- Răspunsuri 15
- Citiri 11,3k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
tradelover 5 postări
-
vladv 2 postări
-
TheEconomist 2 postări
-
Cityzen 2 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
Ideea este interesanta. Din pacate, nu cred ca este si profitabila. Am citit treadul ala de la un cap la altul. Yo, TheEconomist, am vazut ca pui intrebari pe acolo si alora nu le pasa de tine , tipii
-
Part 2... (tot mesajul e scris de sambata trecuta, am facut doar mici corecturi) Bun. Deci putem vorbi, fara a restrange generalitatea, doar despre inele de tipul (AB, CB, AC). Incercam sa vedem ce
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
CROWN FOREX, www.crownforex.com este un broker MetaTrader, care vine cu:
- 500$ deschidere minima
- FARA ROLLOVER
- NU STIU NIMIC DE MICROLOTS, ASTEPT MAIL - dar cine are nevoie de microlots daca arbitrajul triunghiular e functional
- 1 PIP PE MAJORE (PE BUNE) (EURUSD, GBPUSD, USDCHF, USDJPY, AUDUSD, USDCAD, NZDCAD)
- Spread-uri bune pe cross-uri (5 pe EURGBP, 10 pe GBPJPY, 10 pe EURAUD, 7 pe EURCHF, 10 pe GBPCHF, 50 pe aur, 5 pe argint)
Pentru comparatie, la cross-uri avem:
4 pe EURGBP, 9 pe GBPJPY, 4 pe EURCHF la InterbankFX
3 pe EURGBP, 20 pe GBPJPY, 3 pe EURCHF , 20 pe GBPCHF la SpencerFX
Deci cele mai bune relatii ar fi:
EURUSD - GBPUSD - EURGBP
USDJPY - GBPJPY - GBPUSD
Aici gasiti strategia lui Michal Kreslik pentru arbitrajul triunghiular, numit de el FPI – Fractional Product Inefficiency: The Impeccable Hedge
Strategia este explicata gradual si are exemplificari pe OANDA. Daca merge pe Oanda, de ce n-ar merge cu MetaTrader in conditiile astea de spread?
http://kreslik.com/forums/viewtopic.php?t=307