Sari la conținut
Postat

http://www.fxclub.com/contest/

Pacat ca am aflat cam tarziu... in ultima vreme am stat foarte putin la calculator...

Castiga cel care pierde primul toti banii. :)

• Răspunsuri 14
  • Citiri 7,8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Featured Replies

Postat

tradelover,m-am lamurit in legatura cu concursul asta.Merci pentru informatii :D !

Postat

Fake... 99% sigur...

4. Asta e cea mai obiectiva: Cum putea cel din fruntea topului sa faca 1400 in prima zi de trading? Si asta aduce imediat o alta intrebare, cat se poate pierde? Ai o medie de 2 ordine pe zi, iar daca deschizi 4 nu le mai poti inchide pana a doua zi. Pentru a pierde 5000 de parai la un lot pe order (10 lei pe pip), ai nevoie de 500 de pipsi ca sa ii pierzi pe toti. Impartit pe doua ordere (nu poti juca de doua ori aceeasi valuta) inseamna ca ai nevoie de 250 de pipsi in minus pe order. Cu putin noroc si stiri "favorabile" se poate face intr-o zi cu doua ordere, si iti ramane loc si de inchis. Numai ca ziua de luni nu a fost o astfel de zi, oferind doar 160 de pipsi pe G/U (asta daca ala a fost fenomenal de norocos si a vandut la ora 2.25AM cand era minim cumparand apoi la ora 17:38 cand era maxim, pentru ca in rest limitele au fost mai mici) si 120 de pipsi pe E/U (in aceleasi conditii de noroc "imbecil de chior", sau poate genialitate... dar cu maximele si minimele la alte ore). Orice alte combinatii dadeau pierdere mai mica. Dupa matematica mea, 1400+1600+1200 face 4200. Oricat te-ai scarpina, nu mai ai de unde sa scoti 800 de parai. Daca a pus mai mult de doua biduri, atunci nu le-a mai putut inchide in aceeasi zi. Deci cel din fruntea topului dupa prima zi de concurs, pe care - repet - motorul lor de search nu il gaseste in lista de participanti, a mai plecat si cu un handicap de aproximativ 800 de dolari mai putin, adica el nu a jucat de la 5000 in jos ca toti ceilalti, ci de la 4200. Ori poate or fi inventat astia un mecanism de a face pierdere de 12 dolari per pip per lot... (in afara de EUR/GBP, ca asta nu participa la concurs).

Aici gresesti: rezultatele se afiseaza dupa equity. Deci nu trebuie neaparat sa inchizi ordinele ca sa incazezi profitul - adica pierderea :D.

Deci, 100 - 80 de pipsi pe E/U plus 120 - 100 pe G/U si inca 100 pe U/J, astea ne duc doar din trei ordine undeva in jurul a 300 de pipsi, adica aproape 3000$ pierduti in prima iz. Deci, teoretic, s-ar putea.

Deci sfatul meu: jucati, e instructiv.

Si inca foarte :D

S-a mai inscris cineva la concurs?

Postat
  • Moderators

De remarcat ca ultimul clasat aproape si-a dublat contul...

http://www.fxclub.com/lose_to_win/?p=113

corect :D dar de remarcat ca ala ultimul nici el nu e de gasit in top cu search-ul lor.

de remarcat de asemenea ca a aparut link (sub forma unui banner animat) in pagina principala a brokerului

de asemenea a aparut si interviul cu castigatoarea primei editii, chestii generale care se potrivesc oricui, nimic special, ori legat de forex, daca tipa aia a castigat intr-adevar, si nu e fake (mie tot a fake imi miroasa) atunci a avut un noroc chior, ca nu pare a fi "real trader", unu care sa manance forexul. Pentru ca, asa cum a remarcat cineva pe marketiva, chiar si la un concurs de "cine pierde mai repede", tot un trader bun are mai multe sanse de castig in fatza unuia slab. Adica indiferent ca zici "cine castiga mai mult" sau "cine pierde mai mult", in ambele cazuri cel care castiga concursul ar trebui (in mintea mea) sa fie unu bazat, si nu primul venit care trece pe acolo :D

by the way, linkul tau nu mai e actual, pentru ca acum ultima pagina e 114, nu 113 :D In ultimele ore s-au mai inscris inca 63 de participanti, ceea ce a lungit lista cu inca o pagina. Nu stiu de ce ar face cineva treaba asta (sa se inscrie la concurs acum la sfarsit cand deja 20 de participanti au epuizat conturile, a aparut afisat inca de azinoapte), dar se pare ca generatorul de participanti merge incontinuare, ha ha...

legat de chestia cu equity, se prea poate sa ai dreptate. Daca afisarea se face dupa equity, atunci era perfect posibil ca cel de pe primul loc sa piarda 3600 de parai in prima zi, din trei ordere. Era chiar posibil sa piarda aproape toti banii (pe jpy si chf au fost miscari de 200 de pipsi la un loc) in prima zi de trading....

oricum, astept editia a treia, sigur ma bag si eu cu cel putin doua conturi acolo ;), macar asa de fun...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.