Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Îl testez de câteva zile şi merită toată atenţia.

Dezarhivaţi arhiva.

Citiţi cu atenţie pdf-ul.

Copiaţi indicatorii în Metatrader/experts/indicators.

Template-urile le copiaţi în Metatrader/templates.

Să vă fie de folos! :D

123indicator.zip

• Răspunsuri 7
  • Citiri 6,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Arata bine la prima vedere, dar am o intrebare... indicatori fac parte din seria celor care "redeseneaza trecutul" ? Multumesc anticipat.

Postat

Din cercetarile facute de mine... indicatori is din clasa celor "pacalici" :D:D E posibil sa ma insel dar, uitati'va un pic sa vedeti ca indicatori "prind" toate msicarile chiar de la cel mai mare High ( aici intri de obicei short) si low ( invers:P )

Postat

Si-atunci CE indicatori stiti voi care sa NU redeseneze trecutul :D ? Ca din cite am citit eu peste tot,asta e cea mai mare problema cu ei :D .....

Postat

Si-atunci CE indicatori stiti voi care sa NU redeseneze trecutul  :D ? Ca din cite am citit eu peste tot,asta e cea mai mare problema cu ei :D .....

Ceva care nu deseneaza trecutul - PINBARS.[attachment=692]

Succes

Postat

In ultimele 10 zile de tranzactionare am obtinut peste 200 de pipsi cu acest sistem(de fapt, cu mai multe chestii de la mai multe sisteme legate intr-o combinatie :D ).Felicitari lexx!

• 1 lună mai târziu...
Postat

A "redesena trecutul" inseamna ca acel indicator nu te ajuta de fapt deloc e doar iluzia ca poti previziona miscarile de pret!?Mie asa mi se pare,din ce-am citit pe aici.

• 2 luni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.