Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Arata bine la prima vedere, dar am o intrebare... indicatori fac parte din seria celor care "redeseneaza trecutul" ? Multumesc anticipat.

Postat

Din cercetarile facute de mine... indicatori is din clasa celor "pacalici" :D:D E posibil sa ma insel dar, uitati'va un pic sa vedeti ca indicatori "prind" toate msicarile chiar de la cel mai mare High ( aici intri de obicei short) si low ( invers:P )

Postat

Si-atunci CE indicatori stiti voi care sa NU redeseneze trecutul :D ? Ca din cite am citit eu peste tot,asta e cea mai mare problema cu ei :D .....

Postat

Si-atunci CE indicatori stiti voi care sa NU redeseneze trecutul  :D ? Ca din cite am citit eu peste tot,asta e cea mai mare problema cu ei :D .....

Ceva care nu deseneaza trecutul - PINBARS.[attachment=692]

Succes

Postat

In ultimele 10 zile de tranzactionare am obtinut peste 200 de pipsi cu acest sistem(de fapt, cu mai multe chestii de la mai multe sisteme legate intr-o combinatie :D ).Felicitari lexx!

• 1 lună mai târziu...
Postat

A "redesena trecutul" inseamna ca acel indicator nu te ajuta de fapt deloc e doar iluzia ca poti previziona miscarile de pret!?Mie asa mi se pare,din ce-am citit pe aici.

• 2 luni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.