Sari la conținut

Probleme cu forumul


maslow

Postări Recomandate

Am mici probleme cu modul de afisare al forumului. Cand dau back la pagina, imi apare forumul dar in modul de vizualizare text. Browserul folosit este Mozilla Firefox 5.0 pentru sistem operare Linux.

Problema se remediaza totusi iesind din forum si intrand inapoi in pagina.

Editat de maslow
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

  • Management

Se intampla de fiecare data cand dai back? Daca dai refresh, nu apare forumul cum trebuie?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 9 luni mai târziu...
  • Management

Eroarea este de fapt "Sorry, but we did not find any matches to display. Try again and broaden your search criteria. If you were searching for new posts since your last visit, it's possible that there are none to show." (e scrisa sub mesajul pe care l-ai postat tu). Este normal sa apara pentru ca "View New Posts" arata decat posturile noi de la ultima vizita pe forum (si probabil ca nu existau cand ai dat tu pe link). Daca vroiai de fapt sa vezi posturile in ordinea cronologica, asa cum era pe forumul celalalt functia "View posts history", atunci mai trebuie sa astepti putin pentru ca nu am implementat inca aceasta functie. Sorry... o sa vina si randul ei! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Sunt cateva probleme momentan cu meniul din stanga dreapta sus care ar trebui sa fie orizontal si este vertical, cu reclamele de la google care nu apar in mozilla, pozele din posturi care sunt prea mari, etc. Se vor rezolva toate pe rand...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Cred ca s-au rezolvat toate problemele. Am reactivat skinul default asa ca daca mai sesizati ceva in neregula, va rog sa-mi spuneti. Cei carora le-a placut skinul albastru de la forum, il poate selecta foarte simplu cu ajutorul combo-box-ului din josul paginii, partea stanga (trebuie sa selectati IPB Classic blue)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...
  • Management

Spahiu, te referi la schimbarea cu cotatiile si graficele de pe prima pagina?

 

A mai patit cineva asa ceva?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

La mine crapa de fiecare data daca sunt cu memoria la limita. Reproductibil. Am realizat zilele trecute, pe cand testam expertul cu Strategy Testerul (of, am trimis pana la urma expertul ala de 3 ori, nu le place ca e prea lent, s-ar putea sa nu mi-l aprobe, oricum acuma astept aprobarea/refuzul la ultima versiune). Nu am avut timp sa "raportez" eroarea cu Saxo, si nici nu stiam daca are legatura cu vamistul ori cu tractorasul meu. Ulterior am constatat ca crapa si pe laptop, si pe computerul de la job (toate cu FF2.0), dar numai cand memoria e la limita (adica am deschise programe care inghit cele cateva sute de megi aratate de task manager). Nu neaparat StrTester, ci orice alt program. Word, Excel, etc. Daca bara verde cu memoria la taskman e mica, undeva la jumate (5-6 sute de megi), graficele merg bine. Probabil ca graficul ala incearca o alocare de memorie care omoara firefoxul. Nu am incercat cu IE.

 

"Descoperirea" am facut-o intamplator, urmaream cata memorie inghite StrategyTesterul, ca mergea foarte lent. Si cum mergea lent, am zis sa intru pe forum. Si BUFFF! A crapat. Am muncit 5 minute sa pot inchide FF din task manager, dupa aia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Se confirma... In anumite conditii pe win XP, FF moare. Cu alte browsere si sisteme de operare e ok, dar cum statisticile de pe site imi arata ca majoritatea au XP si FF, am scos graficele alea. Chiar sunt curios.. Le folosea cineva?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scuzati daca s-a mai postat pe undeva intrebarea.

Am setat la Board Preferences, in My Controls

-Include a copy of the post when emailing me from a subscribed topic

-Send a notification email when I receive a new private message

-Enable 'Email Notification' by default?

If ticked, choose default type: 'Immediate Email Notification'

Totusi nu primesc intotdeauna emailuri cand posteaza cineva pe threaduri pe care le-am initiat sau care ma intereseaza si am postat si eu cate ceva. Stie careva unde-i problema?

Optiunea asta probabil ca m-ar ajuta sa raspund mai prompt daca sunt la calculator si primesc email, in loc sa verific din cand in cand noile posturi.

 

Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.