Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Hallo :)

Va voi prezenta o strategie destul de buna ( parerea mea ). Se numeste Fozzy . TREBUIE FOARTE MULTA DISCRETIE . Daca pierdeti si un CENT din cauza acestei strategii nu dati vina pe mine !!!!

Aceasta strategie functioneaza bine pe time frame de 4 ore sau de o zi.

Eu folosesc pe H4.

Sa vedem cum functioneaza :

RSI = 8 ;

MA = 8 ; MA Method : Simple.

Bollinger Bands = 20

Daca vrem sa intram LONG : 1. RSI (8) trebuie sa se intersecteze cu MA(8) , mai precis , RSI trebuie sa fie deasupra MA .

2. Crossul trebuie sa se realizeze sub linia mijlocie a Bollinger Bands (20) .

Pentru SHORT invers .

Si o poza sa intelegeti mai bine :( :

Daca am uitat sa mentionez ceva , sry.

Bafta la pipsi:)>-:D;:D

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Ieri am deschis o pozitie pe Usd/Chf  short la 1.2557 si acuma am inchis-o cu un profit de 80 puncte.

Mai am o pozitie pe Eur/Usd long care momentan este pe 75 de puncte .

Si ieri puteam sa mai iau inca 2 semnale : unu pe Gbp/Usd long si unu pe usd/jpy short .

Eur/Usd

[attachment=643]

Usd/Chf

[attachment=644]

Postat

Salut. Buna intrebare http://forum.vamist.ro/public/style_emoticons/default/question.gif:question: :) . Eu inchid o pozitie cand vad ca pretul o ia in defavoarea mea 20 ... poate si mai multi pipsi . Inca , caut si eu o modalitate prin care sa ma ajute sa profit la maxim de tranzactia deschisa . Rog pe cei mai experimentati sa caute si ei o modalitate de iesire .

Multumesc mult ener pentru participare la discutie . Imi pare rau ca nu ti-am dat un raspun bun.

Bafta la ... dap ati ghicit :( , PIPSI :D:D

Later Edit : Pozitia Eur/Usd cred ca am sa o las deschisa pana joi , cand o sa anunte UK rata dobanzi . UK are " treaba " cu perechea GBP/USD iar eu daca am deschis pe EUR/USD o sa ma ajute de corelatia puternica dintre cele 2 perechi .

Postat

nu reusesc sa deschid arhiva ce ai pus-o. imi da eroare.. damaged... pune-l te rog din nou..am incercat manual sa introduc indicatorii dar nu reusesc sa-i suprapun nicicum in acelasi window.... pls help...

Postat

Salut . Nu stiu ce s-a intamplat intr-un timp mergea :) . Am pus din nou arhiva buna .

nu reusesc sa deschid arhiva ce ai pus-o. imi da eroare.. damaged... pune-l te rog din nou..am incercat manual sa introduc indicatorii dar nu reusesc sa-i suprapun nicicum in acelasi window.... pls help...

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.