea mai mare comunitate Forex din Romania. A luat nastere in 2005 si de-a lungul timpului a trecut prin mai multe transformari. Acum, dupa 10 ani, primim orice fel de traderi si investitori. Deci, indiferent daca tranzactionezi sau investesti in actiuni, valute, marfuri sau orice alt instrument, bine ai venit!

Vamist se transforma in comunitatea traderilor retail. Aceasta versiune a forumului va fi in continuare accesibila pentru oricine, dar numai in format read only.

Noua adresa este vamist.ro. Te asteptam acolo la discutii generale despre trading.

Photo
- - - - -

Probleme cu forumul


  • This topic is locked This topic is locked
11 replies to this topic

#1 maslow

maslow

    Forexist activ

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 119 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:Business, Forex, BVB

  • Tranzactionez din 2005
  • Broker curent InterbankFx, Oanda

Posted 13 October 2006 - 07:19 PM

Am mici probleme cu modul de afisare al forumului. Cand dau back la pagina, imi apare forumul dar in modul de vizualizare text. Browserul folosit este Mozilla Firefox 5.0 pentru sistem operare Linux.
Problema se remediaza totusi iesind din forum si intrand inapoi in pagina.

Edited by maslow, 03 May 2008 - 12:25 AM.

  • 0



#2 Stefan

Stefan

    Owner

  • Management
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1620 posts
  • Gender:Male
  • Location:Internet
  • Interests:Tehnologie, afaceri si investitii, fotografie

  • Tranzactionez din 2007

Posted 13 October 2006 - 08:52 PM

Se intampla de fiecare data cand dai back? Daca dai refresh, nu apare forumul cum trebuie?
  • 0

#3 Stefan

Stefan

    Owner

  • Management
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1620 posts
  • Gender:Male
  • Location:Internet
  • Interests:Tehnologie, afaceri si investitii, fotografie

  • Tranzactionez din 2007

Posted 07 August 2007 - 09:36 PM

Eroarea este de fapt "Sorry, but we did not find any matches to display. Try again and broaden your search criteria. If you were searching for new posts since your last visit, it's possible that there are none to show." (e scrisa sub mesajul pe care l-ai postat tu). Este normal sa apara pentru ca "View New Posts" arata decat posturile noi de la ultima vizita pe forum (si probabil ca nu existau cand ai dat tu pe link). Daca vroiai de fapt sa vezi posturile in ordinea cronologica, asa cum era pe forumul celalalt functia "View posts history", atunci mai trebuie sa astepti putin pentru ca nu am implementat inca aceasta functie. Sorry... o sa vina si randul ei! :D
  • 0

#4 Stefan

Stefan

    Owner

  • Management
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1620 posts
  • Gender:Male
  • Location:Internet
  • Interests:Tehnologie, afaceri si investitii, fotografie

  • Tranzactionez din 2007

Posted 08 August 2007 - 07:45 AM

Sunt cateva probleme momentan cu meniul din stanga dreapta sus care ar trebui sa fie orizontal si este vertical, cu reclamele de la google care nu apar in mozilla, pozele din posturi care sunt prea mari, etc. Se vor rezolva toate pe rand...
  • 0

#5 Stefan

Stefan

    Owner

  • Management
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1620 posts
  • Gender:Male
  • Location:Internet
  • Interests:Tehnologie, afaceri si investitii, fotografie

  • Tranzactionez din 2007

Posted 08 August 2007 - 08:11 PM

Cred ca s-au rezolvat toate problemele. Am reactivat skinul default asa ca daca mai sesizati ceva in neregula, va rog sa-mi spuneti. Cei carora le-a placut skinul albastru de la forum, il poate selecta foarte simplu cu ajutorul combo-box-ului din josul paginii, partea stanga (trebuie sa selectati IPB Classic blue)
  • 0

#6 spahiu

spahiu

    Forexist in devenire

  • Members
  • Pip
  • 24 posts

Posted 18 September 2007 - 03:49 PM

de cind cu noua skimbare, cind se incarca prima pagina a siteului imi inkide browserul (FF 2.0) .trebuie sa ma misck rpd si sa dau click pe new posts inainte de a se incarca toate scripturile alea...
  • 0

#7 Stefan

Stefan

    Owner

  • Management
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1620 posts
  • Gender:Male
  • Location:Internet
  • Interests:Tehnologie, afaceri si investitii, fotografie

  • Tranzactionez din 2007

Posted 18 September 2007 - 03:59 PM

Spahiu, te referi la schimbarea cu cotatiile si graficele de pe prima pagina?

A mai patit cineva asa ceva?
  • 0

#8 tradelover

tradelover

    Big Shark

  • Moderators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1421 posts
  • Gender:Male
  • Location:ChiangMai Thailand

  • Tranzactionez din 2005
  • Strategie/tehnica folosita mușcă și fugi...

Posted 18 September 2007 - 05:19 PM

La mine crapa de fiecare data daca sunt cu memoria la limita. Reproductibil. Am realizat zilele trecute, pe cand testam expertul cu Strategy Testerul (of, am trimis pana la urma expertul ala de 3 ori, nu le place ca e prea lent, s-ar putea sa nu mi-l aprobe, oricum acuma astept aprobarea/refuzul la ultima versiune). Nu am avut timp sa "raportez" eroarea cu Saxo, si nici nu stiam daca are legatura cu vamistul ori cu tractorasul meu. Ulterior am constatat ca crapa si pe laptop, si pe computerul de la job (toate cu FF2.0), dar numai cand memoria e la limita (adica am deschise programe care inghit cele cateva sute de megi aratate de task manager). Nu neaparat StrTester, ci orice alt program. Word, Excel, etc. Daca bara verde cu memoria la taskman e mica, undeva la jumate (5-6 sute de megi), graficele merg bine. Probabil ca graficul ala incearca o alocare de memorie care omoara firefoxul. Nu am incercat cu IE.

"Descoperirea" am facut-o intamplator, urmaream cata memorie inghite StrategyTesterul, ca mergea foarte lent. Si cum mergea lent, am zis sa intru pe forum. Si BUFFF! A crapat. Am muncit 5 minute sa pot inchide FF din task manager, dupa aia.
  • 0
There are no shortcuts in forex. You didn't learn to walk without first learning how to crawl.

#9 Stefan

Stefan

    Owner

  • Management
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1620 posts
  • Gender:Male
  • Location:Internet
  • Interests:Tehnologie, afaceri si investitii, fotografie

  • Tranzactionez din 2007

Posted 18 September 2007 - 09:03 PM

Se confirma... In anumite conditii pe win XP, FF moare. Cu alte browsere si sisteme de operare e ok, dar cum statisticile de pe site imi arata ca majoritatea au XP si FF, am scos graficele alea. Chiar sunt curios.. Le folosea cineva?
  • 0

#10 mfx

mfx

    Forexist senior

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 661 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ro

Posted 18 September 2007 - 09:35 PM

Scuzati daca s-a mai postat pe undeva intrebarea.
Am setat la Board Preferences, in My Controls
-Include a copy of the post when emailing me from a subscribed topic
-Send a notification email when I receive a new private message
-Enable 'Email Notification' by default?
If ticked, choose default type: 'Immediate Email Notification'
Totusi nu primesc intotdeauna emailuri cand posteaza cineva pe threaduri pe care le-am initiat sau care ma intereseaza si am postat si eu cate ceva. Stie careva unde-i problema?
Optiunea asta probabil ca m-ar ajuta sa raspund mai prompt daca sunt la calculator si primesc email, in loc sa verific din cand in cand noile posturi.

Multumesc!
  • 0
Don't be a hero. Don't fight the trend. Follow the money flow.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Tranzactiile forex implica un grad ridicat de risc. Informatiile de pe acest site NU reprezinta recomadari de tranzactionare sau investitii.
Administratorii vamist.ro nu-si asuma responsabilitatea pentru eventualele probleme sau pierderi materiale aparute in urma utilizarii informatiilor de pe site.